Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Genelde oyle diyorlar ama her dusuk bir sonraki gebeligin dusme riskini arttiriyor ben boyle olacagini bilseydim ilk dusukte yaptirirdim bana ikincidede yapmadilar 3.ye hamile kal gel dedi sanki kolaydi her seferinde ayni olayi yaşamak demekki var bir sorunki 3 oldu bu rahime bile dogru duzgun bakmadilar samatyadaki dr cok ayrintili muayene etti rahik filmi onerdi o kadar cok dr gezdim arastirdimki artik hepsi farkli biseyler soyluyor Allah yardimcimiz olsun..

Bende Bebeğimi kaybediyorum kimyasal gebelik geçiriyorum dualariniza ihtiyacım var...
Gecmis olsun canim kendini sakin uzme hayirlisi boyleymis kendiliginden dussun kurtaja gerek kalmasin insallah canim dinlenmene bak insallah bidahaki bebislerimiz saglikli olsun cok zor bir surec ama sakin kendini kaptirma birdahaki saglikla gelecek diye dusunelim iyi olsun

ne uzun süre ama offf..ya o sürede gebe kalırsın

zaten adet görmeme 3 hafta var, 2 haftada öle 5 hafta zaman var, o sırada druma corasprin için danısacam, olurda hamile kalırsam hemen 2. yada 3. haftasına sonuçlar çıkmış olur kan pıhtılaşma çıkarsa ıgnelere başlamak için cok gec kalmış olmayız..

yani özelde yaptırılsa sonuçlar daha erken çıkıyor ama busekıdle bıraz sabretmek gerekecek ...

Be
ben pazertesi gitcem bakalım insallah hiç bişey çıkmaz kimsede eset orhon var nette onun yazısını okusana bi orda en son pıhtılaşma testi gerek yok diyor

Benim ilk düşükten sonra genetik test yaptılar, pıhtılaşma bozukluğu çıktı. İkinci kez kalırsam heparin iğnesi kullanmam gerekecekmiş doktorumun söylediğine göre(

İyi düşünelim iyi olsun allahın bildiği bişey vardır hayırlı sağlıklı evlatlarbize nadip etsin karamsar olmayalım

Kizlar ilk düşükte bu genetik testi yapmiyorlarmis diye duydum araştırma hastahanelerin de. Ne kadar doğru acaba? Normal karsilaniyormus ilk gebelikte ki düşükte. Bilginiz var mi?

Eve
Kizlar ilk düşükte bu genetik testi yapmiyorlarmis diye duydum araştırma hastahanelerin de. Ne kadar doğru acaba? Normal karsilaniyormus ilk gebelikte ki düşükte. Bilginiz var mi?
Evet öyleymiş herkes 2 nci yada 3 uncu düşüğüm diyormuş ozaman yapılıyormuş

Evet öyle ama ben rica ettim bir kaç arkadaşımın başına geldiği için ve pıhtılaşma çıktı. Baktırmasaydım ikinci gebeliğimde büyük ihtimal düşük olacaktı

Ayrıca bu pıhtılaşma faktoru düşükte en son bakılanmış prof bile baktırmayın ilk düşükte diyor araştırdım ben ama hiç kimse risk almıyor hoca bana kuzdı bile sende ilk düşük pıhtılaşma yok ilk düşük de bakılmaz tekrarlayan gerekli diye ama buradakı yazılanları okuyunca bir tüp kan veririm diyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…