- 14 Ocak 2013
- 245
- 87
- 73
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.521
Genelde oyle diyorlar ama her dusuk bir sonraki gebeligin dusme riskini arttiriyor ben boyle olacagini bilseydim ilk dusukte yaptirirdim bana ikincidede yapmadilar 3.ye hamile kal gel dedi sanki kolaydi her seferinde ayni olayi yaşamak demekki var bir sorunki 3 oldu bu rahime bile dogru duzgun bakmadilar samatyadaki dr cok ayrintili muayene etti rahik filmi onerdi o kadar cok dr gezdim arastirdimki artik hepsi farkli biseyler soyluyor Allah yardimcimiz olsun..sadece risk almam istememden yollara düşüp kan pıhtılaşmasına testi yaptırcam yüzde 70 normal sekresyon düşük diyor profosor kan pıhtılaşması testini önermiyor en son bakılması gerekenmiş kan pıhtılaşması
Gecmis olsun canim kendini sakin uzme hayirlisi boyleymis kendiliginden dussun kurtaja gerek kalmasin insallah canim dinlenmene bak insallah bidahaki bebislerimiz saglikli olsun cok zor bir surec ama sakin kendini kaptirmaBende Bebeğimi kaybediyorum kimyasal gebelik geçiriyorum dualariniza ihtiyacım var...
Geçmiş olsun. Ben de 4 ay önce 9-10 haftalık bebeğimi düşürdüm. Anlıyabiliyorum seni. Ama hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok..Bende Bebeğimi kaybediyorum kimyasal gebelik geçiriyorum dualariniza ihtiyacım var...
Arkadaşlar günaydın, Sabah Zeynep Kamile gittik eşimle, kanlarımızı verdik çok şükür, 1,5-2 ay sonra çıkacakmış sonuçlar...
ne uzun süre ama offf..ya o sürede gebe kalırsın
ben pazertesi gitcem bakalım insallah hiç bişey çıkmaz kimsede eset orhon var nette onun yazısını okusana bi orda en son pıhtılaşma testi gerek yok diyorzaten adet görmeme 3 hafta var, 2 haftada öle 5 hafta zaman var, o sırada druma corasprin için danısacam, olurda hamile kalırsam hemen 2. yada 3. haftasına sonuçlar çıkmış olur kan pıhtılaşma çıkarsa ıgnelere başlamak için cok gec kalmış olmayız..
yani özelde yaptırılsa sonuçlar daha erken çıkıyor ama busekıdle bıraz sabretmek gerekecek ...
amiin inşallah canım güzel olur herşeyçok sıkıntı etmeyin lütfen bakın bende bu durumdayım 14 gün oldu kayıp yaşayalım aman yarabbim yaşadıklarım neydi öyle ama düşünmemek lazım yine gebe kalcaz insallah rabbim yardımcımız olsun.
Be
ben pazertesi gitcem bakalım insallah hiç bişey çıkmaz kimsede eset orhon var nette onun yazısını okusana bi orda en son pıhtılaşma testi gerek yok diyor
Esetorhon yaz googleden sonra kan pıhtılaşmasını tıkla diğer de,en altta soru cevaptacnm link verebılırmısın yazısını bulamadım
Evet öyleymiş herkes 2 nci yada 3 uncu düşüğüm diyormuş ozaman yapılıyormuşKizlar ilk düşükte bu genetik testi yapmiyorlarmis diye duydum araştırma hastahanelerin de. Ne kadar doğru acaba? Normal karsilaniyormus ilk gebelikte ki düşükte. Bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?