- 1 Aralık 2007
- 861
- 104
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #17.541
Bana kadın doğumcu baktır dedi prof gerek yok dedi risk almıycam baktırcam 4 saatlık yol gitcem üniversite hst bakıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani beni 2 nci gebeligimdi 5 yasında kızım var bu niye düştü bilmiyorum neden de yok kanama vardı belki dinlensem dururdu nasipBen öğrenmiş oldum ve gebe kalınca bana heparin iğnesi başlıcaklar.
Anladım. Sağlıklı bir doğumunuz varsa pıhtılaşma sorunu yoktur bence. Yine tabi en iyisini doktorunuz bilirYani beni 2 nci gebeligimdi 5 yasında kızım var bu niye düştü bilmiyorum neden de yok kanama vardı belki dinlensem dururdu nasip
Kaç hft lık düşüğünüz bide kanamamj vardıAnladım. Sağlıklı bir doğumunuz varsa pıhtılaşma sorunu yoktur bence. Yine tabi en iyisini doktorunuz bilir
yaklaşık 10 haftalıktı. Kalp atışı vardı. Kanama başladı ardından düşük ve küretaj..Kaç hft lık düşüğünüz bide kanamamj vardı
Kanama bende 10 gün sürdü sonra düşükyaklaşık 10 haftalıktı. Kalp atışı vardı. Kanama başladı ardından düşük ve küretaj..![]()
sizede geçmiş olsunBnde 2 duşuk yaptım.. Şimdi sonuçlarımı bekliyoruz. Pıhtılşmsya baktık ama bi hafta sonra çıkck sonuç
Bende 2 diycem yarınadya88 evet cnm tekrarlayan dusuklerde yapiyolar bu testleri arastirma hastanelerinde hatta 3 den sonra yapiyolar ben cuma yaptirdim 2 dedim
pıhtulaşma testi nasıl oluyor ki, acaba bende de bu sorundan mı bebeğim düştü?_ gerçi doktor bi dünya test yaptı gebelik öncesi ama,Benim ilk düşükten sonra genetik test yaptılar, pıhtılaşma bozukluğu çıktı. İkinci kez kalırsam heparin iğnesi kullanmam gerekecekmiş doktorumun söylediğine göre(
Aslinda benim doktorumda başla demişti ilk düşük olunca.korunmayi birakinca sanirim bende başlarım. Sonucta zarari yokmuş.
slm ben de eylül annesi olmakta yarı yolda kalanlardanmmerhaba kızlar. evet bizi aynı nokta da buluşturan acı bi son oldu ama üzülmeyelim moralimizi yüksek tutalım söz verelim birbirimize tamam mı? birbirimize yine güzel haber vereceğiz kuşkunuz olmasın.öpüyorum sizi :)
bende ocak 9 da bebek oluşmadığı için kürtaj oldum 9 haftada 2 adet dönemi korunacağım sonra düşünüyorum çünki yaşım geçiyor ( 33 ) ama doktor 5-6 ay bekle dedi hayırlısı o kada r beklemeyi düşünmüyorum bakalım hemen hamile kalabilcekmiyim birde o var yanikızlar selam, salı günü şiddetli bir sancı çektim ve 5,5 haftalıkken düşük yaptım
ilk gebeliğimdi ve anne olmak istiyorum. Nelere dikkat etmemiz lazım, ne kadar süreyle tekrar bebek düüşünmememiz lazm, ve içinde bulundğmz dönemde dikkat etmemiz gerekenler var mı? bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
aynen bir de o durum var,bende ocak 9 da bebek oluşmadığı için kürtaj oldum 9 haftada 2 adet dönemi korunacağım sonra düşünüyorum çünki yaşım geçiyor ( 33 ) ama doktor 5-6 ay bekle dedi hayırlısı o kada r beklemeyi düşünmüyorum bakalım hemen hamile kalabilcekmiyim birde o var yani
Kürtaj olmadıysa beklenmiyor. Benim 10 haftanın içindeydi bir kez adet görüp deneyebilirsin dedi doktorum. Ben ruhsal olarak hazır olmadığım için iki adet bekledim. Geçen ay denedi olmadı , bu ay ovulasyon testi aldım. Bakalım onunla denedik. 17 şubat adet tarihim. İnşallah bu ay olur. Stres çok önemli. Stres yapmayın arkadaşlar.aynen bir de o durum var,
ya ben kürtaj olmadım acaba bana da bekleme süresi verir mi doktor
Bugun 8 tüp kan verdîmherseye bakın dedim pıhtılasma başta 15 gün sonra gidecemsonra gebelik