• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bana kadın doğumcu baktır dedi prof gerek yok dedi risk almıycam baktırcam 4 saatlık yol gitcem üniversite hst bakıyormuş

İlk gebe kalmadan önce arkadaşım ısrarla baktır demişti, ben de gele gele benim başımamı gelicek dedim. Nitekim öyleymiş. Hertürlü tetkik yapıldı düşükten sonra sadece pıhtılaşma çıktı. Bebeğin kromozomları da normalmiş. Genelde hep düşükler bebeğin kromozom anomalisi olunca oluyor demişlerdi. Ama benimkinin normal olmasına rağöen pıhtılaşma yüzünden düşmüş. Sık herhalde artık bu durum. Etrafımda çık kişide var

kızlar selam, salı günü şiddetli bir sancı çektim ve 5,5 haftalıkken düşük yaptım :(

ilk gebeliğimdi ve anne olmak istiyorum. Nelere dikkat etmemiz lazım, ne kadar süreyle tekrar bebek düüşünmememiz lazm, ve içinde bulundğmz dönemde dikkat etmemiz gerekenler var mı? bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Benim ilk düşükten sonra genetik test yaptılar, pıhtılaşma bozukluğu çıktı. İkinci kez kalırsam heparin iğnesi kullanmam gerekecekmiş doktorumun söylediğine göre:KK43:(
pıhtulaşma testi nasıl oluyor ki, acaba bende de bu sorundan mı bebeğim düştü?_ gerçi doktor bi dünya test yaptı gebelik öncesi ama,

Aslinda benim doktorumda başla demişti ilk düşük olunca.korunmayi birakinca sanirim bende başlarım. Sonucta zarari yokmuş.

wake slm kader arkadaşım nbr nasılsın, eylül annelerindeydim ben de :( geçen hafta gebelik sonlandı 5,5 haftalıktı. Adam gibi bir neden söylemediler onca doktor gezdik, önce hafif kanama başladı öğleye kadar arttı, sonra şiddetli bir sancı ve ertesi gün de bebeğin kesesinin görünmediği söylendi. Kürtaj yapmadılar, ilk bebek ve küçük olduğu için vücut atar dediler. Tkrar kontrole gidicem de acaba bizde de korunma süresi olur mu?

merhaba kızlar. evet bizi aynı nokta da buluşturan acı bi son oldu ama üzülmeyelim moralimizi yüksek tutalım söz verelim birbirimize tamam mı? birbirimize yine güzel haber vereceğiz kuşkunuz olmasın.öpüyorum sizi :)
slm ben de eylül annesi olmakta yarı yolda kalanlardanm :(

kızlar selam, salı günü şiddetli bir sancı çektim ve 5,5 haftalıkken düşük yaptım :KK43:

ilk gebeliğimdi ve anne olmak istiyorum. Nelere dikkat etmemiz lazım, ne kadar süreyle tekrar bebek düüşünmememiz lazm, ve içinde bulundğmz dönemde dikkat etmemiz gerekenler var mı? bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
bende ocak 9 da bebek oluşmadığı için kürtaj oldum 9 haftada 2 adet dönemi korunacağım sonra düşünüyorum çünki yaşım geçiyor ( 33 ) ama doktor 5-6 ay bekle dedi hayırlısı o kada r beklemeyi düşünmüyorum bakalım hemen hamile kalabilcekmiyim birde o var yani

bende ocak 9 da bebek oluşmadığı için kürtaj oldum 9 haftada 2 adet dönemi korunacağım sonra düşünüyorum çünki yaşım geçiyor ( 33 ) ama doktor 5-6 ay bekle dedi hayırlısı o kada r beklemeyi düşünmüyorum bakalım hemen hamile kalabilcekmiyim birde o var yani
aynen bir de o durum var,

ya ben kürtaj olmadım acaba bana da bekleme süresi verir mi doktor

aynen bir de o durum var,

ya ben kürtaj olmadım acaba bana da bekleme süresi verir mi doktor
Kürtaj olmadıysa beklenmiyor. Benim 10 haftanın içindeydi bir kez adet görüp deneyebilirsin dedi doktorum. Ben ruhsal olarak hazır olmadığım için iki adet bekledim. Geçen ay denedi olmadı , bu ay ovulasyon testi aldım. Bakalım onunla denedik. 17 şubat adet tarihim. İnşallah bu ay olur. Stres çok önemli. Stres yapmayın arkadaşlar.

Back
X