- 17 Aralık 2014
- 492
- 301
- 53
- 36
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.561
Canım ya çok üzüldüm ne oldu sen nasıl kaybettin gerçekten çok üzüldüm :)slm ben de eylül annesi olmakta yarı yolda kalanlardanm
düştü de, niye güldün anlamadm o kısmıCanım ya çok üzüldüm ne oldu sen nasıl kaybettin gerçekten çok üzüldüm :)
Canım ben hematolojiye gittim düşüğüm var dedim tabi çok düşük istiyorlar salladım bu kadınlar kulubu neler ögretiyor sonra herşeyi isteyelim dedim mikrobiyoloji hematoloji genetik biyokimya sekreterliklerinden tüpleri alıp kan verdim ne var ne yok istediler sen sadece genetiğe vermişsindir15 günsonraalcamhangi hastaneye gittin cnm sen? 8 tüp mü? bendne 2 tüp aldılar, nelere bakıcaklarmış?
Kimyasaldan sonra korunma foliğini iç akılına bırakHanımlar Merhaba. Ben bugun kimyasal sonucu Bebeğimi kaybettim yani bugün adet oldum.şimdi bundan sonra adet duzenime ne olacak? Yani eski seyrinde mi devam edecek yoksa süre değişecek mi? Bilginiz varmı. Tekrar bebeğim olsun istiyorum açıkçası denemeye devam edeceğim ama yumurtlama günümü nasıl bulacağım artık bilmiyorum
Canım ben hematolojiye gittim düşüğüm var dedim tabi çok düşük istiyorlar salladım bu kadınlar kulubu neler ögretiyor sonra herşeyi isteyelim dedim mikrobiyoloji hematoloji genetik biyokimya sekreterliklerinden tüpleri alıp kan verdim ne var ne yok istediler sen sadece genetiğe vermişsindir15 günsonraalcam
Trabzon ktü tıp hstAnladim cnm, hangi hastaneye gittin
kafamı kaldı allah aşkına özürdilerim şimdi farkettim olur mu öyle şeydüştü de, niye güldün anlamadm o kısmı
Allah izin verirse bende mart ayını bekliyorum inşallah dileklerimiz kabul olur.Tedavisi var insallah kimsede çıkmaz Amin ben de pazertesi gidecem tek değilsiniz ahanda diyorum marttan sonra gebe kalcam
selam bayanlar benimde bugün kürtajdan sonraki ilk adetim geldiikinci yi bekliyecez bakalım hayırlısı sonra korunmayı bırakıcam.
canım mantıklı düşünüldüğünde doğru söylüyosun hatta ben yumurtlama günümü hesaplayarak hamile kalmıştım ama bu yazıyı okuyunca paylaşmak istedim kimse umudunu kaybetmesin bide adam profösör vardır bir bildiği belki paylaşmaktan zarar gelmez :) sevgilerDr'un bu soyledıklerı bana azda olsa saçma geliyor cnm, 1 ay ıcınde kadının yumurtasının canlı kalma suresı 24 saattır , erkegın spermının ıse sadece 72 saat yanı 3 gun, koca 1 ay ıcınde bu kombınasyonu tuturabılmek ıcın cıddı kısıtlı bır zaman var ve DR akısına bırakın dıyor :) hesaplamayın ölçmeyin biçmeyin diyor :) bu şekilde olasılık dedıgı gıbı en ıyı sekılde %25 dir :) bence dahada az :) zaman kaybetmeden hamıle kalmak istiyorsak bu gunlerı hesaplamalıyız bence...
kaç gün sonra adet oldunuzselam bayanlar benimde bugün kürtajdan sonraki ilk adetim geldiikinci yi bekliyecez bakalım hayırlısı sonra korunmayı bırakıcam.
ocak 9 da kürtaj olmuştum bugün adetim başladı tam 1 ay da oldumkaç gün sonra adet oldunuz
doğum kontrol hapı kullanmadım folic asit kullandım birde 1 haftadır bebe aspirini kullanıyorum eşim korunuyorCanım hayırlı olsun, kürtajdan nekadar olsa başladı ilk adet? doğum kontrol hapı kullandımı kürtajdan sonra pekı?
bebe aspirini niye başladın pıhtılaşmamı başladıdoğum kontrol hapı kullanmadım folic asit kullandım birde 1 haftadır bebe aspirini kullanıyorum eşim korunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?