- 26 Kasım 2014
- 187
- 98
- 38
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.481
canım pataloji sonucunda sadece alınan parçalar belirtiliyor. bebeğini neden kaybettiğinle ilgili bişey yazılmıyor sadece mol gebelikmi o ayrıca belirtiliyorbenım 2 ncı gebeliğim 5 yaşında kızım var bu benim 15 haftalık ilk düşüğüm pataloji sonucunda ne yazıyor bende merak etmiyor değilim ögleden sonra alırım..
demekki tesadüfmüş canım.inşallah bir daha sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu.üzülme sende tamam mı.Pataloji sonucu temiz geldi kan pıhtılaşmaya bakalım dedi dr üniversite hst gitmem gerekir ama çogu dr önermiyor bu testleri
Çok tşk ederim kan pohtılaşması testi 500-600tl arasında prof önermiyor kan pıhtılaşmasına ilk düşükte neden değil diye 2 -3 düşük olması lazım mış .bugunku doktorum kan pıhtılaşmasına baktıralım dedi ilk adetten sonrademekki tesadüfmüş canım.inşallah bir daha sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu.üzülme sende tamam mı.
kim düşük yapıyorsa pıhtılaşma istiyorlar ve yaptıran herkeste çıkıyor nedense.
gerçekten bununla alakası varmı düşüklerin merak ediyorum ben açıkçası.
Üniversite hst ücretsiz yapıyor muş 7 günde çıkıyormuş henuz karar vermedim açık kapıda bırakmak istemiyor insan kayıp yaşamak zor
Merhaba.
19 aralık son adet tarihimdi.20 ocakta hala regl olmayınca (ki hiç sekmez günüm) test aldım evde yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı.ertesi gün sağlık ocağında kan testi yaptırdım değerim 449 çıktı.çok yeni hamilelik dediler. Bu olaylar izindeyken şehirdışında oldu.iznim bitti cuma 30 ocak istanbul a döndüm uçakla eve geldim kanamam başladı hemen hastaneye gittim.belim kasıklarım ağrıyordu kanamam vardı.doktor alttan muayene etti.erken bir gebelik dedi kesenin içini bebek sayısını göremediğini iki hafta sonra geşmemi söyledi sadece keseyi gördü progestan verdi 6 haftalımtı bebeğim.1 şubat günü akşama doğru tuvalete gittiğimde çamaşırımda bir et parçası ve kan pıhtııs buldum hemen doktora gittim bebeğim düşmüş.ikincinbebeğim olacktı.kızım var 8 yaşında kardeşi olsun çok istiyordu.hala çpk ağrım ve çok kanamam var.kafam sorularla dolu çok üzgünün bitik düştüm artık.çok da öfkeliyim.yatdımcı olun ne yapmalıuım ne düşünmeliyim?
bence de kapat bütün kapıları düşük sayısı artıkça zor oluyor kaldırmasıÜniversite hst ücretsiz yapıyor muş 7 günde çıkıyormuş henuz karar vermedim açık kapıda bırakmak istemiyor insan kayıp yaşamak zor
aynen yaptırcam 2 tüpün başına gelir ama görüştüğüm tüm dr ler ve prof gerek yok dedi..takibimi yapan dr yaptıralım dedi 1 adetinden sonra dedibence de kapat bütün kapıları düşük sayısı artıkça zor oluyor kaldırması
kızlaaar bende zamnla iyi olmak yerine kötü oluyorum sinirlerim bozuluyo oysa ümitsiz karamsar değilimdir. tevekkülümün tam olduğunu düşünüyordum sanırım bu noktada eksiklerim var...bebişimin olmasını istiyorum bir yanım hemen istiyor kıpır kıpır diğer yanımda korkudan tir tir titiriyo... biri yazık dese gözlerim doluyo oturup biri ile saatlerce dertleşmk istiyorum benim gibi seyler yaşamış ama sonunda çok güzel şekilde bebğine kavuşmuş olanlarla dr. a da giittim farklı yeni birşey söylemiyo tedavisi var mı neyim var bilmiyorum... önümde bitek rahim filmi var... onu çektirmek istiyorum hemen ama onu da eşim istemiyor bir ay daha bekle diyor... oysa ben içim rahatlasın istiyorum neyse sorun bileyim... ya dahiç atkmasam herşeyi oluruna bıraksam... olması gerektiği zaman olur desem... servikal yetmezlik olma ihtimali de çok fazla ondanda korkuyorum sürekli yatmaktan ama çare buysa katlanıcaz da düşüncesi bile beni çok korkutuyo... ailem de yok... böyle durumlarda saolsun kayınvalidem var ama çok zor yaaa... gerçi olmamış şeyi düşünüp üzülmek kadar saçma birşey yok... böyle karman çorman oldum... dua etmeyi bile beceremiyorum... bi evhem tuttu beni duamı yanlış yapmaktan korkuyorum... öyleyse en iyisi hayırlısı demek... olan zaten hayırdır...
Canim ozelde baya tutuyor diye biliyorum.ama herhangi bir araştırma hastanesine iki düşük yaptigini söylersen yapiyorlarmis.biraz uzun sursede ücretsiz yapiliyormus.bir düşük olsa bile iki demek gerekiyormuş. Herhangi bir belge istemiyorlarmis.ama sen yinede kan pihtilasmasi yüzünden düşük yapanlar diye bir topik var oraya sor istersen gebelik bölümünde.[/QUOTE][QUOTElydisturbed, post: 39232067, member: 234680"]Kan pıhtılaşmı testleri nekdar bileniniz var mı? Özelde?
merhaba kızlar. evet bizi aynı nokta da buluşturan acı bi son oldu ama üzülmeyelim moralimizi yüksek tutalım söz verelim birbirimize tamam mı? birbirimize yine güzel haber vereceğiz kuşkunuz olmasın.öpüyorum sizi :)Eylül annelerinin hüzünlü üçlüsü
O topigin ilk sayfasinda demistim ki inşallah bu 9 aylik sureci kimse yari yolda kalmadan tamamlariz.
Olmadi kizlar ama olsun inşallah biz yine gulcez.uzmeyelim kendimizi.ben daha kurtaj bile olamadim.cokta korkuyorum ama carsamba bitecek inşallah. Bilmediğim bir yola iki günüm kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?