- 4 Şubat 2015
- 4
- 1
- 38
- 42
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.501
Cevabınız için teşekkürler.yukarda yazdıklarınızı okudım da şu an hissettiklerimi yazmışsınız.birisi bişi dese ağlıycam sanki.birilerine suç atmak ister gibiyimkızlaaar bende zamnla iyi olmak yerine kötü oluyorum sinirlerim bozuluyo oysa ümitsiz karamsar değilimdir. tevekkülümün tam olduğunu düşünüyordum sanırım bu noktada eksiklerim var...bebişimin olmasını istiyorum bir yanım hemen istiyor kıpır kıpır diğer yanımda korkudan tir tir titiriyo... biri yazık dese gözlerim doluyo oturup biri ile saatlerce dertleşmk istiyorum benim gibi seyler yaşamış ama sonunda çok güzel şekilde bebğine kavuşmuş olanlarla dr. a da giittim farklı yeni birşey söylemiyo tedavisi var mı neyim var bilmiyorum... önümde bitek rahim filmi var... onu çektirmek istiyorum hemen ama onu da eşim istemiyor bir ay daha bekle diyor... oysa ben içim rahatlasın istiyorum neyse sorun bileyim... ya dahiç atkmasam herşeyi oluruna bıraksam... olması gerektiği zaman olur desem... servikal yetmezlik olma ihtimali de çok fazla ondanda korkuyorum sürekli yatmaktan ama çare buysa katlanıcaz da düşüncesi bile beni çok korkutuyo... ailem de yok... böyle durumlarda saolsun kayınvalidem var ama çok zor yaaa... gerçi olmamış şeyi düşünüp üzülmek kadar saçma birşey yok... böyle karman çorman oldum... dua etmeyi bile beceremiyorum... bi evhem tuttu beni duamı yanlış yapmaktan korkuyorum... öyleyse en iyisi hayırlısı demek... olan zaten hayırdır...
çok geçmiş olsun sıkıntı etmeyin hepimizin başına geldi senin erken benim 15 haftalıktı küçükte olsa büyükte olsa tam bir yıkım oluyor ama şöyle düşünün demek ki yolunda gitmeyen bir durum vardı ve biz bu durumla karşılaştık .gebeliğimiz sağlıklı değil di yada bizim ruh durumumuz buna hazır değildi neden sonuç ilişkisi aramak bence hiç doğru değil sadece kendimizi yıpratıyoruz ozaman benimde 5 yaşında kızım var onla ultrasona bile gittim,ama dedğim gibi önümüze bakıp bundan sonra sağlıklı gebelik için ne yapabiliriz onu odaklanmalıyız 2 ay sonraya ben tekrar düşünüyorum Allah ne zaman nasıp ederse olur unutmamak lazım. burdan birbirimize destek olup paylaşımlarda bulunabiliriz. 14 gün oldu benim bebeğimede korunup 2 ay ay sonra akışına bırakmak..sevgiyle kalın
Kizlar bise daha danismak istiyorum zeynep kamil arastirma hastanesi orda yaptirabilirim dimi? Bide hangi bolumden rand almak gerekiyor infertilite bolumundenmi?
merhaba kızlar. evet bizi aynı nokta da buluşturan acı bi son oldu ama üzülmeyelim moralimizi yüksek tutalım söz verelim birbirimize tamam mı? birbirimize yine güzel haber vereceğiz kuşkunuz olmasın.öpüyorum sizi :)
hadı insallah bende marttan sonra akışına bırakcam bide şimdi bu ay oldu bu ay olmadı stresiyle uğraşcaz..offf off:)) mart gelsin istiyorum bide adetlerin düzene binmesi sorunu var..insallah sabırsızlıkla beklıyorumCanim önce kadin dogumdan aliniyormus ve o yonlendiriyormus.arastirma hastanelerinin hepsinde yapilir canim.
Evet canim insallah en kisa sürede üçümuz de güzel haber alicaz.mayista olmasini cok istiyorum subat annesi oluruz ne guzel.
Yarına Zeynep Kamil Genetik bölümünden randevu aldım, bakalım testleri yaptırabilecekmiyimbir yazı paylaşmış bir arkadaş birnci düşükten sonra dr si ona coraspirin başlamış direk ..
Yarına Zeynep Kamil Genetik bölümünden randevu aldım, bakalım testleri yaptırabilecekmiyim
yaptırırsın bence düşük yapalı kaç gün oldu senin,testler için acaba bir tarih varmı şuan vücudda gebelikten hormonlar değişmiştirya
bildiğim kadarı ile farketmiyor , geçen hafta salı kürtaj olmuştum ben
genelde 1 adet bekleyip kan veriyorlarmış bende senden haber bekliyim burda paylaşırmısın kan alıp almadıklarını olmadı pazertesi bende giderim
Canim önce kadin dogumdan aliniyormus ve o yonlendiriyormus.arastirma hastanelerinin hepsinde yapilir canim.
Evet canim insallah en kisa sürede üçümuz de güzel haber alicaz.mayista olmasini cok istiyorum subat annesi oluruz ne guzel.
Ben ikinci hamileligimi öğrenip gittigimde doktara ilki dusuk oldu demiştim o zaman haftaya corasprine baslayalim demisti ama baslayamadan gitti malesefbir yazı paylaşmış bir arkadaş birnci düşükten sonra dr si ona coraspirin başlamış direk ..
Ben ikinci hamileligimi öğrenip gittigimde doktara ilki dusuk oldu demiştim o zaman haftaya corasprine baslayalim demisti ama baslayamadan gitti malesefgaliba onlem olarak pihtilasma yoksa bile corasprin ve igneye basliyor cogu doktor canim
bir yazı paylaşmış bir arkadaş birnci düşükten sonra dr si ona coraspirin başlamış direk ..
Aslinda benim doktorumda başla demişti ilk düşük olunca.korunmayi birakinca sanirim bende başlarım. Sonucta zarari yokmuş.
bende ağustos anneleri topiğini takip ediyordum ama tamamlamak nasip olmadı bebeğin gelişimi 6 haftada kaldığı için
kalp atışıda almadık ondan dolayı 9 ocakta kürtaj oldum 21 ocakta pıhtılaşma testi yaptırdım sonucu bekliyorum
3 ay korunma süresi verdi doktor ben 2. adet ten sonra tekrar başlıyacam çalışmalara şuan folik asit ve bebe aspirini kullanıyorum önlem olarak pıhtılaşmadan şüpheleniyorum çünki annemde de var benim sonuçların 2 ay sonra çıkacakmış herkes için her şeyin hayırlısı
Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde benim 4. kürtajım olduğunu söyledim yaptılar benim 1 tane 12 yaşında oğlum var 2. istiyoruz ama olmadı 2 senedirgeçmiş olsun cnm çok uzuldum..pıhtılaşma testını nerde yaptırdın? genetık yaptırdın mı?
:) hadi innşaallahh!Canim önce kadin dogumdan aliniyormus ve o yonlendiriyormus.arastirma hastanelerinin hepsinde yapilir canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?