- 4 Şubat 2015
- 4
- 1
- 38
- 42
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #17.501
Cevabınız için teşekkürler.yukarda yazdıklarınızı okudım da şu an hissettiklerimi yazmışsınız.birisi bişi dese ağlıycam sanki.birilerine suç atmak ister gibiyimkızlaaar bende zamnla iyi olmak yerine kötü oluyorum sinirlerim bozuluyo oysa ümitsiz karamsar değilimdir. tevekkülümün tam olduğunu düşünüyordum sanırım bu noktada eksiklerim var...bebişimin olmasını istiyorum bir yanım hemen istiyor kıpır kıpır diğer yanımda korkudan tir tir titiriyo... biri yazık dese gözlerim doluyo oturup biri ile saatlerce dertleşmk istiyorum benim gibi seyler yaşamış ama sonunda çok güzel şekilde bebğine kavuşmuş olanlarla dr. a da giittim farklı yeni birşey söylemiyo tedavisi var mı neyim var bilmiyorum... önümde bitek rahim filmi var... onu çektirmek istiyorum hemen ama onu da eşim istemiyor bir ay daha bekle diyor... oysa ben içim rahatlasın istiyorum neyse sorun bileyim... ya dahiç atkmasam herşeyi oluruna bıraksam... olması gerektiği zaman olur desem... servikal yetmezlik olma ihtimali de çok fazla ondanda korkuyorum sürekli yatmaktan ama çare buysa katlanıcaz da düşüncesi bile beni çok korkutuyo... ailem de yok... böyle durumlarda saolsun kayınvalidem var ama çok zor yaaa... gerçi olmamış şeyi düşünüp üzülmek kadar saçma birşey yok... böyle karman çorman oldum... dua etmeyi bile beceremiyorum... bi evhem tuttu beni duamı yanlış yapmaktan korkuyorum... öyleyse en iyisi hayırlısı demek... olan zaten hayırdır...
çok geçmiş olsun sıkıntı etmeyin hepimizin başına geldi senin erken benim 15 haftalıktı küçükte olsa büyükte olsa tam bir yıkım oluyor ama şöyle düşünün demek ki yolunda gitmeyen bir durum vardı ve biz bu durumla karşılaştık .gebeliğimiz sağlıklı değil di yada bizim ruh durumumuz buna hazır değildi neden sonuç ilişkisi aramak bence hiç doğru değil sadece kendimizi yıpratıyoruz ozaman benimde 5 yaşında kızım var onla ultrasona bile gittim,ama dedğim gibi önümüze bakıp bundan sonra sağlıklı gebelik için ne yapabiliriz onu odaklanmalıyız 2 ay sonraya ben tekrar düşünüyorum Allah ne zaman nasıp ederse olur unutmamak lazım. burdan birbirimize destek olup paylaşımlarda bulunabiliriz. 14 gün oldu benim bebeğimede korunup 2 ay ay sonra akışına bırakmak..sevgiyle kalın