Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadaşlar bende aynı durumdayım çok bunaldım artık benimde iki kürtajım var. biri 10 haftalık diğeri 9 haftalık.kalp atımları olmadığı için aldılar.son kürtajımın üzerinden 15 ay geçti.bu arada bi kez kist rüptürü bi kezde myom ameliyatı geçirdim.geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim.8 aydır aralıksız deniyoruz gebe kalamadım.psikolojim çok bozuldu.çevremdeki herkes hamile.

e kadar zor bir durum gerçeten seni çok iyi anlıyorum her geçen ay insanın moralini çok bozuyor ama u günler geçecek eminim beni bir oğlm var çok şükür ama arkadaşlarının kardeşlerinin olması onu çok mutsuz ediyor okadar üzülüyorum arkadaşları kardeşleriyle oynarkn onları izlmesine benimde bu ay ilk denememzi yaptık düşükten sonra ama adet olacakmışım gibi bütün belirtiler var çok gerginim daha ilk aydan böyle olursam naparım bilemiyorum

il gebeliğim olduğu için araştırmıyolar ama rahim agzını ölçürecem insallah.gerçi aca üç ay sonra dediler özel hastanede

arkadaşlar bende aynı şeyleri yaşadım üstelik 1 yi! önce tüp bebek yaptırmanız gerek demişlerdi normal yollarla hamile kaldım ama kalbi durdu 5 haftalıkken kürtaj oldum 1 hafta once. şimdi ari sütü kullanmaya başladım tekrardan size de öneriririm ben faydası olduğunu düşünüyorum. bir de 1 yıl boyunca yumurta takibi gün takibi cart curt yapmadigim kalmamıştı ama ne zaman kendime yeni uğraşlar buldu ve bu takipleri yapmayı bıraktım o zaman hamile kaldım şimdi bende tekrar denemek için gün m biliyorum düşünmemek elde değil biz istemesek de beynimiz bizden bağımsız çalışıyor bütün gün düşünmüyorsun da akşam yastığa başını koyduğunda yine aklına geliyor ama size tavsiyem akışına bırakın düşünmemek için kendinizi yoracak aklinizi meşgul edecek yeni uğraşlar bulun ise arıyor tavsiye ederim kızlar takipteyim lütfen gelişmelerden beni de haberdar edin öpüyorum sizi kendinize iyi bakın

il gebeliğim olduğu için araştırmıyolar ama rahim agzını ölçürecem insallah.gerçi aca üç ay sonra dediler özel hastanede
canım bende hep böyleydim dr.ların lafına kandım sen araştırt aynı şeylwri yaşamak iistemez kimse sen benim tavsiyelerime kulak ver canım ısrarcı ol ne demek ilk diye yaa bana da ehemmiyet vermediler bir yılda iki kere canım yandı niye baştan tüm tedbirleri almıyolar çok kızıyorum eğer yaşadıklarımda ihmalleri varsa hepsi mesul olacak

canım bende hep böyleydim dr.ların lafına kandım sen araştırt aynı şeylwri yaşamak iistemez kimse sen benim tavsiyelerime kulak ver canım ısrarcı ol ne demek ilk diye yaa bana da ehemmiyet vermediler bir yılda iki kere canım yandı niye baştan tüm tedbirleri almıyolar çok kızıyorum eğer yaşadıklarımda ihmalleri varsa hepsi mesul olacak

sana teşhis konuldu mu ? iki tane iyi özel hastaneye gittim yasa var iki düşükten sonra araştırılıyor dediler.yani anlamadım kan testi bile yapmadılar.sinirlerim bozuk.ruyalarım kabus gibi çok etkilendim tekrar yasama korkusuda beni çok yoruyor.

Rabbim sabır versin çok zor anlayabiliyorum seni bi tavsiyem adetin bittikten 5 gün sonra ilişkiye girin eşin dolu olsun yani ben öyle yaptım şu an ikibuçuk aylık ikiz bebeklerim var rabbim hepinize ne istiyorsanız nasip etsin yeterki umutsuzluğa kapılmayın dua edin.

Kızlar bende bir kimyasal ağustosta bir kurtaj bu ayda tekrardan kimyasal geçirdim bütün tahlillerim temiz çıktı eşimde öyle smir testi de temiz çıktı ama neden böyle oluyo anlamış değilim inşallah en kisa zamanda bizde sağlıklı hamilelik yaşarız

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Size bir sorum olacak. Ben yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım. Kürtaj olmadım. ve ilk adetimi bir ay sonra gördüm fakat adetimden önce göğüslerim çok şişti sertleşti adetten sonra düzeldi. Şimdi ikinci adetime 20 gün var fakat göğüslerim tekrar şişti hassaslaştı dokunamıyorum bir de ara ara sağ tarafımdan kemik batması gibi hafif bir sızı oluyor, bacaklarım ağrıyor. Bütün bunların hepsi düşük yaptım diye olur mu?. Yardımcı olursanız çok sevinirim resmen bunalıma girdim bu durum yüzünden

kizlar bugun adetim iki gundur gecikti ve bende gebelik testi yaptim ama negatif sizce erken mi yaptim lutfen acil fikirlerinizi yazar misinz

kizlar bugun adetim iki gundur gecikti ve bende gebelik testi yaptim ama negatif sizce erken mi yaptim lutfen acil fikirlerinizi yazar misinz
Ben adetim 3 gün geciktiğinde yapmıştım silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı ama bazen çıkmayabiliyormuş istersen birkaç gün daha bekle ve sabah ilk idrarınla testi tekrar yap

Ben adetim 3 gün geciktiğinde yapmıştım silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı ama bazen çıkmayabiliyormuş istersen birkaç gün daha bekle ve sabah ilk idrarınla testi tekrar yap
bende ilk gebeligmde dort gun gecmisti ve cikmsti bunda boyle olunca yoktur ddm sence varmidir yani olabilirmi

bende ilk gebeligmde dort gun gecmisti ve cikmsti bunda boyle olunca yoktur ddm sence varmidir yani olabilirmi
Olabilirdi canım bazen hiç belli olmuyor. Dediğim gibi birkaç gün daha bekle istersen için daha rahat eder. Eğer edebini olmazsan ve idrar testinde yine de çıkmazsa o zaman en kesin çözüm kan testi yaptırırsın. Rabbim dilediğin haberi hayırlısıyla almayı nasip etsin inşallah canım

düşükle alakası olmayabilir canım.eğer yumurtlama günlerindeysen şeffaf akıntın varsa yumurtlarkende oluyor göğüs ağrısı.
yada düşükten sonra prolaktin değerin düşmemiş olabilir.bi ölçtür istersen.

Çok stres yaptım ağlayıp duruyorum canım ya. Düşükten önce hiç böyle şeyler olmuyordu bende ondan kaynaklanır mı diye merak ettim. Çok sağol canım yardımcı olduğun için. En kısa zamanda ölçtürücem inşallah tekrar sağol canım

Gecmis olsun canim benimde bu ay 2.kimyasalim oldu ilki kurtaj olmuştu bu ay kendiliginden dustu simdi 3.de ayni olacakmi diye tereddut ediyorum diye samatya egitim arastirmaya gittim bu hafta rahim filmi istedi dr benden muayene ederken rahimde duzensizlik var buyuk ihtimal bu yuzden dusuk yapiyorsun dedi ikinciye hamile kalmadan bende butun testlerimj yaptirmistim smir testi hersey normal istedigin zaman hamile kalabilirsin demislerdi istersen sende bir rahim filmi cektir insallah sorunumuz bulunur tatlim bizde saglikli bir hamilelik geciririz bana ayin 15 ine randevu verdiler kac gundur arastirmaktan yoruldum artik rahim filminden sonra hamile kalip saglikla bebisini kucagina alan cok olmus sende tek dr la kalma bir daha git muayene ol canim tekrarlayan bu dusuklerin mutlaka bir sebebi vardir. Samatyadan once gittigim hicbir dr bana rahim filminden bahsetmemisti hepsi farkli yontem uyguluyor git gel yoruldum artik bir an once bulunur sorunumuz insallah

Aminn canımOTE="hlya1987, post: 39168543, member: 442131"]Gecmis olsun canim benimde bu ay 2.kimyasalim oldu ilki kurtaj olmuştu bu ay kendiliginden dustu simdi 3.de ayni olacakmi diye tereddut ediyorum diye samatya egitim arastirmaya gittim bu hafta rahim filmi istedi dr benden muayene ederken rahimde duzensizlik var buyuk ihtimal bu yuzden dusuk yapiyorsun dedi ikinciye hamile kalmadan bende butun testlerimj yaptirmistim smir testi hersey normal istedigin zaman hamile kalabilirsin demislerdi istersen sende bir rahim filmi cektir insallah sorunumuz bulunur tatlim bizde saglikli bir hamilelik geciririz bana ayin 15 ine randevu verdiler kac gundur arastirmaktan yoruldum artik rahim filminden sonra hamile kalip saglikla bebisini kucagina alan cok olmus sende tek dr la kalma bir daha git muayene ol canim tekrarlayan bu dusuklerin mutlaka bir sebebi vardir. Samatyadan once gittigim hicbir dr bana rahim filminden bahsetmemisti hepsi farkli yontem uyguluyor git gel yoruldum artik bir an once bulunur sorunumuz insallah[/QUOTE]
Amin canim benden doktor istemişti istedigi ay hamile kalmıştım daha gerek duynadim ama 2,5aylikken kalbi durdu alındı bu ayda kimyasal yaşadım çok korkuyorum rahim filminden ama benimde cektirnem gerekiyor

Amin canim benden doktor istemişti istedigi ay hamile kalmıştım daha gerek duynadim ama 2,5aylikken kalbi durdu alındı bu ayda kimyasal yaşadım çok korkuyorum rahim filminden ama benimde cektirnem gerekiyor[/QUOTE]
Rahim filminde kanallara verilen ilac tikaniklik falan varsa tuplerin açılmasını sağlıyor mus oyüzden de gebelige yardimci oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…