Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Amin canim benden doktor istemişti istedigi ay hamile kalmıştım daha gerek duynadim ama 2,5aylikken kalbi durdu alındı bu ayda kimyasal yaşadım çok korkuyorum rahim filminden ama benimde cektirnem gerekiyor
Rahim filminde kanallara verilen ilac tikaniklik falan varsa tuplerin açılmasını sağlıyor mus oyüzden de gebelige yardimci oluyormus[/QUOTE]
Bende korkuyodum ama korkulcak bisey diyorlar Allaha emanet bebislerimiz icin onunda acisina katlanicaz artik tupleri tikali olanlarda daha fazla agri oluyormus ama adet agrisi gibi yada biraz fazlaymis dayanilmayacak bir agri degil diyorlar biran once olsun bitsin ozelde rahim filmi fiyatları cok yuksek ben ücretsiz yaptıricam bakalim nolucak sanada bilgi veririm canim bir an once bebisime kavusmak istiyorum

Rahim filminde kanallara verilen ilac tikaniklik falan varsa tuplerin açılmasını sağlıyor mus oyüzden de gebelige yardimci oluyormus
Bende korkuyodum ama korkulcak bisey diyorlar Allaha emanet bebislerimiz icin onunda acisina katlanicaz artik tupleri tikali olanlarda daha fazla agri oluyormus ama adet agrisi gibi yada biraz fazlaymis dayanilmayacak bir agri degil diyorlar biran once olsun bitsin ozelde rahim filmi fiyatları cok yuksek ben ücretsiz yaptıricam bakalim nolucak sanada bilgi veririm canim bir an once bebisime kavusmak istiyorum[/QUOTE]
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Amin.

Hayir canim hic korkma kötü bir durum degil bu.aksine yumurtlama zamaninda olmasi iyi bile.cunku vucudun tepki veriyor.benimde olmazdı ama dusugumden sonra bende de oldu prolaktin olcturuyordum normal cikiyordu.yumurtlama belirtilerine bakarsan orda da var.ama sen mutlaka ölctür prolaktini.

Çok çok sağol canım ya allah senden razı olsun. İçim rahatladı senin sayende. Şuan şehir dışındayım imkanım yok ama evime döner dönmez inşallah ölçtürücem prolaktin. Tekrardan sağol canım. Peki düşükten sonra tekrar hamile kalabildin mi canım sen? Ben bu konuda da çok stres yapıyorum

Hic stres yapma canim yine kalirsin inşallah.
Rahat ol dusukten sonra daha kolay oluyor diyorlar hep.Evet ben de yine kaldim ama boşver. Hüzünlü bi son oldu.

Hic stres yapma canim yine kalirsin inşallah.
Rahat ol dusukten sonra daha kolay oluyor diyorlar hep.Evet ben de yine kaldim ama boşver. Hüzünlü bi son oldu.
Seni üzmek istememiştim çok çok özür dilerim canım ya. Yardımcı olduğun için çok çok sağol Allah razı olsun canım.

merhaba arkadaşlar. günler önce eylül annelerin de yazarken hep sizin topiğinize üzülerek gözüm takılırdı. ve bu gün ben de bebeğini kaybetmiş biri olarak aranıza katılmak istedim. 8 sene onu bekledim sabırla ama 3 gün önce kürtajla bebeğimi aldılar. 7 haftalık bir sevinç sonrası tarifsiz acı. ama yapacak bi şey yok. çünkü allahım her şeyin en iyisini bilir.her şey ondan. hepimizin yardımcısı olsun.......

adyacım Eylül anneleri grubunda paylaşmıştık mutluluğumuzu, benimde yarın 1 hafta olacak kürtajımın üstüne allah hepimize sabır versin sonrada yeni bebişlerimiz için umut...

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Gerçekten çok zor bir durum, Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tekrar nasip etsin ve inşallah hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı da nasip etsin en kısa zamanda.

adyacım Eylül anneleri grubunda paylaşmıştık mutluluğumuzu, benimde yarın 1 hafta olacak kürtajımın üstüne allah hepimize sabır versin sonrada yeni bebişlerimiz için umut...

Eylül annelerinin hüzünlü üçlüsü
O topigin ilk sayfasinda demistim ki inşallah bu 9 aylik sureci kimse yari yolda kalmadan tamamlariz.
Olmadi kizlar ama olsun inşallah biz yine gulcez.uzmeyelim kendimizi.ben daha kurtaj bile olamadim.cokta korkuyorum ama carsamba bitecek inşallah. Bilmediğim bir yola iki günüm kaldi.

Seni üzmek istememiştim çok çok özür dilerim canım ya. Yardımcı olduğun için çok çok sağol Allah razı olsun canım.

Hayir canim beni hiç uzmedin aksine ben seni strese sokmamak için sonunu yazmadım. Ama bazen tesadüf böyle ikinci kayip yasanabiliyor.herkeste olcak diye birsey yok.insallah sen de ikinci evladini saglicakla kucagina alacaksin.guzel dusunelim güzel olsun.

Canım çok üzüldüm ama Rabbim sana da en kısa zamanda en hayırlı şekilde sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Güzel duana en içten amin diyorum canım sağolasın allah razı olsun

merhaba Ekim annesi idim bende bende 15 haftalık düşük le sonuçlandı 2ncı haftam toparladım kendimi mecburuz toparlamaya 3 ay bekleyip tekrar deniycem Çok zor bir süreç ama herşey takdir ilahi

evet gruptan ayrılan sadece 3ümüz olduk nekadar acı ama belki hep beraber yine bir anneler grubunda buluşucaz dimi :) ben unuttum kötü şeyleri ilk regl günümü bekliyorum heyecanla sonra başlasın çalışmalar , bizimde yüzümüz gülecek eminimmmm canlarımm... lütfen güçlü olun...

aynen moralimizi yüksek tutalım bu ilkkez bizim başımıza gelmiyorki herkesin başına geliyor sağlıklı bir gebelik değilmiş demekti sonuçu bu oldu eminin kimse istemezdi böyle bir sonuçla karşılaşmak bunun için sıkıntı etmeden 2 ayın geçmesini beklemeliyiz.pataloji sonucum çıkmış benimde gidip alacağım.

canım senin kaçıncı düşük, pataoloji sonucunda ayrıntılı mı bakacaklar mol gebelik olup olmadığına mı? sonuçlarla ilgili bilgilendirirsen sevınrıım,

benım 2 ncı gebeliğim 5 yaşında kızım var bu benim 15 haftalık ilk düşüğüm pataloji sonucunda ne yazıyor bende merak etmiyor değilim ögleden sonra alırım..

benım 2 ncı gebeliğim 5 yaşında kızım var bu benim 15 haftalık ilk düşüğüm pataloji sonucunda ne yazıyor bende merak etmiyor değilim ögleden sonra alırım..

benimde ilk gebeliğim ve ilk düşüğümdü, ilk düşüklerde sadece mol gebelik olup olmadığına bakıyorlarmış, öle dedi dr , haberlerini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…