nn canımOTE="hlya1987, post: 39168543, member: 442131"]Gecmis olsun canim benimde bu ay 2.kimyasalim oldu ilki kurtaj olmuştu bu ay kendiliginden dustu simdi 3.de ayni olacakmi diye tereddut ediyorum diye samatya egitim arastirmaya gittim bu hafta rahim filmi istedi dr benden muayene ederken rahimde duzensizlik var buyuk ihtimal bu yuzden dusuk yapiyorsun dedi ikinciye hamile kalmadan bende butun testlerimj yaptirmistim smir testi hersey normal istedigin zaman hamile kalabilirsin demislerdi istersen sende bir rahim filmi cektir insallah sorunumuz bulunur tatlim bizde saglikli bir hamilelik geciririz bana ayin 15 ine randevu verdiler kac gundur arastirmaktan yoruldum artik rahim filminden sonra hamile kalip saglikla bebisini kucagina alan cok olmus sende tek dr la kalma bir daha git muayene ol canim tekrarlayan bu dusuklerin mutlaka bir sebebi vardir. Samatyadan once gittigim hicbir dr bana rahim filminden bahsetmemisti hepsi farkli yontem uyguluyor git gel yoruldum artik bir an once bulunur sorunumuz insallah