- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.261
ohh canım yaaa sonunda duydun kalp atışını pıtırcığın maşallah ona rabbim korusun ikinizi oyy oyy hamilelik takvimide yapmış ayy ewpat nekadar tuaf kızz ne konuşuyorduk şimdi hamişsin dikkat et kendine baş ağrın için kendine eziyet etme canım parol kullan yarım ben ilk hamilelikte kullanmıştım çünkü migren vardı dayanılmaz ağrım olunca yarım almıştım o bile etki etmişti bana doktorum ağrın olunca kullan hamilelikte zararı yok demişti tabi biz korkudan kullanmıyoruz bende korkmuştum ama dayanamayınca yarım almıştım şip diye kesilmişti tabi sen bilirsin canım... kendine dikkat ett tatlımm
bakalım canım geçen sefer rahim filmi çektirmek nasip olmamıştı hamiş olduğumu öğrenmiştim ozamanda korka korka duruyordum bu sefer bakalım çektirecem ama araştırdım acıyan var bişey hissetmedim diyen var napacağım bilmiyorum gurbetgüzeli genel anestesi diyor heralde bende öyle yapcam.... aminn canım inşallah çatlarlar da hamiş kalırım hayırlısı bakalım zaten beklemediğimiz anda gelecek ilk gebelikte öyle olmuştu... ohh yesin teyzesii onu kocaman oldu maşallah onaa sağlıklı büyüsün hayırlı haberler alın inşallah... hadiii bakalım topiğin ilk pipilisi geliyor ilk pıttışlısıda gelsin bakalımmmm
cnm bnmde hamile kalmadan önceki ayımda adetim tam tamına 10 gün geçmişti kendime kendime hamile havalarına girmiştim
taki test yapıp kan tahliline gidene kadarve cnm kan tahlili yaptırdığım günün akşamı regl olmuştum,seninde bugun yarın gelir olmazsa dra git adet söktürücü verir banada öle demişti gerçi gerek kalmadı:)
hmm bide cnm hamileysen eğer öle kafeinden ve vitamin kullanmadın diye bebek düşmez ilk ay annenin yediğiyle alakası olmazmış
bnde bilmeden hamile iken çok kafein ve düğün var diye alkol almıştım.artı sigarada içiyodum neyseki 1 aydır kendilimden bıraktım.
Kızlar merhaba...Ne güzel kalp atışını duyanlar...cinsiyetini öğrenenler :) ne mutlu sizlere Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...darısı başıma inşallah...
Bende sabırla bekliyorum 31 gün oldu ne gelen var ne giden
aaaa sen adet olmadınmı daha test mest yapmışmıydın.benimde bugün günüm heralde olucam üzülerek söylüyorum
ayın 6 sında kan testi yaptırmıştım canım sonuç negatif çıkmıştıdoktorum kist gördü adet olunca bitimine doğru gelirsin bakarız demişti çünkü çatlamış yumurta da olabilir bu gördüğüm dedi...Bakalım sabrla bekliyorum gelmesini...Hatta bu gün yine dayanamayıp test yaptım sabah:) bile bile yani durumu sonuç tabiki negatif hahahaha
akyaka ben şimdi kırmızı kartı görmüş bulunuyorum ve oyundan ayrılıyorum diğer takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum bende önümüzdeki maçlara bakıyorum.
ah ah düşükten sonra 3.adetimi gördüm kimbilir daha kaç adet görücem daha kaç ay adetmi hamilelikmi diye ikilem yaşayıpta sonunda üzülücem.
yarın eşim için randevu aldım busefer bi profösöre gidicez ürolojiye.kızlar neolur dua edinde buay olsun artık
adetini kaç gün geçti.umut dünyası işte.çok umutlandırmak istemem ama geçen düşüğümde adetten 5gün önce yaptırmıştım negatif çıkmıştı. 5gün sonraki kan testinde hamile olduğumu öğrenmiştim inş rabbim sanada banada isteyen herkese nasip eder
akyaka ben şimdi kırmızı kartı görmüş bulunuyorum ve oyundan ayrılıyorum diğer takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum bende önümüzdeki maçlara bakıyorum.
ah ah düşükten sonra 3.adetimi gördüm kimbilir daha kaç adet görücem daha kaç ay adetmi hamilelikmi diye ikilem yaşayıpta sonunda üzülücem.
yarın eşim için randevu aldım busefer bi profösöre gidicez ürolojiye.kızlar neolur dua edinde buay olsun artık
amin cnm hepimize inşallah:)çok şükür duyduk kalp atışlarını ,sanırım sen biraz geç gördün cnmCanim kalp sesini duymussunuz minnosun hayirli olsun, hep boyle devam etsin insallah ❤
Ewpat cım çok saol. içimi aydınlattın:)
bu ay adet olduktan sonra bende çalışmalara başlayacağım. hadi hayırlısı inşallah. Allah hayırlı sağlıklı gebelikler doğumlar nasip eylesin cümlemize.
akşam ablama gittim. 5 yaşında bir kızı 1 yaşında da bir oğlu var. çook tatlılar.
kızı biraz dilli. istediği bişey olmayınca kızım şımarma diyoruz ve diyoki banane ben de burdan giderim, sizde kızınız olsun istemeseydiniz ben mi size dedim sizin kızınız olim diye diyor ... Allah'ım ya ne dilli bişey :)))
Selam şekerler nasılsınızgeçmişi pek okuyamadım kızlar bi yaramazlık yoktur inşallah,benim raporum bitti işe başladım bu hafta
ewpatcım esselam neslem herşey yolundadır inşallah kuzu anneleri
ben günde 1 saat revirde yatıyorum yormamaya çalışıyorum akşam da hemen gidip koltuğa yatıyorum
hepinizi öpüyorum şekerler
güzel haberlerinizi alalım tez vakitte inşallah
Canım üzülme bu kadar bence çok da fazla üsteleme derim ben...bende düşük yapmış biri olarak düşükten hemen sonra hamile kalanların mucize olduğunu düşünüyorum :) çünkü her bünye aynı değil ve bence 3 4 ay insan vücudu anca kendini toparlar diye düşünüyorum.... ben düşükten sonra 2 ay geçmiş olmasına rağmen hala daha kendimi toparlayabilmiş ve önceki sağlığıma kavuşabilmiş değilim...Bende hemen olsun hemen olsun diyordum ama aslında dün akşam eşiminde söylediği gibi benden ve benim sağlığımdan önemli değil önce sağlık...ve artık acele etmemeye karar verdim oluruna bırakmaya yani...her işte bir hayır vardır...sen içini rahat tuttuğunda mutlaka olacaktır emin ol canım...
sağol cnm kendi adıma söylemek gerkirse ben şimdilik iyiyim:)peki sen nasılsın?
sanırım azda olsa sıkıntı yapmaya başladım acaba küçük tatlım nasıl diye?korku yapıyom cnm düşük konusunda dr umuz gayet iyi dedi ama içimdeki ses tedirginim diyo..
öncelikle cnm bu düşüncen için seni tebrik ediyorumbncede oluruna bırak,tmm kabul ediyom ilk zamanları bnde çok elhamlı konuşuyodum kendim yetmiyomuş gibi eşimin moralini bozuyodum,ama sıkıntı bana hiç bi şey kazandırmadı kafamı toplamam gerektini düşündüm ve uyguladım cnm, belki inanmıcaksınız hamile kaldığım ay gebelik umrumda değildi tamamen aklımdan çıkardım ve başka işlerle uğraştım,sonucu bizim için çok sürpriz oldu:)her zamn dediğimz gibi mutlaka hayırlısı ve zamanı var
bende aynen herşey zamanında olur diye düşünüyorum artık hayırlısı ewpatçım....Ama ben 32.gün deyim ama hala göremedim kırmızı kartı :) ama gecikmenin 45 güne kadar normal olduğunu duymuştum...sonuçta nisan ayında düşük yaptım bu gecikmeler normaldir diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?