- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.241
kızlar benim adet haala gelmedi, en son 3 mayısta adet olmuştum, ve bugün ayın 11 i. belim karnım ağrıyor 2 gündür adet olcam zannediyom ama olmuyom. sizce hamile olabilir miyim? (gerçi bebiş için bu ay bi çalışma yapmadık ama adet gecikince içime kurt düştü :)
kızlar benim adet haala gelmedi, en son 3 mayısta adet olmuştum, ve bugün ayın 11 i. belim karnım ağrıyor 2 gündür adet olcam zannediyom ama olmuyom. sizce hamile olabilir miyim? (gerçi bebiş için bu ay bi çalışma yapmadık ama adet gecikince içime kurt düştü :)
amin canım evet zaman akıp gidiyor garip bir şekilde ve ben 3.adetimi oldum herkes düşükten kürtajdan sonra hemen olur diyordu ben de baya baya havaya girdim hemen olacak diye:)allahım tüm bekleyenlere versin inşallah
az önce okudum forumda eşinde hiç şperm olmayan biri bile şimdi bebeğini kucağına almış hem de bir senede o yüzden umudu yitirmemek lazım ama ben ara ara düşüyorum umutsuzluğa en kötüsü de bu galiba
duydum cnm duydum hiç beklemiyodum ama kalp atışlarını dinledik azda olsa dinledik,dr nefesini tut dedi(bebeğin gelişimi için)
o sırada eşim görmüş kıpırdıyomuş:))) eşimle dr dan çıkarken sevinçle çıktık ne güzel bi duygu evet cnm takvimde yaptım dünkü randevu iiii geçerse o zmn yaparım diyodum düne kısmet oldu çok şükür:)
ah cnm bndede migren var bi ara ne güzel yoktu çok rahatladım derken daha fena bastırdıbu yönden çok kötüyüm zaten migren mideyede vurur normalde mide bulantısı ztn var ikiye katlanıyo banada parol verdi cnm çok ağrıyo deyince günde 4 tane 3 tane progestanım var normalde ilacıda sevmem artık yapcaz bişeyler
sende artık şu sıkıntıları bi kenara at ovulasyon testiyle bu ay dene mutlakaa olcak cnm bak sende diyon evet geçen ay neler konuşurduk beraber bnmki çok şükür sürpriz yaptı inşallah senin bebeğinde aniden gelir:))
çevremde benim gibi kimse olmadığı için kimseyle bu konuyu fazla konuşmuyorum nasılsa anlamayacaklar ,bizi ancak birbirimiz anlarız
canım ben bu sene girecektim kpssye ama b grubu atama olmuyomuş tek senelerde o yüzden seneye kursa gitmeyi düşünüyorum aslında edebiyat mezunuyum 4 yıl ücretli öğretmenlik yaptım ama formasyon alamadığım için 2 senedir evdeyim öğretmen de olamıyorum o yüzden benim de asıl hedefim devlet memuru olmak:)
ayy ben de tam ücretli öğretmenliğe başlayacaktım o gün hamile olduğumu öğrendim vazgeçtim başlamadım bakalım eylüle kadar hamilelik olmazsa Kİ İNŞALLAH HEPİMİZİN OLUR:):) hem kursa giderim hem ücretli yaparım diyorum allah hepimizin hakkında hayırlısını versin tez vakitte bizi bebişlerimize kavuştursun inşallahh
mahtuna arkadaşcağızım neyapıyorsun.
bendeki paranoyaya bak 6 gün önce yaptırdım diye kızıyorsun ogün0.01 çıktı
yetmedi 2gün sonra adete4gün kala yaptırdım 0.100 çıktı busefer
insan bundan bile umutlanırmı ya
10tane olmuş idrar tahlili yaptığım.neolucak bacım bizim buhalimiz.
sizde bisıkıkıntı varmıydı olmamasına sebep.
senin hastalıklar nasıl oldu.enfeksiyon filan
ayy nekadar güzel rabbim bizede yaşatırmıki o duyguyu aceba maşallah size canım..hamilelikte artıyor tabi baş ağrısı parolun yarısını al seni rahatlatacak canım kötü bir şey olsa doktorlar vermez zaten hamilelik insana sevmediği herşeyi yaptırıyor canım... ovululasyon testi aldımda daha tık yok sanırım bu ay yumutlamadım 23. gün bugünzaten kocişimlede fazla birlikte olamadık bu ay eylemlerden dolayı yüzünü göremedim ki aşkımın yakında ben eyleme çıkacam BEBEK YAPMAMA ENGEL OLUNAMAZ diye valla artık gelsin bebeğim sekiz gözle bekliyorum seninki gibi sürpriz olursa süper olur... kızz ewpat öptüm bebeğini
ah gidi ah ben daha 3.yü bekliyorum perşembe gelir heralde.çalışıncada kafa dağılmıyor arkadaşım be bak şuan işten yeni geldim üstümü bile çıkarmadan hemen bu siteye giriyorum.düşün olmayacağını bile bile 2 defa kan testi yaptırdım daha adetim bile gelmedi verdiğim kanları toplasan kızılay ihya olurdu bee.
ve olmadığınıda duyunca ogün bitmiş demek çünkü bütün gün buhran dolaşıyorum.ama dediğine kesinlikle katılıyorum düşüğün arkası gelir dedikleri içinmi psikopata bağladım iyice bilmiyorum 3 ay bitti bakalım daha kaç aylar bitecek.bizimde spermler çok düşük onun için düşünüp duruyorum heralde
kızlar biliyorsunuz eşimden ayrıyız bugün tayin dilekçesini verdi eşim fakat eşimin bağlı bulunduğu yerdeki komisyonun toplanması bile 1 ayı bulurmuş1 ay da tayin bekleriz olumsuz da gelebilir vs vs vs......
dua edin çok canım sıkkın
evet aynen canım kimse olmadığı için insanın çevresinde konuşamıyorsun burası derdini anlatıp seni dinleyenlerin olduğu yer herkes aynı acıyı yaşıyor hamiş kalan arkadaşlar bile hala buraya girip destek veriyor kimse nasılsa hamiş kaldım banana ne demiyor.. bende iktisat mezunuyum mezun olduğum sene finans bank ta işe başladım 2 sene sonra ayrılmak zorunda kaldım beni istanbula göndereceklerdi gitmek istemediğimi söylesemde kabul etmediler ailem ankara da bide İstanbul yaşamak istemediğim tek yer öyle ayrıldım sonra bi şirketin muhasebesinde çalıştım temmuzda evlendim 2010 aralık ayında işten ayrıldım2.5 yıldırda çalışmıyorum ev hanımı olarak kaldım devlet memuru olana kadar bakalım hayırlısı inşallah hem memur hem anne oluruz aminn aminn... inşallah hamiş kalırsında eylüle kalmadan başlayamazsın nasıl beddua ama bende artık bu sene öylesine girecem bakalım laylaylom olarak valla şubattan bu yana kitap yüzü açmadım bi hevesle başladım artık neyse nasılsa konularda değişti seneye hazırlık olarak girecem bende eylülde başlarım ders çalışmaya
canım bu tarifi yazmıştım am kaybettim zahmet olmazsa nasıl ne miktarda kullandığını yazar mısın?
Merhaba hanimlar, arabadan yaziyorum gecmisi okumadan, donup okuyacagim. Ayrintili ultrasonumuz vardi, cok sukur her sey iyi dediler. Edepsiz bacaklarini da acti kukusunu gorduk yani kesin kizimiz geliyor, insallah hayirlisiyla.
günaydın arkadaşlar, test yapmıyordum çünkü içimde nedense bir korku beni engelliyordu, ya olumlu çıkarsa diye. bu ay kahve falan çok tükettim, lazere gittim, Dr un folik asit kullan mutlaka demesine rağmen kullanmadım vs... eğer bebiş varsa bu seferde benim yüzümden düşer diye kafamda bir sürü şey kurdum ve elim gitmedi testlere.
neyseki bu sabah test yaptım ve tek çizgi.
artık adet olmak istiyorum, belim karnım ağrıyor ama tık yok(
cnm bnmde hamile kalmadan önceki ayımda adetim tam tamına 10 gün geçmişti kendime kendime hamile havalarına girmiştim
taki test yapıp kan tahliline gidene kadarve cnm kan tahlili yaptırdığım günün akşamı regl olmuştum,seninde bugun yarın gelir olmazsa dra git adet söktürücü verir banada öle demişti gerçi gerek kalmadı:)
hmm bide cnm hamileysen eğer öle kafeinden ve vitamin kullanmadın diye bebek düşmez ilk ay annenin yediğiyle alakası olmazmış
bnde bilmeden hamile iken çok kafein ve düğün var diye alkol almıştım.artı sigarada içiyodum neyseki 1 aydır kendilimden bıraktım.
kızlar biliyorsunuz eşimden ayrıyız bugün tayin dilekçesini verdi eşim fakat eşimin bağlı bulunduğu yerdeki komisyonun toplanması bile 1 ayı bulurmuş1 ay da tayin bekleriz olumsuz da gelebilir vs vs vs......
dua edin çok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?