- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.241
tama canım iyi geceler .ben kacıyorum arkadaslar bıraz utu var onları yapayım kocış gelene kadar
ıyı geceler opuyorum
sohbet odası neresi kuzum yaaa ben bilmiyorum orayı:))
fundaam burdayım maça bakıyorum bayağı heyecanlı...
Merhaba arkadaşlar,,,bende dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım meleğimin kalbi durdu 2 gün:çok üzgünüm:,,, önce mecburen kürtaj edildimsenağlama ,,,,korunma süresini doktoruma sormadım,,,daha şimdiden bebek hasreti düştü içime hemencecikte hamile olma isteği var ama korkuyorum aynı zamanda,,,yine aynı şey olurmu diye,,,korunma sürem biter bitmez benide listenize eklerseniz sevinirim sevgilerra.s.
fundaam yarın sen oruç tutcan mı ?
aç karnına farklı sonuçlar çıkmasın kan testlerinde?
sordun mu arkadaşına şekerciim?
Merhaba arkadaşlar,,,bende dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım meleğimin kalbi durdu 2 gün:çok üzgünüm:,,, önce mecburen kürtaj edildimsenağlama ,,,,korunma süresini doktoruma sormadım,,,daha şimdiden bebek hasreti düştü içime hemencecikte hamile olma isteği var ama korkuyorum aynı zamanda,,,yine aynı şey olurmu diye,,,korunma sürem biter bitmez benide listenize eklerseniz sevinirim sevgilerra.s.
kızlar ben 19 düşük yaptım ne zaman adet olacagımı bilmiyorummmmmmmmmmm
canım ben kürtajdan tam bir ay sonra adet oldum ama herkeste farklıdır herhalde.en kısa zamanda olursun inşallah..
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ
Karamelek.............................05.09
Serdi.....................................12.09
Kadriye..................................21.09
tosbaa...................................23.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Lolo......................................07.10
Başak0402.............................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................
acem_kızı..............................
ARKADASLAR LİSTEMİZ YENİLENMİŞTİR,LİSTEDEN ADI SİLİNENLER EGER PAYLASIMDA BULUNACAKLARSA LİSTEYE TEKRAR YAZILACAKLARDIR........
mi desek acaba kızlar
valla canım ben tam olarak 1 ay 3 gun sonra adet oldum ama kişiden kişiye göre degişiklik gösterebilir.eskıden düzenlımıydı adetın canımkızlar ben 19 düşük yaptım ne zaman adet olacagımı bilmiyorummmmmmmmmmm
eger bu istikrarda gıderse demekkı 17 sinde falan olcan ama bakarsın belkıde 13 ünde olursun şekerim.hadi hayırlısı bakalım,baslıycanda calısmalara,öptüm coopcooop Şenizkızlar hepinize günaydın gerçi hepiniz şu an uyuyosunuzdur ben bi kaç gündür fazla uyuyamıyorum görümcem bizde kalıyo sahura kalkıyoruz akşamda üst katımda oturan görümcemde çay keyfi yapıyoruz geç yatıyoruz sabahta erken kalkıyorum anlıcanız gözlerim pörtlek pörtlek geziyorum sabahda işim var biyere gidicem off off deliksiz bi uyku çekmek istiyorum kızlar ben hala adet olmadım 8 inde düşük yapmıştım önceki ay 13 ünde olduğum için 13 ünü bekliyorum kesin geç olcak gibi hiç bi belirtim yok normalde ağrım olurdu düşükten sonra adet düzeni bozulan varmı aranızda laf aramızda sizide çok özledim burnumda tütüyosunuz dünden beri fırsat bulup giremedim bi türlü neyse görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?