• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm canım nasılsın masallah ıyı gezıyorsun bakıyorum oh canına deysın gez bakalım
yok guzelım ya adet olmadım daha bırkac gun daha beklemek ıstıyorum
bır acaba erkenmıydı o yuzden mı cıkmadı dıyorum bıde olsaydı cıkardı dıyorum
anlayacagın kafam cok karısık-tatlicadiarzu-

bugün hep evdeydim canım ya, hiç çıkmadım ama dün çok gezdim.
yarında eşim çanakkaleye gitcekmiş akşam kalmıcak ama, bana sende gel diyo, oruçlu oruçlu o kadar yolu pek gözüm yemedii, sen git gel dedim aşkıma..
yoksa nereye gitse takılıyodum peşine kaydirigubbakcemile4

senin geçen ayda böyle olmuş ya onun için birkaç gün bekle diyorum, benim ki mesela 34 gün olsa merak ederim çünkü en fazla 30 gün bekledim ben, oda korunmayı bıraktığımız ilk ay.
bakalım canımcım inşallah işk hamiş seni çıkarcaz, en yakın sensin şu anda finalee kaydirigubbakcemile5

aylıncım benım gecen ayda 15 gun gecıktı gecen ay cok test yaptım sırf keseye zarar valla
adetıme 5 gun kala kan testı yaptırdım 2.00 5 6 gun gectı ıdrar 12. gun tekrar ıdrar
ınan artık cok yoruldum adetlerım duzensız oldugu ıcın her ay aynı stres bırkac gun sonra yıne test yapacam eger negatıf cıkarsa bıraz ara versemmı dıye dusunuyorum sıkılmaya basladım artık

fundacım hosgeldın nasılsın vallahı enerjıne hayranım kız atom karınca gıbısın masallah
bende bır yandan yaprak dokumunu ızlıyorum benımkı evde degıl
kafama gore takılıyorum

hoşbulduk yelizcim.valla bı gün bayılıp kalcam bir yerlerde bu enerjiyle ama nerde bilmem-tatlicadiarzu-ben de yaprak dökümünü izliyorum.bir yandan da:enbuyukkk:

aylıncım benım gecen ayda 15 gun gecıktı gecen ay cok test yaptım sırf keseye zarar valla
adetıme 5 gun kala kan testı yaptırdım 2.00 5 6 gun gectı ıdrar 12. gun tekrar ıdrar
ınan artık cok yoruldum adetlerım duzensız oldugu ıcın her ay aynı stres bırkac gun sonra yıne test yapacam eger negatıf cıkarsa bıraz ara versemmı dıye dusunuyorum sıkılmaya basladım artık

oo bayağı aksıyo o zaman 15 gün canımın içi.
dr'un ne dedi?
inşallah bu seferki gecikmen bebişin içindirrr kaydirigubbakcemile5

yarın sabahtan hastahaneye gidicem kızlar.şu testler var ya pıhtılaşma testi falan onu yaptırcam.şimdiden baktırayımda bişey varsa önlemimi alayım dedim

yarın sabahtan hastahaneye gidicem kızlar.şu testler var ya pıhtılaşma testi falan onu yaptırcam.şimdiden baktırayımda bişey varsa önlemimi alayım dedim

canım ozele mı gıdıyorsun devlete mı? devlete gıdınce oyle her ıstedıgın
testı yapmıyorlarda kırk tane soru soruyorlar sınır edıyorlar:kızgın:

Öffff bugünde buraya girmek ölüm valla. Bir dogru düzgün gitmiyor. Aylin ben hayit tohumu hapi aldim, eczanede sorusturdum iyice, birtek adet düzensizligine degil, yumurtanin güclenmesinede iyi geliyormus, Arkadasim birde civan percemi kullanmis. Valla allah yardimcimiz olsun....

ben en sonunda dayanamayıp çıktım sinirim bozuldu çünkü.bende bi dr sorayım bari.şimdi dr.bizim aile dostumuz olduğundan ondan habersiz kullanamam.aksi takdirde bi yan etki falan yaşarsam duyduğu an bana çok kızar.bilgilendirdiğin içinde teşekkürler canım

merhaba kızlara.s. gerçektan site çok yavaş geçmişi okumaya çalışıyorum bir saattir...aylincim okudum çok üzüldüm 4.5 kilo ne demek çok geçmiş olsun canım benim.
Fundacım kabızlık sorunu bendede var canım ramazanda hep oluyor.ben bitki çayı içiyorum form çayı o işe yarıyor.bir kaç tane kuru kayısıyıda bir bardak suya koy bir kaç saat sonra suyunu iç kayısıyıda ye sonuç süper.kaydirigubbakcemile5
tuğbacım sen nasılsın canım?Şeniz

nilaycım saol canım hemen sahurda yapıcan şu kayısı olayını.form çayı içtim evelsi gün ama tık yok.

aslında kac aydır dr. gıtmıyorum bebekten once prolaktın yuksektı o yuzden gecıkıyordu yumurtlama
olmadıgı ıcın tedavıye basladık 2 ayda sıfırlandı ve o ay hamıle kaldım en son yıne test yaptırdıgımda sınırda cıktı dr. cok yuksek degıl gecıkme ondan degıldır dedı ılac falan vermedı bayramdan sonra gıdeyım ıyı bır kontrolden geceyım tedavı olayım dıyorum

canım bızım bagkur vardı oncekı dr. zamanında ama benım dr. bır kuruma baglı degıldı
test falan ıstedıgınde hastaneye gıdıp yaptırıyordum zorla yazıyorlardı onun ıcın sordum senın ısın ıyıymıs

aslında kac aydır dr. gıtmıyorum bebekten once prolaktın yuksektı o yuzden gecıkıyordu yumurtlama
olmadıgı ıcın tedavıye basladık 2 ayda sıfırlandı ve o ay hamıle kaldım en son yıne test yaptırdıgımda sınırda cıktı dr. cok yuksek degıl gecıkme ondan degıldır dedı ılac falan vermedı bayramdan sonra gıdeyım ıyı bır kontrolden geceyım tedavı olayım dıyorum

bencede git canım.en azından erkenden önlem alırsın ilaç falan kullanman gerekiyosa bir an önce başlarsın.:1hug:

Back