- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.281
oof bugünde çok fena bu site, heep ayrı kaldım burdan..
hatırladım tubiş .ferhunde hapishaneye gidiyo şevketin açtığı boşanma davası hakkında konuşmaya.şevket onu görmek istemiyo falan filan konuşuyolar ve giderken kolidırda ali rıza bey ve ailesiyle karşılaşıyo.hayriye hanım çıkışıyo ferhundeye..ferhunde kızıp boşanmıycam şevketten süründürücem sizi görürsünğz diyo orda bitti.esas haftaya süper olcak sakın kaçırma tatlışkom
hee canım bıde cok sevındım sonucların temız cıkmasına,sinirden unuttum sanada sevındıgımı söylemeyı.inan yanı catlşadım sinirden,valla iyice alıştım size konusamıyınca cok buyuk bi bosluk oluyo
hayıırrr fundaa hamile çıkcaaaaaaazz burdaaaaaaaaannnn
aylıncım tabıkı hami,ş cıkcaz,bak bak hemende panık olurmus :1hug: canım ya valla funda haklı enson sinir hastası olcaz yaneeeeeeeeeeeeeeee
bak ben hamiş diyorum tubişim sen sinir hastası diyosun, bizim sinirlenmeden pamuklar içinde hazırlanmamız lazım hamileliğee :roflol:
onun için sinir yoook :1hug:
ya site daha yeni geldi benim birazdan çıkmam gerekecek..
yani birazdan dediğim 19:00'da..
ay valla canım bıan önce yapsınlar artık da şu siteyi -tatlicadiarzu-,kız cok alıştım size konusmayınca cok büyük boşluk hissediyorum:çok üzgünüm:.ama haklısın canım sinir yok,duydunmu funda kuzu,sinir yok relax relax yerimseniben aylinci iftara gidiyon galiba sen simdi aksam gecde gelırsın buaksam laflayamıycaz desene
hayıırrr fundaa hamile çıkcaaaaaaazz burdaaaaaaaaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?