Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hee reklamlarında gösterdıgı yer demekkı,ordamı bıttı.hanı sey diyodu reklamkda "oğlunuza nikah lazım galiba ama bana değil " :dilcikar: internetten bakltım fragmanına valla süpermiş haftaya.kacırmamak lazım.aslında izliyodum ama macı acınca takılmısım oraya.buarada saol şekerim anlattıgın için :1hug: a.s.

hee canım bıde cok sevındım sonucların temız cıkmasına,sinirden unuttum sanada sevındıgımı söylemeyı.inan yanı catlşadım sinirden,valla iyice alıştım size konusamıyınca cok buyuk bi bosluk oluyo

saol hayatım benim içim rahatladı .aynı durumdayım canım bende nolcak bu iş bilmem.burdan hamile olarak değilde, sinir hastası olarak çıkmaktan korkuyorum.-tatlicadiarzu-

aylıncım tabıkı hami,ş cıkcaz,bak bak hemende panık olurmus :1hug: canım ya valla funda haklı enson sinir hastası olcaz yaneeeeeeeeeeeeeeee

bak ben hamiş diyorum tubişim sen sinir hastası diyosun, bizim sinirlenmeden pamuklar içinde hazırlanmamız lazım hamileliğee :roflol:
onun için sinir yoook :1hug:
ya site daha yeni geldi benim birazdan çıkmam gerekecek..
yani birazdan dediğim 19:00'da..

ay valla canım bıan önce yapsınlar artık da şu siteyi -tatlicadiarzu-,kız cok alıştım size konusmayınca cok büyük boşluk hissediyorum:çok üzgünüm:.ama haklısın canım sinir yok,duydunmu funda kuzu,sinir yok relax relax yerimseniben aylinci iftara gidiyon galiba sen simdi aksam gecde gelırsın buaksam laflayamıycaz desene

evet tubişcim, iftara gitcez. eşim bugün çanakkaleye gitmişti, iftara yetişemem demişti bende yemek yapmadım dünküleri yerim diye.
şimdi aradı kociş ben geliyorum ama dışarda yiyelim aynı yemekleri yemeyelim diyo Çok üzgünüm çoook
tam dayaklık benim kociş..
yemek yiyeceğimiz yerde buluşcaz, 19:00da çıkarım..

gercı sana dıyorum ama bu aksam ben gıremıcem galıba:çok üzgünüm: ,bende yarın halılarımı yıkatmaya vercektım 2 gun sonrada arkadasları falan iftara cagırcaktık,benım kocıs dayanamamıs yarın aksam için arkadasımızı iftara davet etmemişmi :mymeka: benımkıde tam sopalık.neyse dedım barı buaksam hafıf üstünden sileyimde salondakı halıları,yarın aksama hazırlık yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…