• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

haftaya oynuycak yaprak dökümünün özetini gösterdi şimdi amanıııın esas entrika haftaya kızlar.:1shok:dört gözle bekliyorum

ay ben sonunu izleyemedım nasıl bitti,enson fikretin kocası parayı ödedıgını söyledı gerısını izleyemedım,anlat hele

Merhaba arkadaşlar,,,bende dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım meleğimin kalbi durdu 2 gün:çok üzgünüm:,,, önce mecburen kürtaj edildimsenağlama ,,,,korunma süresini doktoruma sormadım,,,daha şimdiden bebek hasreti düştü içime hemencecikte hamile olma isteği var ama korkuyorum aynı zamanda,,,yine aynı şey olurmu diye,,,korunma sürem biter bitmez benide listenize eklerseniz sevinirim sevgilerra.s.

canım cok gecmıs olsun kac haftalıktı bebegın,neyse sen doktoruna danıs sonra senıde eklıyelım hamiş listemize,hep beraber beklıyelım sonra :1hug: a.s.

goool attııııkkk , emre attııı..yaşasııınnn

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ama bi gol daha atamadık be kuzu :çok üzgünüm: negüzel kazanmamız lazımdı,cok düşüktü performansımız.ermenıstandakı gıbı oynasaydık ya keşke

sohbet odası neresi kuzum yaaa ben bilmiyorum orayı:))
fundaam burdayım maça bakıyorum bayağı heyecanlı...

tama canım iyi geceler .

bende bilmiyorum sohbet odası diye bir yermi varmış allah allah..
benim de bi gözüm maçta canımbay heyecanlı oley emre gol attı

sayfaların basındakı secenekler arasında SOHBET e tıklamanız yeterlı odaya gecıs yapıyorsunuz dırek genel sohbet odasında oluyorsunuz dıger odalara gırmek ıstersenız
odayı sag tıklayıp odaya katıl dersınız
tamam mı fıstıklar

ugrasmadan sohbet ederız bır ara deneyelım okey:lepi:

kızlar ben hastaneye gitmedim dr. benim testleri kan pıhtılaşma testi de dahil hamile kalamadan ve kaldıktan sonra da yapmış.sonuçları bahadırdaymış.ve temizmiş içim rahatladı şimdi.ohhhhh.
aylincim kuzum dün akşam öyle kaçmış gibi oldu ama kaçmadım yavru kuşum.geçici olarak hizmet dışı deyip durdu, burası giremedim bir türlü.
acem kızı ya sende ismini söyleseydin be tatlım böyle zor oluyo nikle.ağustosun 19 u sanırım düşüğün daha var o zaman adetine ,merak etme 15 gün geçebilir demişti benim dr.normalmiş gecikmede yani.
tuğbiş yavrim dur hatırlamaya çalııyorum sonunu ama şuurumu kaybettim galiba kal geldi bana -tatlicadiarzu-

yelizcim girdim ben şimdi sohbet odasına bişi anlamadım kalabalık baya herkesin mesajını okuyorum.biz girdiğimizde de ole yazışabilcez mi yani yazıp msajı gönder tıkladıktan sonra mesaj görüncekmi tatlım.

mrb fundacım,ya neyse hatırlayınca bı ara bana anlatırsın sonunu.buarada bende bılmıyorum sohbet odasını ama bence burda konusmamız daha güzel,orda sanırım herkez oluyo.bosverın kızlar ya oraya gidersek topiğimiz üzülür sonra :( ama dimi

merhabalar.ben üye ollı çok oldu ama aranıza yeni katılıyorum.ben geçen sene aralık ayında düşük yaptım.3 aydırda 2.çocuk için uğraşıyorum.

kızlar nerdesınız ama yok kimse,neyse artık ben de kacıyım bari ama arada ugrarım tekrar,evde bi dünya iş benı beklıyo,kızlart öpoüyom hepinizi
tubişcim uğraş uğraş bir online olamadım, bende çıktım ütü yaptım, kıl tüy operasyonun başarıyla hallettim geldim, ama şimdide sen yoksun galibaaaa kaydirigubbakcemile4

kızlar ben hastaneye gitmedim dr. benim testleri kan pıhtılaşma testi de dahil hamile kalamadan ve kaldıktan sonra da yapmış.sonuçları bahadırdaymış.ve temizmiş içim rahatladı şimdi.ohhhhh.
aylincim kuzum dün akşam öyle kaçmış gibi oldu ama kaçmadım yavru kuşum.geçici olarak hizmet dışı deyip durdu, burası giremedim bir türlü.
acem kızı ya sende ismini söyleseydin be tatlım böyle zor oluyo nikle.ağustosun 19 u sanırım düşüğün daha var o zaman adetine ,merak etme 15 gün geçebilir demişti benim dr.normalmiş gecikmede yani.
tuğbiş yavrim dur hatırlamaya çalııyorum sonunu ama şuurumu kaybettim galiba kal geldi bana -tatlicadiarzu-

fundaaaam sonuçların temizmiş tamam çok sevindim, o zaman şimdi senin sol taraftan yumurtlamanı beklicez di mi? kaydirigubbakcemile5
akşam bende zaten yazamadım, siteye bağlanamadım aynı dertten muzdaripmişiz şekercim.

mrb fundacım,ya neyse hatırlayınca bı ara bana anlatırsın sonunu.buarada bende bılmıyorum sohbet odasını ama bence burda konusmamız daha güzel,orda sanırım herkez oluyo.bosverın kızlar ya oraya gidersek topiğimiz üzülür sonra :( ama dimi

orda herkes yazıyo kızlaaar, yelizz gitme sohbet odasına gel yamacımıza kaydirigubbakcemile5

merhabalar.ben üye ollı çok oldu ama aranıza yeni katılıyorum.ben geçen sene aralık ayında düşük yaptım.3 aydırda 2.çocuk için uğraşıyorum.

arzu hoşgeldin, geçmiş olsun.
Allah çocuğunu sana bağışlasın, yeni bebişlerde versin inşallaahh.
hepimiz aynı zor zamanları geçirmişiz canım, inşallah hayırlı zamanlarda gelicek bebişler.
beklediğin tarih var mı listeye yazalım senide.
bizim listemiz daha yeni hiç hamile çıkartamadık :CüvCüv:
inşallah bu ay hepimiz hamile kalıp rekor kırcaaz :1hug:

canım cok gecmıs olsun kac haftalıktı bebegın,neyse sen doktoruna danıs sonra senıde eklıyelım hamiş listemize,hep beraber beklıyelım sonra :1hug:a.s.

Teşekkür ederim canım dilerim bir daha yaşamam ve benim gibi hiç bir annede bu acıyı yaşamaz:çok üzgünüm: çok zor özellikle manevi açıdan,,,bebeğim 12 haftalıktı ama 10hafta 5 günlük görünüyormuş gelişmemiş yani,,,,:1no2:

yelizcim girdim ben şimdi sohbet odasına bişi anlamadım kalabalık baya herkesin mesajını okuyorum.biz girdiğimizde de ole yazışabilcez mi yani yazıp msajı gönder tıkladıktan sonra mesaj görüncekmi tatlım.

evet canım anında goruyorsun msj ları hihoyyyt

mrb fundacım,ya neyse hatırlayınca bı ara bana anlatırsın sonunu.buarada bende bılmıyorum sohbet odasını ama bence burda konusmamız daha güzel,orda sanırım herkez oluyo.bosverın kızlar ya oraya gidersek topiğimiz üzülür sonra :( ama dimi[/QUO

topıgımızı tabıkı bırakmayız canım yıne ılgılı seylerı buraya yazarız
mesela dıyorum konuyla ılgılı olmayan genel sohbet ıcın gecebılırız
daha serı olur ugrastırmaz cunku son msj gormek ıcın sayfa degıstırıp gerı gelmek gerekıyor falan ya anında soru cavap yazamıyoruz bıraz zorluyor -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun arzucum.hayırl haberlerini burada alırız inşallah

hatırladım tubiş .ferhunde hapishaneye gidiyo şevketin açtığı boşanma davası hakkında konuşmaya.şevket onu görmek istemiyo falan filan konuşuyolar ve giderken kolidırda ali rıza bey ve ailesiyle karşılaşıyo.hayriye hanım çıkışıyo ferhundeye..ferhunde kızıp boşanmıycam şevketten süründürücem sizi görürsünğz diyo orda bitti.esas haftaya süper olcak sakın kaçırma tatlışkom

ohhh sonunda girebıldım siteye,ayy kızlar ya konusamadık diye catladım inanki haaa.bune öyle ya,ama artık bi çözüm bulsunlar bunma nolur ya,inanın kızlar satta 2 den berı har yarım saatte bır gırmek için geberdım ara ara girdim busefer msjlarınıza cvp yazamdım bıtürlü.yelizcim mrb,canım F5 e basınca sayfa otomatikman yenılenıyo canım,sayfayı kapatmana gerek yok.ay nebıleyım orda bırsürü insan var burda bizbizeyiz topikte konusmak daha güzel

Back