- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.261
tuğbiiiiş ayliiiiiiin kumrilerim nereye gittiniz
haftaya oynuycak yaprak dökümünün özetini gösterdi şimdi amanıııın esas entrika haftaya kızlar.:1shok:dört gözle bekliyorum
Merhaba arkadaşlar,,,bende dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım meleğimin kalbi durdu 2 gün:çok üzgünüm:,,, önce mecburen kürtaj edildimsenağlama ,,,,korunma süresini doktoruma sormadım,,,daha şimdiden bebek hasreti düştü içime hemencecikte hamile olma isteği var ama korkuyorum aynı zamanda,,,yine aynı şey olurmu diye,,,korunma sürem biter bitmez benide listenize eklerseniz sevinirim sevgilerra.s.
goool attııııkkk , emre attııı..yaşasııınnn
sohbet odası neresi kuzum yaaa ben bilmiyorum orayı:))
fundaam burdayım maça bakıyorum bayağı heyecanlı...
tama canım iyi geceler .
bende bilmiyorum sohbet odası diye bir yermi varmış allah allah..
benim de bi gözüm maçta canımbay heyecanlı oley emre gol attı
tubişcim uğraş uğraş bir online olamadım, bende çıktım ütü yaptım, kıl tüy operasyonun başarıyla hallettim geldim, ama şimdide sen yoksun galibaaaakızlar nerdesınız ama yok kimse,neyse artık ben de kacıyım bari ama arada ugrarım tekrar,evde bi dünya iş benı beklıyo,kızlart öpoüyom hepinizi
kızlar ben hastaneye gitmedim dr. benim testleri kan pıhtılaşma testi de dahil hamile kalamadan ve kaldıktan sonra da yapmış.sonuçları bahadırdaymış.ve temizmiş içim rahatladı şimdi.ohhhhh.
aylincim kuzum dün akşam öyle kaçmış gibi oldu ama kaçmadım yavru kuşum.geçici olarak hizmet dışı deyip durdu, burası giremedim bir türlü.
acem kızı ya sende ismini söyleseydin be tatlım böyle zor oluyo nikle.ağustosun 19 u sanırım düşüğün daha var o zaman adetine ,merak etme 15 gün geçebilir demişti benim dr.normalmiş gecikmede yani.
tuğbiş yavrim dur hatırlamaya çalııyorum sonunu ama şuurumu kaybettim galiba kal geldi bana -tatlicadiarzu-
mrb fundacım,ya neyse hatırlayınca bı ara bana anlatırsın sonunu.buarada bende bılmıyorum sohbet odasını ama bence burda konusmamız daha güzel,orda sanırım herkez oluyo.bosverın kızlar ya oraya gidersek topiğimiz üzülür sonraama dimi
merhabalar.ben üye ollı çok oldu ama aranıza yeni katılıyorum.ben geçen sene aralık ayında düşük yaptım.3 aydırda 2.çocuk için uğraşıyorum.
yelizcim girdim ben şimdi sohbet odasına bişi anlamadım kalabalık baya herkesin mesajını okuyorum.biz girdiğimizde de ole yazışabilcez mi yani yazıp msajı gönder tıkladıktan sonra mesaj görüncekmi tatlım.
mrb fundacım,ya neyse hatırlayınca bı ara bana anlatırsın sonunu.buarada bende bılmıyorum sohbet odasını ama bence burda konusmamız daha güzel,orda sanırım herkez oluyo.bosverın kızlar ya oraya gidersek topiğimiz üzülür sonraama dimi[/QUO
topıgımızı tabıkı bırakmayız canım yıne ılgılı seylerı buraya yazarız
mesela dıyorum konuyla ılgılı olmayan genel sohbet ıcın gecebılırız
daha serı olur ugrastırmaz cunku son msj gormek ıcın sayfa degıstırıp gerı gelmek gerekıyor falan ya anında soru cavap yazamıyoruz bıraz zorluyor -tatlicadiarzu-
geçmiş olsun arzucum.hayırl haberlerini burada alırız inşallahmerhabalar.ben üye ollı çok oldu ama aranıza yeni katılıyorum.ben geçen sene aralık ayında düşük yaptım.3 aydırda 2.çocuk için uğraşıyorum.
mrb fundacım,ya neyse hatırlayınca bı ara bana anlatırsın sonunu.buarada bende bılmıyorum sohbet odasını ama bence burda konusmamız daha güzel,orda sanırım herkez oluyo.bosverın kızlar ya oraya gidersek topiğimiz üzülür sonraama dimi
merhabalar.ben üye ollı çok oldu ama aranıza yeni katılıyorum.ben geçen sene aralık ayında düşük yaptım.3 aydırda 2.çocuk için uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?