- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.201
Aylincim valla ben bu sabah eczaneye gittim ve tam olarak neymis ögrendim. Yumurtayi güclendiriyormus ve daha kollay döllenmesini sagliyormus.Ben aldim, bakalim insallah iyi sonuc aliriz.
merhaba kızlara.s. gerçektan site çok yavaş geçmişi okumaya çalışıyorum bir saattir...aylincim okudum çok üzüldüm 4.5 kilo ne demek çok geçmiş olsun canım benim.
Fundacım kabızlık sorunu bendede var canım ramazanda hep oluyor.ben bitki çayı içiyorum form çayı o işe yarıyor.bir kaç tane kuru kayısıyıda bir bardak suya koy bir kaç saat sonra suyunu iç kayısıyıda ye sonuç süper.kaydirigubbakcemile5
tuğbacım sen nasılsın canım?Şeniz
Rica ederim canim, hepimiz birbirimize destek icin buradayiz. Ben ardadasdan duydum ve ise yaradigini söyleyince, bir umut iste, belki bizede yarar diye sizinle paylasmak istedim.
a.s. saol canım valla o zamanlar büyük bişey atlatmıştım, geldi geçti işte.
Allah beterinden korusun hepimizi canım..
tubiiiiişşşş, yemekleri yetiştirmeye mi gitttiiinn??
slm fıstıklar oglen yıne kacırmısım sızı aslında o saatlerde actım bır turlu gıremedım foruma
bıraz daha ugassaymısım keske Çok üzgünüm çoook
aylıncım cok gecmıs olsun guzelım ya ıyıkı erken farketmıssın allah korusun
yenı lıstemız ıyı olmus aklınızı seveyım ılk sırada bendım ama tembel cıktım kızlar
sıradakı gelsın ama hamış gelsın:CüvCüv:
Öffff bugünde buraya girmek ölüm valla. Bir dogru düzgün gitmiyor. Aylin ben hayit tohumu hapi aldim, eczanede sorusturdum iyice, birtek adet düzensizligine degil, yumurtanin güclenmesinede iyi geliyormus, Arkadasim birde civan percemi kullanmis. Valla allah yardimcimiz olsun....
ohhh afiyet bal şeker olsun aylincim.allah kabul etsin.valla yaprak dökümünü izliyorum pür dikkar şimdi reklam girdi.bende açtım orucumu geldiim, bi güzel yedik yemeklerimizi.
sanada afiyet olsun tubiş, Allah oruçlarımızı kabul etsinn.
şimdi bu kızlar yaprak dökümü izliyodur kesin, bende milli maç var onu bekliyoruum.
amın canım Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah.evet yaprak dökümünü bende izliyorum ama daha önemlısı macı beklıyorum.neyse hadı bu aksam kazanmak dileğiyle inşallah.....
ohhh afiyet bal şeker olsun aylincim.allah kabul etsin.valla yaprak dökümünü izliyorum pür dikkar şimdi reklam girdi.
aynı odadayız eşimle o maçı izliyo ben de yaprak dökümünü.bu sefer eşimin tv sinin sesi biraz açık.eee millilerin hatırınayerimseniben
ay sorma yelizcim bu forum bizi bugüb deli etti :dilcikar:
yawrucum ilk hamiş sensiiiin :CüvCüv:
sen adet mi oldun yoksaaaa kafamçokkarıştı
birkaç gün sonra kan testinde müjdeyi vericen bizee :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?