Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlaaar ben koptum birden bire, bir saattir siteye girmeye uğraşıyorum kusura bakmayın, öyle kaçmış gibi gittim ama error verdi heep

Aylincim valla ben bu sabah eczaneye gittim ve tam olarak neymis ögrendim. Yumurtayi güclendiriyormus ve daha kollay döllenmesini sagliyormus.Ben aldim, bakalim insallah iyi sonuc aliriz.

hmm ben ilk defa duymuştum ama işe yarar bişeymiş demek ki.
çok saol canımcım bizide bilgilendirdiğin için a.s.

a.s. saol canım valla o zamanlar büyük bişey atlatmıştım, geldi geçti işte.
Allah beterinden korusun hepimizi canım..

iyiyim nilaycım sen nasılsın,sorma aylincim ya bı giremedım siteye,herkez yokoldu bianda :) aksama ne yaptın bakalım yemek olarak

Son düzenleme:
şehriyeli pilav, tavuklu patates yemeği, şehriye çorbası(bu tel, pilavdaki arpa:)), güllaç..
salata yapcam, biraz daha geçsin
ancak bunları yapmak istedi canım
sen naptın canımcıımm?

bende açtım orucumu geldiim, bi güzel yedik yemeklerimizi.
sanada afiyet olsun tubiş, Allah oruçlarımızı kabul etsinn.
şimdi bu kızlar yaprak dökümü izliyodur kesin, bende milli maç var onu bekliyoruum.

amın canım Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah.evet yaprak dökümünü bende izliyorum ama daha önemlısı macı beklıyorum.neyse hadı bu aksam kazanmak dileğiyle inşallah.....

slm fıstıklar oglen yıne kacırmısım sızı aslında o saatlerde actım bır turlu gıremedım foruma
bıraz daha ugassaymısım keske Çok üzgünüm çoook

aylıncım cok gecmıs olsun guzelım ya ıyıkı erken farketmıssın allah korusun

yenı lıstemız ıyı olmus aklınızı seveyım ılk sırada bendım ama tembel cıktım kızlar
sıradakı gelsın ama hamış gelsın:CüvCüv:

ay sorma yelizcim bu forum bizi bugüb deli etti :dilcikar:
yawrucum ilk hamiş sensiiiin :CüvCüv:
sen adet mi oldun yoksaaaa kafamçokkarıştı
birkaç gün sonra kan testinde müjdeyi vericen bizee :CüvCüv:

canım bende duydum bu hayıt ve cıvanpercemını hatta gecen ay adetım yıne gecıkmıstı cıvanpercemıne basladım 4. gun adetım geldı
hayıt tohumunu da aldım aktardan bu ay onu kullanmayı dusunuyorum eger adet olursam ama bu duzenlı ıcılmesı gerekıyormus

meral_83 adında bır arkadas var forumda onun hamıle kalma sansı 100\2 ımıs
2 ay duzenlı olarak hayıt tohumu ıcmıs ve hamıle kalmıs suan 9 haftalık hamıle
msj larını oku ıstersen ınsallah sanada yarar canım

bende açtım orucumu geldiim, bi güzel yedik yemeklerimizi.
sanada afiyet olsun tubiş, Allah oruçlarımızı kabul etsinn.
şimdi bu kızlar yaprak dökümü izliyodur kesin, bende milli maç var onu bekliyoruum.
ohhh afiyet bal şeker olsun aylincim.allah kabul etsin.valla yaprak dökümünü izliyorum pür dikkar şimdi reklam girdi.
amın canım Allah hepimizin orucunu kabul etsin inşallah.evet yaprak dökümünü bende izliyorum ama daha önemlısı macı beklıyorum.neyse hadı bu aksam kazanmak dileğiyle inşallah.....

aynı odadayız eşimle o maçı izliyo ben de yaprak dökümünü.bu sefer eşimin tv sinin sesi biraz açık.eee millilerin hatırınayerimseniben

maç başladı iyi oldu, pc bana kaldı..
eşiminde bir hobisi var deniz akvaryumu, bu hobicilerinde forumu var akşam olunca orda toplanıyolar neyse maç varda pek salça olmuyo pc'ye.
bende bir yandan maç bir yandan :enbuyukkk:

ay sorma yelizcim bu forum bizi bugüb deli etti :dilcikar:
yawrucum ilk hamiş sensiiiin :CüvCüv:
sen adet mi oldun yoksaaaa kafamçokkarıştı
birkaç gün sonra kan testinde müjdeyi vericen bizee :CüvCüv:

slm canım nasılsın masallah ıyı gezıyorsun bakıyorum oh canına deysın gez bakalım
yok guzelım ya adet olmadım daha bırkac gun daha beklemek ıstıyorum
bır acaba erkenmıydı o yuzden mı cıkmadı dıyorum bıde olsaydı cıkardı dıyorum
anlayacagın kafam cok karısık-tatlicadiarzu-

fundacım hosgeldın nasılsın vallahı enerjıne hayranım kız atom karınca gıbısın masallah
bende bır yandan yaprak dokumunu ızlıyorum benımkı evde degıl
kafama gore takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…