Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

nilayyy kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl?hadi bir hamile haberi duymak istiyorum.benim daha bir ay korunma sürem var ama şeytan diyo bekleme yap hemen.

ay nilaycım bıkac arkadas var burda düşük yaptıktan sonra hiç korunmamıslar hemen o ay hamıle kalmıslar.hele bırı var 2 düşük yapmıs her düşükten sonrakı ay tekrar hamıs oldu.şimdi 3 ye hamıle riskli dönemıde atlatmıs şükür.beklıyo suan bebişini,zaten doktor bana 2 ay dedı ben bı ay korundum bu ay basladık calısmalara.yanı tam olarak 2 ay demedı bı 2 ay korunsan yeterlı dedı,ama barı sende bı ay korun nolur nolmaz

bende cok özledım valla alışkanlık yaptı gündüz girdim ama site hata verdı aksamda kızlarla bulustuk arkadastaydık geldıgımde tekrar gırdım 12 gibi kimsecikler yoktu.sen nerdeydın fundacım dün

oh funda ne ara yaptın kızım yemeklerı.yalnız menunde cok hos hem kırmızı et hem beyaz et :)
mersi canım öğleden sonra zor geliyo çok sıcak burası kaç gündür.erkenden yapayım dedim.şimdi halı yıkamacı geldi bütün evin halılarını verdim bayrama temiz olsundedim.bide mutfak duvarının bir bölümünü boya yaptım(badana yaptım)ee artık yoruldum dinlenme zamanı.ama çook da susadım yaaaa
sendende bu beklenirdi zaten hamarat hanım..
benim kocam patlıcanı hayatta yeeemeezzzzz klava: tam dayaklık
yapıcaz bişeyler artık

ayy valla patlıcanın her türlüsünü çok seviyorum bahadırda çok sever.bişiler uydurursun daha akşama çoook varcokacimcoook

bende cok özledım valla alışkanlık yaptı gündüz girdim ama site hata verdı aksamda kızlarla bulustuk arkadastaydık geldıgımde tekrar gırdım 12 gibi kimsecikler yoktu.sen nerdeydın fundacım dün

dün komşuma yardım ettim biraz akşama iftara misafirleri vardıda.zaten öğleye kadar iş falan derken öğleden sonrada arkadaşıma gittim.akşam bi ara girdim siteye ama kimse yoktu bende erkenden uyumuşum dün .

kızlaar sanırım benim bu ayki çalışmalar pek güzel olmadı, içime sinmedi yani kaydirigubbakcemile2
13. gün yumurtladım(ben anlıyabiliyorum yumurtladığımı :teytey::teytey:)
10, 12, ve 13. günlerde uyumadım ve iş başındaydım kötükedihüso
bi iş çıkar mı bu günlerden, yoksa bu ay umutlanmasam mıı ? :1hug:

oh fundacım halılarıda verdın badananıda yaptın tü tü tü maşşalah,daha bende vercem halıları,mutfagım ve banyom boyancak.valla nezaman olcak ben bılmem,bende cok susuyorum ya,aclık neysede az bişe yapıyım susuzluktan kuruyorum valla.evde oturayım hıc bıse yapmıyım yıne susuyorum ama eger carsıya iner eve cıkarsam yada dünki gibi pazar yaparsam geberiyorum susuzluktan,Allah ım susuz bırakmasın valla cok zor.yanı ac susuz bırakmasın kımseyı inşallah ::)

evet şekerim dün tam sokak kızıydım, mahvoldum yollarda.. gecede çok geç geldik onun için bakamadım cumburloopppp yatağa.. özledim ama hepinizii :1hug:

bende özledim sizleri Şeniz fıstıklarım benimhihoyyyt
ya kızlar ben her ramazan olduğu gibi şimdide kabızlık çekiyorum.benim gibi olan var mı aranızda.nelert yapıyosunuz.
normalde çok sık ve az yiyen biriyim.günde 5-6 öğün yemek yerim.şimdi öğün azlınca bide su da tüketemediğimden kabızım çok şişkinlik veriyo bana.

ay hayatım ondan iş cıkmıcakta benden mı cıkacak kaydirigubbakcemile3 oh neguzel yumutladıgın zamanı bılmen süper bıse.valla inşallah benden iş cıkar bu ay valla calısıyoz ama gün asırı olduguda oluyo aylıncım sen varya bu ay hamiş olcan haa içeme doguyo kız valla :1hug:

ay ne biçim bi sıkıntı di mi canım ya, bende aynı derdi çekiyorum.
ama benim sürekli olur, ramazandada sürekli oluyo..
kuru kayısı yiyip su içiyorum, başarılı sonuç veriyo.
b,rde unonun light form ekmeği var onu yiyirum ancak o zaman metabolizmam düzeliyo, normal pide yada ekmek yesem direk kabıız -tatlicadiarzu-

niye umutlanmayasın ki canımcım çalışmışsın işte ne güzel .
ee bak yumurtlama gününü bile biliyosun ben ne edeyim tutturcam diye gün aşırı habire çalışıyorum.12. ve 13. gün (buğün ve yarın)full . ve bu böyle 18.güne kadar devam ediyo.allah benim kocişe güç kuvvet versin:jeyyar:
tutar tutar sen merak etme.inanmak başarmanın yarısıdır.

valla bende bu kabızlık sorunu hiç olmazdı ama bı kac aydır başimda ve cok sinir bozucu.gercı benımkı cok cıddı degıl ama alıskın olmadıgımdan sinirim bozuluyo.gecn aksam incir yedım ve sanırım ondandı gectı bagırsaklarımı acayıp calıstırdı.baya yemıstım yanı :) halada bı sorun yok şimdilik bı deneyın bakalım kızlkar.aylıncıkm evet kuru kayısıda cok iyi geliyo özellıkle ac karnına olunca etkısı fazlaymıs

beyaz ekmek yemiyorum hasret kaldım zaten ona.pideyi çok sevmeme rağmen buğüne kadar 2 defa yedim hep çavdar yada kepek tüketiyorum.bide kuru kayısı yiyim bari sahurda.normalde hergün tuvalet düzenim vardır.ama ramazandan beri çok kötü

evet canım ya Allah koçişlerimize güç kuvvet versın,gercı hıc şikayet ettıği olmamıstır yeterkı hadi de :jeyyar: bi bakısım yeter sengözlerimebaksanab yerimseniben

Son düzenleme:

oooy yerim ben seniiiiin o hamişssssiiin diyen ağzınıııı a.s.
canım yaaa..
bugün 16. günüm dünde olsaydı iyi olcaktı galiba diye düşünüyorruumm.
yumurtlama işine gelince valla liseden beri doktorların kapısından ayrılmıyodum benim sol kasığım ağrıyo, niye diye..
annemde her zamanki gibi üşütüyosun ondan diyodu.
sonra gittiğim bir dr keşfetti onu adetinin kaçıncı günündesin bu yumurtlama ağrısıdır diye, 3 ay takvim tuttuk gerçekten 13-14. günlerde dayanılmaz ağrım oluyo. meğersem yumurtamın çatlama ağrısıymış. :1shok:

ayrıca bu ay hepimiz hamiş olup rekor kırcaaaazzz :CüvCüv:

evet canım ya Allah koçişlerimize güç kuvvet versın,gercı hıc şikayet ettı olmamıstır yeterkı hadi de :jeyyar: bi bakısım yeter sengözlerimebaksanab yerimseniben
yok canım bi şikayeti yok.o halinden gayet memnun:jeyyar: sıkıyosa memnun olmasın yanisengözlerimebaksanab

evet canım ya ee deniycez artık herşeyi düzene giresiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…