- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.101
kızlar selam ben 15 haftalık bebişimi kaybettim karnımda öldü ama 6 yasında birkızım var bu ay korunmayı bıraktık tam 3.5 ay oldu çünkü bana dua edin nolur bi daha yasamayım ay allahım su mübarek günde hepimize sağlıklı bebişler nASİP EDER İNŞALLAHnısını
kızlar selam ben 15 haftalık bebişimi kaybettim karnımda öldü ama 6 yasında birkızım var bu ay korunmayı bıraktık tam 3.5 ay oldu çünkü bana dua edin nolur bi daha yasamayım ay allahım su mübarek günde hepimize sağlıklı bebişler nASİP EDER İNŞALLAHnısını
ayyy canım bu negüzel bi rüya böyle, enkısa zamanda gercege dönüşmesi dileğiyle (ee tabı mümkünse bitek 5.5 kılo dogmasın onu 3.5 dileyelim :roflol:) bugunde rüya gören görene serdide güzel bi rüya görmüş.Allah ikinizinde rüyalarını hayır etsın inşallah.ayy canım kıyamam sana nıye aglayasın geldı :teselli: sakın aglama bak belkıde bu sana bı işarettı,iyi düşün iyi olsun canım. belkıde suan bebısın yerlesecek yer begenmıyo kendıne.tamam şeker böle düşün :1hug: a.s.
saol fundacıım, inşallah hepimizin nur topu gibi bebekleri oluurrr, Allah'ım bu mutluluğu bizlerede yaşatır inşallah.. :1hug:rüyan çook güzel aylinim.allah hayırlara çıkarsın kuzum.inşallah en yakın zamanda nur topu gibi bi bebek dünyaya getirirsin:1hug:
canım geçmiş olsun bende 12 haftalık hamile iken mayıs ayında bebeğimi kaybettim, allah ikimizinde yüzüne gülsün bu ay:Saruboceq:
canım geçmiş olsun bende 12 haftalık hamile iken mayıs ayında bebeğimi kaybettim, allah ikimizinde yüzüne gülsün bu ay:Saruboceq:
Aylin rüyani hemen kötüye yorma. Dogum yapmak ferahlik demek. Insallah bu ay artik hepimiz ferahlariz.
kızlar bu sohbete doyum olmaz ama artık kalkmam lazım pc basından hem evde yapılacak cok işim var hemde bugun buranın pazarı.daha pazar yapmam lazım.alısverısde yapıcam,ooofff oooffff cok işim var cok.bıde aksı gıbı dün ayagımı burktum hala agrıyo hafıf hafıf.inşallah bişe olmaz.öpüyooom kıssslllaar hepinizi şeker yanaklarınızdan.gelınce sizi bulursam tekrar devam ederız şekerler
kızlar bu sohbete doyum olmaz ama artık kalkmam lazım pc basından hem evde yapılacak cok işim var hemde bugun buranın pazarı.daha pazar yapmam lazım.alısverısde yapıcam,ooofff oooffff cok işim var cok.bıde aksı gıbı dün ayagımı burktum hala agrıyo hafıf hafıf.inşallah bişe olmaz.öpüyooom kıssslllaar hepinizi şeker yanaklarınızdan.gelınce sizi bulursam tekrar devam ederız şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?