Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım cok gecmiş olsun :teselli: ,kızınıda Allah bagıslasın , inşallah en kısa zamanda kızına bır kardes dileğiyle canım. buarada inşşalah bırdaha bu acıları hiç birimiz yasamayız ve hayırlısıyla hamiş olup saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasip eder RABBİM İNŞALLAH....

canım geçmiş olsun bende 12 haftalık hamile iken mayıs ayında bebeğimi kaybettim, allah ikimizinde yüzüne gülsün bu ay:Saruboceq:

evet geçmişi okuyunca farkettim serdinin rüyasını, onun rüyasıda çok güzel..
hayırlara işaret bir rüyadır inşallah, rüya olduğunu farkedince çok kötü olduumm :bbo:
bebişlert beğensin artık yerlerini valla böyle rüyalarda avunmaktan bir hal olcazz :Saruboceq:

çok geçmiş olsun sabeyza.
inşallah hepimizin duaları kabul olur, hayırlısını yaşarız..

rüyan çook güzel aylinim.allah hayırlara çıkarsın kuzum.inşallah en yakın zamanda nur topu gibi bi bebek dünyaya getirirsin:1hug:
saol fundacıım, inşallah hepimizin nur topu gibi bebekleri oluurrr, Allah'ım bu mutluluğu bizlerede yaşatır inşallah.. :1hug:

Aylin rüyani hemen kötüye yorma. Dogum yapmak ferahlik demek. Insallah bu ay artik hepimiz ferahlariz.

amiin canım..
bencede bu ay ferahlayalım artık yaa, içimizden biri hamileyiim haberi verse oda yetcek bana, listemizden bir hamile çıktı diye..
haydi kızlar şu orta katları kiraya verelim artııık

kuzum doğum yapmışsın bi kere sıkıntılarını atmışın.bebekde geleceğe işaret .çok hayırlı ve güzel bir rüya yani canım

sebayza geçmiş olsun.umarım bir daha yaşamayız hiçbirimiz bu acıları.allah yavrucuğuna ömür versin.en kısa zamanda bebeğinme kavuşursun arkadaşım

kızlar bu sohbete doyum olmaz ama artık kalkmam lazım pc basından hem evde yapılacak cok işim var hemde bugun buranın pazarı.daha pazar yapmam lazım.alısverısde yapıcam,ooofff oooffff cok işim var cok.bıde aksı gıbı dün ayagımı burktum hala agrıyo hafıf hafıf.inşallah bişe olmaz.öpüyooom kıssslllaar hepinizi şeker yanaklarınızdan.gelınce sizi bulursam tekrar devam ederız şekerler

geçmiş olsun tubişcimm, çok ağır taşımada ayağın daha çok ağrımasın.
kolay gelsin, benfde çıkıcam birazdan kayınvalideciğime iftara gidicez bugün, yolum uzun..
öptüm hepinizi...

e hatunlar burda dedik kimse kalmadııı, kaçmayııııın [
kaçarmıyım kız hem ütü yapıyom hem yazışıyom.kıymetimi bilin hııı

geçmiş olsun tuğbacım ne ettin kız dikkat et.bebiş yapma zamanı ayak burkma değil.dikkat yavrucum kendine.bende öptüm görüşürüz sonra:1hug:

fundacıım kolay gelsin sanada kzuum..
ben çıkmak zorundayım, kayınvalidem taaa karşıda oturuyo, yolum çok uzun, eşim beni bostancıdan alcak..
anca hazırlanırım..
öptüm şekerciim.

ohh ohh ben kacıyom herkez cıkıyo,iyi bari aklım burda kalmaz :)) :))) :))) kızlar tesekkurler,burkabıldım işte sakarlık napcan!!!!!!!!!! neyse bencede fundacım bebiş yapma zamanı ayagını burkma zamanı degıl cok hoşşun sekerım ya.öptüm kıslar bye

hayırlara vesile olsun yüraylarınız allah ne ümid ediyosanız onu versin ....AMİN...

slm kızlar bende geçen yıl buzmanlar düşük yaptım çok zor atlattım ve allahım izin verirse yeniden denemeye başladık bakalım ne olacak nasip

kızlar bakıyorum hıc benı merak etmıyorsunuz zoruma gıdıyor valla
adetı gecelı 4. gun bugun sabah test yaptım negatıf bu ıhtımalı hıc dusunmemıstım
kal geldı daha yenı bıraz aglayıp rahatlayabıldım
sızce erken oldugu ıcın cıkmamıs olabılırmı ben ılkımde 8. gunde yapmıstım testı cok sılık cıkmıstı
hatta hemen cıkmamıs bırkac dakıka sonra cıkmıstı oda dıkkatlı bakmadan anlasılır gıbı degıldı
ne dersınız erken olabılır mı?
daha once yazmıştım bu ay hıslerım cok farklı yanılıyor olabılırmıyım
belırtılerde var ozellıkle goguslerım ve belım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…