Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet canım ya Allah koçişlerimize güç kuvvet versın,gercı hıc şikayet ettıği olmamıstır yeterkı hadi de :jeyyar: bi bakısım yeter sengözlerimebaksanab yerimseniben

:roflol: benimki de aynııııı..
bide varya benim dr'um hamile kaldığımdan itibaren ilişkiyi yasaklamıştı bize, yazık canım kocacım nasıl dayandı 6 ay bilemiyorrum :roflol:
birde ben çalışırken hiç ilgilenmiyormuşum onunla, işten çıktığım çok iyi olmuuşş öyle diyo bana :1rolleyes:

ay inşallah kuzucuuum.
ben dün çok güzel bi rüya gördüm .bilmediğim bir yerdeyim her taraf deniz ama deniz balıktan görülmüyo.kıpır kıpır balıklar kocaman.ayağımı sokuyorum suya.ayağımı ısırıyolar çekiyorum hemen.bi bakıyorum biri ayagıma takılmış.ama ısırma değilmiş o hissettiğim balığın solungacı ayak parmağıma takılmış çıkmış denizden.
çok garipti sabah ezanından sonra göördüm.hayra yorum hayır olsun kızlar

oh oh massallah fix 13 14 ne güzel.ay arkadasım takma kafana biliyom ben senınkı yerleşiyo şuan bak hem bunu bi rüyayla pekiştirdin.ama bakarsın olmadı buay, begenmedı bızım nazlı melek yerını bı dahakı aya bıraktı.hadi bakalım beklıyoruz merakla,önce haber senden sonra benden sonra peşimede funda vercek haberı.kıs pşpeşeyiz galiba biz.benımde bugunler calısmalara hız kesmeden devam etmem lazım.senın 16.günün,benım bu gun 13.gün fundanında galıba 12.günü

beyler halinden memnun anlaşılan:roflol:

ÖNCELİKLE SLM KIZLARRR

TATLIM YA BENİMDE ÖYLE AĞRIM OLUYOR BAK GEÇEN AKLIMADA GELDİ AMA DEDİMKİ HAYIRDIR ÇOK SAĞOL YAA DEMEK BENİM YUMURTAM DÜN ÇATLADIII GERÇİ KORUNMA SÜREM DAHA BİTMEDİ NE ÇARE:roflol::roflol:senağlama

evveeet dizilmişiz sırayla boncuk gibi

evet canım peşpeşeyiz.hayırlısı inşallah.bu mübarek günlerde allah hepimizin gönlüne göre versin.valla ben hepimize isim isim dua ediyorum kızlar

--------------------------------------------------------------------------------

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
kalimerom..............................16.09
Fındık kurdu...........................20.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Lolo......................................07.10
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela.................................
Lifeisgood...............................
FidanAzeri..............................
Zeyno.....................................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
sevvin.....................................
Gözek....................................
Tuanna...................................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................beklemed e
Mum ağacı..............................

listede çok kişi var ama görünürde bizlerden başka kimse yokfisfisfis

:roflol: 6 ay iyi dayanmıs valla,biz öğrenince tehlıke oldugunu dogal olarak yasaklamıstı doktor 3 hafta öle gectı bıde kürtaj vs 2 haftada öle.yazık zor gectı onun için :roflol::roflol::roflol: 6 ayla rekor kırmıs senınkı şekerim

selam başakcım hoşgeldin..
senin belki bir sağ bir sol kasığın ağrıyodur.
benim sağ yumıurtalığım olmadığı için hep soldan yumurtluyorum. a.s.

olsun tatlım bitince başlarsın sende.nasılsın .keyfler nasıl

acaba yenilesek mi listeyi, sadece burda olan ve tarihi olan arkadaşlarımızı mı yazsak CADIARZU

evet ya katılıyorum gecen gün bende sormustum nerde bu hatunlkar diye,listemiz uzayıp gitti massallah ama ugrayan yok sagolsunlar.gerci ben gecen gün tugra85 diye biri vardı ona tıkladım enson katılım taırhı 5 eylulü ne yazıyo.ogunden berı ugramamıs merak ettım ne oldukı.kii bircok kişide adını yazdırdı kayboldu

senin belki bir sağ bir sol kasığın ağrıyodur.
benim sağ yumıurtalığım olmadığı için hep soldan yumurtluyorum. a.s.

aaa benim de sağ taraf tıkalı soldan yumurtluyorum.kadere bak. tedavi olurken hep sağda oluşuyo du yumurtalar.tıkalı olduğu için sper geçmiyodu tabi.ilk kez solda oluştuğu ay hamile kalmıştım:çok üzgünüm:

evetaylıncım katılıyorum bence fuzulı bı kalabalık olduk,gelenlerı tekrar yenılerız listede.inan beynım dönüyo,bi dünya insan var ama kımse yok ortalıkta

olsun tatlım bitince başlarsın sende.nasılsın .keyfler nasıl

ayy inşallah canim o günü görebilecekmiyimmm acaba minik yumuk gözlü bi bebişim olacakmi acaba.keyifler ehh işte arada bi bana geliyorlar galiba acilarin çocuğu gibi dolaniyorum.sen nasilsin bakalimmm

Senin belki bir sağ bir sol kasığın ağrıyodur.
Benim sağ yumıurtalığım olmadığı için hep soldan yumurtluyorum. A.s.

hoşbulduk güzelim valla hangisi bilmiyorum ama inanilmaz bi sanci bende her ay olurdu ama bu ay nedense daha hissedilirdi..

asılmasın o yüzünn, yine olucak yine güzel haberler alıcaksın ve bu sefer sağlıklı olucak herşeyin canım benimm.
bak benim sağ yumurtalığım niye yok anlatımde gözlerin böle açılsın :1shok:
evlendikten 7 ay sonra farkettim ki benim karnım şişiyoo, görenler hamile misin dıyolar, top gibi şişti karnım.
bende kilo alıyorum diye spora falan gidiyorum.
neyse bir gün aklıma esti dr' a giitim. dr ultrasonda bir baktı şaşırdı dedi ki senin ne rahmini, ne iç organlarını hiç bişeyi göremiyorum acilen ileri düzey ultrasoona girmen lazım, neyse gittik ultrasona 40 cm çapında 4,5 kilo ağırlığında kist varmış karnımda. bir güzel büyütmüşüm onu.
saatli bomba bu dedi dr patlarsa felç olursun, acil ameliyat.
yumurtalığımla beraber aldılar kisti, :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…