- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.121
geçmiş olsun arkadaşım.hayırlısı olur inşallah. iyi çalışmalar.:jeyyar:slm kızlar bende geçen yıl buzmanlar düşük yaptım çok zor atlattım ve allahım izin verirse yeniden denemeye başladık bakalım ne olacak nasip
kızlar bakıyorum hıc benı merak etmıyorsunuz zoruma gıdıyor valla
adetı gecelı 4. gun bugun sabah test yaptım negatıf bu ıhtımalı hıc dusunmemıstım
kal geldı daha yenı bıraz aglayıp rahatlayabıldım
sızce erken oldugu ıcın cıkmamıs olabılırmı ben ılkımde 8. gunde yapmıstım testı cok sılık cıkmıstı
hatta hemen cıkmamıs bırkac dakıka sonra cıkmıstı oda dıkkatlı bakmadan anlasılır gıbı degıldı
ne dersınız erken olabılır mı?
daha once yazmıştım bu ay hıslerım cok farklı yanılıyor olabılırmıyım
belırtılerde var ozellıkle goguslerım ve belım
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl?hadi bir hamile haberi duymak istiyorum.:ecrin_bebek:benim daha bir ay korunma sürem var ama şeytan diyo bekleme yap hemen.kötükedihüso
valla aynı şeytan bana da dedi hep bekleme diye ama kendi sağlığım ve inşallah yeniden olacak bebeğimin sağlığı için beklemek zorunda olduğum aklıma geldikçe sabredebildim
slm kızlar bende geçen yıl buzmanlar düşük yaptım çok zor atlattım ve allahım izin verirse yeniden denemeye başladık bakalım ne olacak nasip
kızlar bakıyorum hıc benı merak etmıyorsunuz zoruma gıdıyor valla
adetı gecelı 4. gun bugun sabah test yaptım negatıf bu ıhtımalı hıc dusunmemıstım
kal geldı daha yenı bıraz aglayıp rahatlayabıldım
sızce erken oldugu ıcın cıkmamıs olabılırmı ben ılkımde 8. gunde yapmıstım testı cok sılık cıkmıstı
hatta hemen cıkmamıs bırkac dakıka sonra cıkmıstı oda dıkkatlı bakmadan anlasılır gıbı degıldı
ne dersınız erken olabılır mı?
daha once yazmıştım bu ay hıslerım cok farklı yanılıyor olabılırmıyım
belırtılerde var ozellıkle goguslerım ve belım
nilaycııım ben geldim ama diğer kızlar yoklar sanırım, sen nasılsın?fundacım,aylincim,tuğbacım,yelizcim,nihalcim nerelerdesiniz?heyoo öğrendim ben isimlerinizi.kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin özlemcimm.Selam Kizlar, nasilsiniz???
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl?hadi bir hamile haberi duymak istiyorum.:ecrin_bebek:benim daha bir ay korunma sürem var ama şeytan diyo bekleme yap hemen.kötükedihüso
kızlar nabe nasılsınız demin girdim kimsecikler yoktu
aahh aylıncım bı bilsem ne pişircem,sizin fikirlerinizi alalım :)) ben bıber dolması yapıcam bi ihtimal ama daha kesın bı karar vermıs degılım,ooo fundacımda gelmıs nbr kız
Sende hosgeldin Aylincim, valla bende düsünüyorum aksama ne pisirsem diye. Hergün hergün kafa patlatiyorum. Esime sorsam, canim ne istersen hazirla diyor.
aahh aylıncım bı bilsem ne pişircem,sizin fikirlerinizi alalım :)) ben bıber dolması yapıcam bi ihtimal ama daha kesın bı karar vermıs degılım,ooo fundacımda gelmıs nbr kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?