Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

basakcım hosgeldın canım,oh bak senınde bellı edıyo yumurtan catlarken ne güzel.olsun aaz kalmıstır vcalısmalara baslamana bıdahakı aymı baslıyodun şekerim sen

canim yaa allah korumuş valla çok geçmiş olsun.. Daha bize yeğen yapicaksin dimiiii

bu kırmızı yaptıklarım hiç uğramıyolar di mi, forumun ilk başlarında yüksek sadakat benim dünürümdü ama terketti benii. benneyaptımki

ay canım cok gecmıs olsun büyük bi şey atlatmıssın,valla şok oldum :1shok: :1shok: :1shok: iyiki erken farketmişsin canımya,demek 4.5 kılo hee,Allah ım bayada büyük ve agırmıstı.hiç şikayetın varmıydı.ay bende bı gitsemmıkı,son zamanlarda bende cok kılo aldım doktor gercı alttan bakmıstı ama karnımndan bakılmadı hıc ultrasonla.fisfisfis

ay çok üzüldüm canım ya.çook geçmiş olsun.hemde 4.5 kilo:1shok:şaşırdım vallahi aylinim.allah korumuş gene.iyiki gitmişsin dr.gelmiş geçmiş olsun.ne yapalım bizim kaderimizde böyle tek yumurtayla idare etcez artık.allah bir kere verdi ya bundan sonra yine verir inşallah.saplıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar inşallh

basakcım hosgeldın canım,oh bak senınde bellı edıyo yumurtan catlarken ne güzel.olsun aaz kalmıstır vcalısmalara baslamana bıdahakı aymı baslıyodun şekerim sen

hoşbulduk canim.evet ekimde çalişmalara başlayacağiz allah kismet ederse gerçi daha dr ne diyecek bilmiyorum ben sadece 3 ay tamamliyorum.bayramdan sonra kontrole gideceğiz bakalim..

Ekimin 19 unda çalişmalara başliyoruzda ne fayda yumurtlama günüm geçmiş oluyo tek şans regl tarihinin sekmesi

yok kelebkçim hiç şikayetim yoktu onun içinde kilo aldığımı sanıyodum.
adetlerim yine düzenliydi, ne ağrı ne sancı hiç bişey yoktu..
vajinal ultrasondada belli olur canım zaten, gerek yok karından bakılmasına.

saol canım benim..
tek yumurtalı kader arkadaşım benim kaydirigubbakcemile5

ya site çok yavaş sürekli data eror.bıktım artık yaa.cevap yazıcam diye cebelleşiyorum burda offf.bulamadılar bu işe bi çare yaaa.klava:

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................05.09
Serdi.....................................12.09
Kadriye..................................21.09
tosbaa...................................23.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Lolo......................................07.10
Başak0402.............................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................
acem_kızı..............................

ARKADASLAR LİSTEMİZ YENİLENMİŞTİR,LİSTEDEN ADI SİLİNENLER EGER PAYLASIMDA BULUNACAKLARSA LİSTEYE TEKRAR YAZILACAKLARDIR........
mi desek acaba kızlar

Son düzenleme:
ya site çok yavaş sürekli data eror.bıktım artık yaa.cevap yazıcam diye cebelleşiyorum burda offf.bulamadılar bu işe bi çare yaaa.klava:

baygınlık gecirecem simdi bu ya geberdım bı listeyi düzenlicem derken.kızlar ben listeyi yaptım altınada not düşelim renkli yazalım onuda,adı silinenler niye silindiğini görürler hem,her önüne gelende adını yazdırmaz dimi kızlar

Acem kızı...............................

acem_kızı..............................

ARKADASLAR LİSTEMİZ YENİLENMİŞTİR,LİSTEDEN ADI SİLİNENLER EGER PAYLASIMDA BULUNACAKLARSA LİSTEYE TEKRAR YAZILACAKLARDIR........
mi desek acaba kızlar

kızlar site zaten yavas sorun gene basladı,ben kaçar bu durumda,hem yemek yapmam lazım hemde evı bi silip süpürmeliyim.arada bakarım burdamısınız diye.öpüyom hepinizi coopcoppp

merhaba kızlara.s. gerçektan site çok yavaş geçmişi okumaya çalışıyorum bir saattir...aylincim okudum çok üzüldüm 4.5 kilo ne demek çok geçmiş olsun canım benim.
Fundacım kabızlık sorunu bendede var canım ramazanda hep oluyor.ben bitki çayı içiyorum form çayı o işe yarıyor.bir kaç tane kuru kayısıyıda bir bardak suya koy bir kaç saat sonra suyunu iç kayısıyıda ye sonuç süper.kaydirigubbakcemile5
tuğbacım sen nasılsın canım?Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…