- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.181
asılmasın o yüzünn, yine olucak yine güzel haberler alıcaksın ve bu sefer sağlıklı olucak herşeyin canım benimm.
Bak benim sağ yumurtalığım niye yok anlatımde gözlerin böle açılsın :1shok:
Evlendikten 7 ay sonra farkettim ki benim karnım şişiyoo, görenler hamile misin dıyolar, top gibi şişti karnım.
Bende kilo alıyorum diye spora falan gidiyorum.
Neyse bir gün aklıma esti dr' a giitim. Dr ultrasonda bir baktı şaşırdı dedi ki senin ne rahmini, ne iç organlarını hiç bişeyi göremiyorum acilen ileri düzey ultrasoona girmen lazım, neyse gittik ultrasona 40 cm çapında 4,5 kilo ağırlığında kist varmış karnımda. Bir güzel büyütmüşüm onu.
Saatli bomba bu dedi dr patlarsa felç olursun, acil ameliyat.
Yumurtalığımla beraber aldılar kisti, :1shok:
--------------------------------------------------------------------------------
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ
Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
kalimerom..............................16.09
Fındık kurdu...........................20.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Lolo......................................07.10
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela.................................
Lifeisgood...............................
FidanAzeri..............................
Zeyno.....................................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
sevvin.....................................
Gözek....................................
Tuanna...................................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................beklemed e
Mum ağacı..............................listede çok kişi var ama görünürde bizlerden başka kimse yokfisfisfis
asılmasın o yüzünn, yine olucak yine güzel haberler alıcaksın ve bu sefer sağlıklı olucak herşeyin canım benimm.
bak benim sağ yumurtalığım niye yok anlatımde gözlerin böle açılsın :1shok:
evlendikten 7 ay sonra farkettim ki benim karnım şişiyoo, görenler hamile misin dıyolar, top gibi şişti karnım.
bende kilo alıyorum diye spora falan gidiyorum.
neyse bir gün aklıma esti dr' a giitim. dr ultrasonda bir baktı şaşırdı dedi ki senin ne rahmini, ne iç organlarını hiç bişeyi göremiyorum acilen ileri düzey ultrasoona girmen lazım, neyse gittik ultrasona 40 cm çapında 4,5 kilo ağırlığında kist varmış karnımda. bir güzel büyütmüşüm onu.
saatli bomba bu dedi dr patlarsa felç olursun, acil ameliyat.
yumurtalığımla beraber aldılar kisti, :1shok:
bak benim sağ yumurtalığım niye yok anlatımde gözlerin böle açılsın :1shok:
evlendikten 7 ay sonra farkettim ki benim karnım şişiyoo, görenler hamile misin dıyolar, top gibi şişti karnım.
bende kilo alıyorum diye spora falan gidiyorum.
neyse bir gün aklıma esti dr' a giitim. dr ultrasonda bir baktı şaşırdı dedi ki senin ne rahmini, ne iç organlarını hiç bişeyi göremiyorum acilen ileri düzey ultrasoona girmen lazım, neyse gittik ultrasona 40 cm çapında 4,5 kilo ağırlığında kist varmış karnımda. bir güzel büyütmüşüm onu.
saatli bomba bu dedi dr patlarsa felç olursun, acil ameliyat.
yumurtalığımla beraber aldılar kisti, :1shok:
basakcım hosgeldın canım,oh bak senınde bellı edıyo yumurtan catlarken ne güzel.olsun aaz kalmıstır vcalısmalara baslamana bıdahakı aymı baslıyodun şekerim sen
ay canım cok gecmıs olsun büyük bi şey atlatmıssın,valla şok oldum :1shok: :1shok: :1shok: iyiki erken farketmişsin canımya,demek 4.5 kılo hee,Allah ım bayada büyük ve agırmıstı.hiç şikayetın varmıydı.ay bende bı gitsemmıkı,son zamanlarda bende cok kılo aldım doktor gercı alttan bakmıstı ama karnımndan bakılmadı hıc ultrasonla.fisfisfis
ay çok üzüldüm canım ya.çook geçmiş olsun.hemde 4.5 kilo:1shok:şaşırdım vallahi aylinim.allah korumuş gene.iyiki gitmişsin dr.gelmiş geçmiş olsun.ne yapalım bizim kaderimizde böyle tek yumurtayla idare etcez artık.allah bir kere verdi ya bundan sonra yine verir inşallah.saplıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar inşallh
ben küstüm sizlere benim niya adım yok listede
ben küstüm sizlere benim niya adım yok listede
ya site çok yavaş sürekli data eror.bıktım artık yaa.cevap yazıcam diye cebelleşiyorum burda offf.bulamadılar bu işe bi çare yaaa.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?