• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm kızlar bende geçen yıl buzmanlar düşük yaptım çok zor atlattım ve allahım izin verirse yeniden denemeye başladık bakalım ne olacak nasip
geçmiş olsun arkadaşım.hayırlısı olur inşallah. iyi çalışmalar.:jeyyar:
kızlar bakıyorum hıc benı merak etmıyorsunuz zoruma gıdıyor valla
adetı gecelı 4. gun bugun sabah test yaptım negatıf bu ıhtımalı hıc dusunmemıstım
kal geldı daha yenı bıraz aglayıp rahatlayabıldım
sızce erken oldugu ıcın cıkmamıs olabılırmı ben ılkımde 8. gunde yapmıstım testı cok sılık cıkmıstı
hatta hemen cıkmamıs bırkac dakıka sonra cıkmıstı oda dıkkatlı bakmadan anlasılır gıbı degıldı
ne dersınız erken olabılır mı?
daha once yazmıştım bu ay hıslerım cok farklı yanılıyor olabılırmıyım
belırtılerde var ozellıkle goguslerım ve belım

aşk olsun hep dile getiriyorum seni .bi yeliz kaldı diyorum kaç gündür.test yapsada meraklandırmasa diyorum.neyse canım üzülme .öbür ay denersin.ilkinde 8. günde yapmışsın,istersen bekle biraz daha öyle yap yine testini.belki o zaman farklı sonuç çıkabilir.hayılısı neyse o olsun yelizcim.a.s.

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl?hadi bir hamile haberi duymak istiyorum.:ecrin_bebek:benim daha bir ay korunma sürem var ama şeytan diyo bekleme yap hemen.kötükedihüso

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl?hadi bir hamile haberi duymak istiyorum.:ecrin_bebek:benim daha bir ay korunma sürem var ama şeytan diyo bekleme yap hemen.kötükedihüso

valla aynı şeytan bana da dedi hep bekleme diye ama kendi sağlığım ve inşallah yeniden olacak bebeğimin sağlığı için beklemek zorunda olduğum aklıma geldikçe sabredebildim

valla aynı şeytan bana da dedi hep bekleme diye ama kendi sağlığım ve inşallah yeniden olacak bebeğimin sağlığı için beklemek zorunda olduğum aklıma geldikçe sabredebildim

aynen canım bazen diyorum ne olacak bir aydan beklemiyim ama dediğin gibi sağlıklı hamilelik için doktorun verdiği zamanada uymak lazım..eninde sonunda Allahım anne olmayı nasip edecek hepimize..SABIR LAZIM..:çok üzgünüm:

slm kızlar bende geçen yıl buzmanlar düşük yaptım çok zor atlattım ve allahım izin verirse yeniden denemeye başladık bakalım ne olacak nasip

çok geçmiş olsun canım, hoşgeldin bu arada..
inşallah hayırlı haberler alıp vericez burdan. a.s.

kızlar bakıyorum hıc benı merak etmıyorsunuz zoruma gıdıyor valla
adetı gecelı 4. gun bugun sabah test yaptım negatıf bu ıhtımalı hıc dusunmemıstım
kal geldı daha yenı bıraz aglayıp rahatlayabıldım
sızce erken oldugu ıcın cıkmamıs olabılırmı ben ılkımde 8. gunde yapmıstım testı cok sılık cıkmıstı
hatta hemen cıkmamıs bırkac dakıka sonra cıkmıstı oda dıkkatlı bakmadan anlasılır gıbı degıldı
ne dersınız erken olabılır mı?
daha once yazmıştım bu ay hıslerım cok farklı yanılıyor olabılırmıyım
belırtılerde var ozellıkle goguslerım ve belım

yelizcim belki geç yumurtlamışsındır onun için çıkmıyordur, biraz daha zaman geçsin bakalım nolcak..
inşallaaah ilk hamiş haberini senden alcazz..

fundacım,aylincim,tuğbacım,yelizcim,nihalcim nerelerdesiniz?heyoo öğrendim ben isimlerinizi.kaydirigubbakcemile5
nilaycııım ben geldim ama diğer kızlar yoklar sanırım, sen nasılsın?
keyifler yerinde mi? a.s.

Selam Kizlar, nasilsiniz???
hoşgeldin özlemcimm.
ben gayet iyiyim biraz iş yaptım, şimdi dinleniyorum..
akşama ne pişircem onu düşünüyorum kafamçokkarıştı

selam kıslar,dün yoktum merak ettım napıyosunuz bakalım.zaten girilmiyodu siteye sonunda girdim busefer sayfalar ilerlemiyo.neyse ee nasılsınız şekerler,aylıncım günaydın kimsecıkler yok galıba

günaydın tubişcim hoşgeldin, bende yoktum dün.
kayınvalideme gitmiştim, ordanda arkadaşımıza geçtik. çok geç geldik eve
nasılsın iyi misin şekercim..

iyiyim canın ne olsun dün ben bi kac sefer denedım gırebıldım ama cvp yazamadım,hep hata verdı.bu arada yelızcım merak etmezmıyız senı aklımdasın hep.belkı sen de ben gıbı oolmussundur gec yumurtlamıssındır.sen canım en ıyısı kan tahlılı yaptır kesın bişe cıksın barı

aahh aylıncım bı bilsem ne pişircem,sizin fikirlerinizi alalım :)) ben bıber dolması yapıcam bi ihtimal ama daha kesın bı karar vermıs degılım,ooo fundacımda gelmıs nbr kız

kızlar nabe nasılsınız demin girdim kimsecikler yoktu

hoşgeldiiiiiiin şekercim, nasılsın?

aahh aylıncım bı bilsem ne pişircem,sizin fikirlerinizi alalım :)) ben bıber dolması yapıcam bi ihtimal ama daha kesın bı karar vermıs degılım,ooo fundacımda gelmıs nbr kız

tuğbiişş benimde aklımdan biber dolması geçiyodu :teytey:
ama bende karar vermedimm. neyse yaparız illaki bişeler:)

Sende hosgeldin Aylincim, valla bende düsünüyorum aksama ne pisirsem diye. Hergün hergün kafa patlatiyorum. Esime sorsam, canim ne istersen hazirla diyor.

selam kızlar.ben yemekleri yaptım.köfteli patlıcan ve tavuklu bulgur pilavı.cokacimcoook

Back