- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.061
günaydın nihalcim.sen böyle kafaya taktıkça bunu düzenin iyice bozulacak haberin olsun.bırak tatlım ya ne zaman isterse o zaman gelsin.hem o gelceği zamanı bilir.hem ne acelen var ki belki bebiş gelir:ecrin_bebek:
merhaba kızalr benimde iki gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum dün gece rüyamda bir başkasının bebeğini emzirdim bebek ağlıyordu sussun diye emziremeye başladım sütüm gelmez ama belki susar dedim sağ göğsümümü emzirdim süt gelmediği için ağladı sonra sola çevirdim ondan süt dolu dolu geldi çocuk bir güzel emdi sonra sütüm o kadar çoktuki fışkırıyordu. sonra annem geldi sütümü gördü şaşırdı kızım yoksa hamilemisin dedi. hamile olmasan sütün gelmezdi dedi Allah hayır etsin işte böyle kızlar hayra yorun hayır olsun.
Tugbacim resimi nereye koyuyorsun? ben bulamadim. Hayit meyvesi diye birsey duydun mu sende???
ay serdicim Allah rüyanı hayır etsın valla cok güzel bı rüya görmüşsün.ay canım hamişsindir hee belkı.kızz 2 gün kaldı dimi inanki sen kadar heycanlıyım canım valla
ay serdicim Allah rüyanı hayır etsın valla cok güzel bı rüya görmüşsün.ay canım hamişsindir hee belkı.kızz 2 gün kaldı dimi inanki sen kadar heycanlıyım canım valla
canım tekrar sağol bişey sorucam isminin yanına resmini koymuşsun nasıl koyuluyor yardımcı olursan sevinirim.
gördüm nıhalcim valla dedıgın kadar varmıs okul formasını giyince koca bı adam olmus senınkı,Allah analı babalı buyutsun ve bı kardesle mutlulugunuzu pekiştirsin inşallah
funda nerdesin oğlumun resimlerini ekledim bakabilirsin profilimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?