Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

serdicim niye öle oluyokı bende anlamadım.belı funda anlar bu iişi,bıde ona soralım.fundacım ya serdı resım ekleyemıs bb kodumu ne cıkıyomus,sence neden?

oğlumun hepinize selamı var sizin yazdıklarınızı okudu çok hoşuna gitti özellikle koca adam demeniz pek gururlandırdı oğlumu hepinizi öpüyomuş teyzeleri

serdicim rüyan çok güzel allah hayıra çıkarsın.bende aynı rüyayı görmüştüm hamile kalmadan çok kısa bire önce.inşallah hamilesindir tatlım.bekliyorum heyecanla

minik kelebek dediklerini yaptım ama benim albüm eklede gözat çıkmıyor bb koduna izin verilmemiştir yazıyor? sadece mesaj hanesi çıkyor hiç birşey anlamadım.

oraya resim yaz başlık kısmına tamam yap sonra çıkıyo göz at

serdicim rüyan çok güzel allah hayıra çıkarsın.bende aynı rüyayı görmüştüm hamile kalmadan çok kısa bire önce.inşallah hamilesindir tatlım.bekliyorum heyecanla

ay kızlar siz böyle deyince iyice ümitlendim hakkımızda hayırlısı olsun çok istiyorum bende ilk bebeğimin acısını sarmak istiyorum Allahım bu mübarek günlerde herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eylesin.amin..

günaydııın canlarımmm, ay nasıl uyandım bende bilemedim..
o kadar güzel bir rüya gördüm ki anlatamam, karmakarşığım şu anda.
hastanede gördüm kendimi, annem, teyzem, kardelşim hepsi yanımdalar, sezeryan ile doğum yapıyorum (epiduralk heraldeki kendimdeyim), bebeğim o kadar tatlı o kadar güzelkii, 5600 gr doğuyo, anneme diyorum ki ben demedimmi 4 kilodan fazla doğurcam diye..
birde rüyada Alla'ım nolur rüya olmasın, çok istiyorum bunu diyorum, eşim geliyo babamla beraber sarılıp ağlıyoruz, yeşil gözlü bembeyaz topaç gibi bir bebek ama cinsiyetini bilmiyorum, onun konusu hiç geçmedi..
uyandığımda rüya olduğunu farkedince ağlamak geldi içimden, rüyaların tersi çıkar benim bebeğim olmayacak mı diye
rüya tabirlerinde sıkıntılı günlerden sonra güzel günlerin geleeğine işarettir yeni doğan bebek diyor.
Allah'ım sen hayırlara yaz yarabbim.

kızlar selam ben 15 haftalık bebişimi kaybettim karnımda öldü ama 6 yasında birkızım var bu ay korunmayı bıraktık tam 3.5 ay oldu çünkü bana dua edin nolur bi daha yasamayım ay allahım su mübarek günde hepimize sağlıklı bebişler nASİP EDER İNŞALLAHnısını

rüyan çook güzel aylinim.allah hayırlara çıkarsın kuzum.inşallah en yakın zamanda nur topu gibi bi bebek dünyaya getirirsin:1hug:

ayyy canım bu negüzel bi rüya böyle, enkısa zamanda gercege dönüşmesi dileğiyle (ee tabı mümkünse bitek 5.5 kılo dogmasın onu 3.5 dileyelim :roflol:) bugunde rüya gören görene serdide güzel bi rüya görmüş.Allah ikinizinde rüyalarını hayır etsın inşallah.ayy canım kıyamam sana nıye aglayasın geldı :teselli: sakın aglama bak belkıde bu sana bı işarettı,iyi düşün iyi olsun canım. belkıde suan bebısın yerlesecek yer begenmıyo kendıne.tamam şeker böle düşün :1hug: a.s.

rüyalarla uyanmışız bugün serdi'cim Allah hayırlara yazsın..

tubişcim mesajın altında hızlı yanıt, mQ, işte teşekkür et falan varya ordam mQ'ya basıyosun o beyaz oluyo, mesajı hafızaya alıyo, sonra başka mesajlarıda mQ ile seçiyosun en son mesaja gelince alıntı yap diyosun hepsi çıkıyo.. teker teker altına cevaplarını yazıyosun:)
inşallah anlatabilmişimdir... kaydirigubbakcemile5

funda hanımcım benim rüyamada bir yorum rica edebilir miyim acaba hihoyyyt

oooo bütün hatunlar burdaaaa ne güzeeeellll, geçmişi okuyup geliyorummmm...

e hatunlar burda dedik kimse kalmadııı, kaçmayııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…