- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.081
Evet arkadaslar bende ekledim albüme.
minik kelebek dediklerini yaptım ama benim albüm eklede gözat çıkmıyor bb koduna izin verilmemiştir yazıyor? sadece mesaj hanesi çıkyor hiç birşey anlamadım.
canım benim ne güzel rüya, umarım gönlündeki muradın olur, rüyan aynı ile çıkar...
serdicim rüyan çok güzel allah hayıra çıkarsın.bende aynı rüyayı görmüştüm hamile kalmadan çok kısa bire önce.inşallah hamilesindir tatlım.bekliyorum heyecanla
Kizlar bir arkadasim aradi, bir hap kullanmis ve hamile kalmis.
günaydııın canlarımmm, ay nasıl uyandım bende bilemedim..
o kadar güzel bir rüya gördüm ki anlatamam, karmakarşığım şu anda.
hastanede gördüm kendimi, annem, teyzem, kardelşim hepsi yanımdalar, sezeryan ile doğum yapıyorum (epiduralk heraldeki kendimdeyim), bebeğim o kadar tatlı o kadar güzelkii, 5600 gr doğuyo, anneme diyorum ki ben demedimmi 4 kilodan fazla doğurcam diye..
birde rüyada Alla'ım nolur rüya olmasın, çok istiyorum bunu diyorum, eşim geliyo babamla beraber sarılıp ağlıyoruz, yeşil gözlü bembeyaz topaç gibi bir bebek ama cinsiyetini bilmiyorum, onun konusu hiç geçmedi..
uyandığımda rüya olduğunu farkedince ağlamak geldi içimden, rüyaların tersi çıkar benim bebeğim olmayacak mı diye
rüya tabirlerinde sıkıntılı günlerden sonra güzel günlerin geleeğine işarettir yeni doğan bebek diyor.
Allah'ım sen hayırlara yaz yarabbim.
merhaba kızalr benimde iki gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum dün gece rüyamda bir başkasının bebeğini emzirdim bebek ağlıyordu sussun diye emziremeye başladım sütüm gelmez ama belki susar dedim sağ göğsümümü emzirdim süt gelmediği için ağladı sonra sola çevirdim ondan süt dolu dolu geldi çocuk bir güzel emdi sonra sütüm o kadar çoktuki fışkırıyordu. sonra annem geldi sütümü gördü şaşırdı kızım yoksa hamilemisin dedi. hamile olmasan sütün gelmezdi dedi Allah hayır etsin işte böyle kızlar hayra yorun hayır olsun.
günayddın sitemizin en güzel anne adayları.nabersiniz bakalım.serdicim hadi beklıyoruz merakla,ee olmazsada zaten biliyosun bizim bebişler nazlı,onlar gelecegi zamanı cok iyi biliyorlar :) nihalcim günaydın özlem nbr,funda kız dün görüşemedık pek.aksam kaynattınımı ne yaptınız.yoktum ben.bıde kızlar şey diycem hani bı msjla herkeze cvp yazılıyoya o nası oldu.ben o konuda biraz fransızım da,bilen öğretsin rica etsem.aylın nerdesın kız nası yazıyon o cvpları öle,öğret hele
serdicim rüyan çok güzel allah hayıra çıkarsın.bende aynı rüyayı görmüştüm hamile kalmadan çok kısa bire önce.inşallah hamilesindir tatlım.bekliyorum heyecanla
oooo bütün hatunlar burdaaaa ne güzeeeellll, geçmişi okuyup geliyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?