Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

saol tubişcim sanada iyi geceler, yarın görüşürüüz.

Amiiin, allah cümlemizin mutlulugunu daim etsin canim. Birde askimizin meyvasi olursa, Allahhhh daha da güzel olacak rabbimin izniyle, cünkü o zaman buradan tasinmak zorunda olacagiz, herseyden kurtulup. ;-)

hmmm senin için iki kere sevinç kaynağı olacak yani bebiş..
haydi bakalım özlem sen çalışmalara daha bir kuvvetli asıl, Allah gönlüne göre versin kaydirigubbakcemile2
nereye taşınacaksınız türkiye'ye mi dönüceksiniz?

burdayımcanım ama sen yoksun sanırm eltime iftara gititm bende yenı geldım eşim yokta buhafta cagırmışla onlarda ordaydım akşam ustu sıtede sorun vardı sanırım açılırken hata veriyodu sureklı

evet kadriyecim bugün çok sorunluydu site bende çok zorlandım siteye girerken.
şu anda hgayet güzel nazar değdirmeyelimde

bu ay bıraktım korunmayı ama bi kaç önce de bırakmıştım 3 ay olmadı sora korunmaya devam ettim şimdi yine bıraktım bu ay bakalım ne olcak ama bu ay zannetmiyorum

kızlaaarrr hepinize günaydınn hepinizi koccaman öpüyorum ben adet olmadım hala devamı gelmedi düzenim bozuldu galiba bu gün oruçluyum dün boşuna tutmadım neden böyle oldu bi fikri olan varmı kızlar

kızlaaarrr hepinize günaydınn hepinizi koccaman öpüyorum ben adet olmadım hala devamı gelmedi düzenim bozuldu galiba bu gün oruçluyum dün boşuna tutmadım neden böyle oldu bi fikri olan varmı kızlar

günaydın nihalcim.sen böyle kafaya taktıkça bunu düzenin iyice bozulacak haberin olsun.bırak tatlım ya ne zaman isterse o zaman gelsin.hem o gelceği zamanı bilir.hem ne acelen var ki belki bebiş gelir:ecrin_bebek:

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
kalimerom..............................16.09
Fındık kurdu...........................20.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Lolo......................................07.10
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela.................................
Lifeisgood...............................
FidanAzeri..............................
Zeyno.....................................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
sevvin.....................................
Gözek....................................
Tuanna...................................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................beklemede
Mum ağacı..............................

hoşgeldin canım umarım uğurlu gelir liste de, hamiş kalırsın canım.hem üzülme bu kadar 3 ay çok kısa bir süre.yıllarca uğraşanlar var.inşallah en kısa zamanda seninde bebişin olucak.buradan da haberlerinini vericeksin bize.karamsarlığa yer yok dimi.hayırlısını istemek gerek her zamana.s.

allah gönlüne versin canım.olsun başlarsın çalışmalarada herşey olur sen sıkma canını.:1hug:

geçmiş olsun arkadaşım.3.den sonra mı? böyle bi kural mı varmış yani.niye ilkinde olmuyoda önlem alınmıyo anlamış değilim CADIARZU
paylaşımın içinde teşekkür ederim canım ben bu duayı hep ederim kendim içinde :1hug:

maşallah nihalcim allah nazarlardan korusun oğlunu.ne şanslı kerataymış bi hafta daha tatil yapcak oohh.amin canım amin . bize birer bebiş senin oğlana bi kardeş inşallah.

merhaba kızalr benimde iki gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum dün gece rüyamda bir başkasının bebeğini emzirdim bebek ağlıyordu sussun diye emziremeye başladım sütüm gelmez ama belki susar dedim sağ göğsümümü emzirdim süt gelmediği için ağladı sonra sola çevirdim ondan süt dolu dolu geldi çocuk bir güzel emdi sonra sütüm o kadar çoktuki fışkırıyordu. sonra annem geldi sütümü gördü şaşırdı kızım yoksa hamilemisin dedi. hamile olmasan sütün gelmezdi dedi Allah hayır etsin işte böyle kızlar hayra yorun hayır olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…