- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.041
aylıncım ben geldım ama baya gec oldu.yatmadan bi bakıyım dedım,nihalcım kesın küçük bir adam olmustur,ne tatlıdır simdi.evet en kısa zamanda resmını görmek isteriz yakışıklının.buarada özlemcım tabıkıde moralını düzelticez,yarın bigün bizimde moral bozuk olursa sen kosarsın imdadımıza :) ee tabı inşallah hiçbirimizin moralı bozulmadan devam ederız hayatımıza.yarın daha ayrıntılı konusuruz kıslar.öpüyom hepinizi,herkeze ii geceler by
Amiiin, allah cümlemizin mutlulugunu daim etsin canim. Birde askimizin meyvasi olursa, Allahhhh daha da güzel olacak rabbimin izniyle, cünkü o zaman buradan tasinmak zorunda olacagiz, herseyden kurtulup. ;-)
burdayımcanım ama sen yoksun sanırm eltime iftara gititm bende yenı geldım eşim yokta buhafta cagırmışla onlarda ordaydım akşam ustu sıtede sorun vardı sanırım açılırken hata veriyodu sureklı
kızlaaarrr hepinize günaydınn hepinizi koccaman öpüyorum ben adet olmadım hala devamı gelmedi düzenim bozuldu galiba bu gün oruçluyum dün boşuna tutmadım neden böyle oldu bi fikri olan varmı kızlar
Yok canim almanyada kalacagiz, benim ailemde almanyada zaten. Evet canim iki sevinc kaynagi olacak insallah, cünkü su anki oturdugumuz ev kücük, cocuk odasi yok. Calismalara baslamak istiyoruz ama su an mümkün degil, sabah adet oldum.
arkadaslar ben 2 düşük yaptım we dr 3,arastırmalar yapılır dedi neyse dün gece nihat hatipoglunun sahur programını bi bayan aradı düşük yapmış we nihat hatipoglu bir dua werdi ve ben bunu tam alamadım ranızda bunu izleyen warmı nihat hatipoğlu aklımda kaldıgınca yarabbi dogacak cocugumu görünen görünmeyen her türlü musibetlerden nazardan kazadan koru yarabbi AMİN SÜREKLİ BUNU SÖYLEYİN DEDİ SİZİNLEDE PAYLASMAK İSTEDİM HAYIRLI İFTARLAR
oğlum seni çok öpüyo teyzesi bu gün okula gittik ama öğretmeni bir hafta yokmuş oğlumunda işine geldi yani:jeyyar: oğlumu bi görseniz ne güzel oldu artık öyle mavi örnükler yok malesef forma giyiyo gri pantolon beyaz lakos veya pembe gömlek gri süveter ve hırka tam bi adam gibi oluyo çokta yakışıklı resmini size göstericem inşallah hepinizin böyle güzel yavrusu olur ve benimde oğlumun kardeşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?