• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

günaydın nihalcim.sen böyle kafaya taktıkça bunu düzenin iyice bozulacak haberin olsun.bırak tatlım ya ne zaman isterse o zaman gelsin.hem o gelceği zamanı bilir.hem ne acelen var ki belki bebiş gelir:ecrin_bebek:

fundacım gerçekten kafama takmıyorum sadece boşuna iki gün orucum yandı ona üzüldüm bebiş olacağını zannetmiyorum bu ay aslında aklımdan geçti ama ben öyle hemen hamile kalamıyorumki olmaz diye düşünüyorum bide gelen adet değilse neydiki beni böyle şaşırttı belkide ara kanamadır olabilir bence gerçi ara kanama için geç ama akıntıda olabilir adetimin bozulmasını istemiyorum düzenli olursa dahe çok ümidim olucak 8 inde düşük oldu ama hamilelikten önce 13 ünde olmuştum ben gene 13 ünü beklim fisfisfis ne kadarda karışık yazmışım şutarafagitti :1hug:

günayddın sitemizin en güzel anne adayları.nabersiniz bakalım.serdicim hadi beklıyoruz merakla,ee olmazsada zaten biliyosun bizim bebişler nazlı,onlar gelecegi zamanı cok iyi biliyorlar :) nihalcim günaydın özlem nbr,funda kız dün görüşemedık pek.aksam kaynattınımı ne yaptınız.yoktum ben.bıde kızlar şey diycem hani bı msjla herkeze cvp yazılıyoya o nası oldu.ben o konuda biraz fransızım da,bilen öğretsin rica etsem.aylın nerdesın kız nası yazıyon o cvpları öle,öğret hele

merhaba kızalr benimde iki gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum dün gece rüyamda bir başkasının bebeğini emzirdim bebek ağlıyordu sussun diye emziremeye başladım sütüm gelmez ama belki susar dedim sağ göğsümümü emzirdim süt gelmediği için ağladı sonra sola çevirdim ondan süt dolu dolu geldi çocuk bir güzel emdi sonra sütüm o kadar çoktuki fışkırıyordu. sonra annem geldi sütümü gördü şaşırdı kızım yoksa hamilemisin dedi. hamile olmasan sütün gelmezdi dedi Allah hayır etsin işte böyle kızlar hayra yorun hayır olsun.

canım benim ne güzel rüya, umarım gönlündeki muradın olur, rüyan aynı ile çıkar...

Tugbacim resimi nereye koyuyorsun? ben bulamadim. Hayit meyvesi diye birsey duydun mu sende???

hayır canım öle bi meyve duymadım,resmını şeye koyuyon hanı varya yanda profilimiz onu tıklıyon sonra sagda sanırım album ekle diye bişe oolması lazım oraya tıklıyopn hayatım,gözattan bılgısayarından resım yüklüyon.ilk 3 kutucugu doldurunca asagıdakı butona bas bekle yüklesin sonra sen devam et.ben bı kac cabam sonucu basarabılmıstım

ay serdicim Allah rüyanı hayır etsın valla cok güzel bı rüya görmüşsün.ay canım hamişsindir hee belkı.kızz 2 gün kaldı dimi inanki sen kadar heycanlıyım canım valla

ay serdicim Allah rüyanı hayır etsın valla cok güzel bı rüya görmüşsün.ay canım hamişsindir hee belkı.kızz 2 gün kaldı dimi inanki sen kadar heycanlıyım canım valla

ayyy duygulandım şimdi çok sağol canım ya Rabbim hepimize hayırlısı versin Yaşadığımız acıları tekrar yaşatmasın inşallah cümlemize. Allah razı olsun .

gördüm nıhalcim valla dedıgın kadar varmıs okul formasını giyince koca bı adam olmus senınkı,Allah analı babalı buyutsun ve bı kardesle mutlulugunuzu pekiştirsin inşallah

Son düzenleme:

canım tekrar sağol bişey sorucam isminin yanına resmini koymuşsun nasıl koyuluyor yardımcı olursan sevinirim.

gördüm nıhalcim valla dedıgın kadar varmıs okul formasını giyince koca bı adam olmus senınkı,Allah analı babalı buyutsun ve bı kardesle mutlulugunuzu pekiştirsin inşallah

amin canım cümlemizin :Saruboceq: seninde albümün pek yabana atılcak gibi değil yani hele şu bayılır vaziyet alından öpme :1rolleyes: çok hoş olmuş bayıldım o resminize :roflol: allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin inşallah kısa zamandada bu mutluluğu bir melekle :emir_bebek: pekiştirsin.....

minik kelebek dediklerini yaptım ama benim albüm eklede gözat çıkmıyor bb koduna izin verilmemiştir yazıyor? sadece mesaj hanesi çıkyor hiç birşey anlamadım.

Back