Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

mrb arkadaşlar içinizde düşükten sonra göbegi şiş olan varmı lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

canım belkıde gaz problemın vardır ondan şiştir karnın panık yapma bence.benımde göbegım öyle sankı hamıleymısımde karnım yenı bellı oluyor gıbı .ama benım göbek problemım vardı zaten eskıdende.belkıde adet olunca düzelecektır göbegın

merhaba kızlar.güzel,sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.tam 1 saattir siteye girmeye çalışıyorum.fenalık geçirdim.nihayet burdayım.acemcim.benimde göbüşüm geçen haftaya kadar şişti.ama 3 gündür gitti o şişlik .merak etme yavaş yavaş iner.benim bebiş varken bile göbişim dümdüzdü.kürtajdan 2 hafta sonra şişmeye başladı şimdi eski haline geri döndü.

Selam kizlar, nasilsiniz? Kizlar adet oldum ya, cok kötü oldum. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.

niye ağlayıp ta üzüyosun kendini arkadaşım.bu ay olmadıysa öbür ay olur.stres yapma sakın oluruna bırak.ben tedavi gördüğüm zamandan biliyorum.en rahat olduğum hiç kafama takmadığım.olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım dediğim bir ay da hamile kalmıştım.hayırlısı şimdi değilmiş demek ki hayırlısı ne zamansa rabbim o zaman nasip etsin.

Haklisin, bazen insan kalbine söz geciremiyor iste. Aklimdan cikmiyor sanki. Birde cevremde hep hamileler var, o dahada zorlastiriyor durumu.

evet o bende de oluyu canım .hamile birini görünce sinirim bozuluyo.kıskanmıyorum sakın yanlış anlamayın ama garip oluyorum işte.:çok üzgünüm:

kızlar merheba keyifle nasıl ben hala adet olmadım neden acaba bi bilginiz varmı yoksa ara kanama gibi bişeymiydi bu

off bı saattır msj yazmakla cebelleşiyorum ama bı türlü yazamıyomn,dünaksam ne güzeldi nazar degdırdık galıba.bakalım inşallah bu msjım cıkar.buarada herkeze mrb,yarım saatımı bılgsayar basında harcadım resmen.neyse kıslar böle devam ederse kalkıcam pc basından.artık aksama görüşürüz ozaman

evet dün akşam çok güzel sohbet ettik nazar değdi galiba nazar değmez şimdi akşama düzelir

nihalciim oğluna başarılar diliyorum inşallah güzel ve başarılı bir dönem geçirir..
ne tatlıdır şimdi o minik minik önlüğünün içindee. çok selamlarımı söleee

Selam kizlar, nasilsiniz? Kizlar adet oldum ya, cok kötü oldum. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.

özlem öyle üzülmek falan yok, hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek bebişler bekliyoruz bakalım :1hug:

Merhaba kizlar yorucu bir hafta sonunun ardindan sizlere kavuştum keyifler nasil bakalim

başakcım sen nerelerdesin, boşladın mı bizi yoksa. göeüşemedik ne zamandır a.s.

özlem o ne biçim iş ya ben anlamadım, elti eşinin erkek kardesinin eşi di mi?
neden içi öyle kötü bir insan o öyle, sen hiç ona uyma, yaptrıklarını görmemezlikten gel..
Allah görür canım, üzme kendini. :1hug:

yazdıklarını aynen böyle okudum :1shok::1shok::1shok: inanamıyorum böyle arsız terbiyesız ucuz insanlara..... boşver sen onun kadar alçalma Allah versin cezasını.sen üzme tatlı canını kimse senden daha degerlı degıl canım unutma,o nerderse desın yada ne halt yerse yesın.bizim bebeklerımız biraz fazla nazlı okadar,her insan bir degıl bizimkilerde böle bi ayrıcalık olsun napalım kaydirigubbakcemile5 :1hug: a.s.

özlemcim üzülme hayatım herkes ettiğini bulur.allah ıslah etsin öylelerini.
ay nazar değdi valla siteye.ömrüm den ömür aldı burası ya yok giremiyorum kardeşim .afakanlar bastı yaw

al bendende okadar arkadasım sinirden çat diye çatlıyıvercem haaaaaa klava: ama bi çözüm bulsunlar artık noooolllluuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…