- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.021
ceeeee
burdayım forumu dolanıyorum neler var diye. kısa bir süreliğine çgeldim .kıl tüğ operasyonu yapmam gerek te.malum çalışmalar var ya.))
ee aylıncım nbr bugun yoktun galıba evde degılmıydın,gesiyomudun yoksaaa
nasıl hepinizin keyifler iyi mi
osmakcım tesekkurler canım paylastıgın için ve cok gecmıs olsun.ayrıca doktorun 3.den sonra arastırma yapılır desede sen bence testlerını yaptır.sanırım üniversite hastanelerınde tam ayrıntılı yapılıyomus,cünkü belkıde sende kan pıhtılasması vardır eger öyleyse iğne yiyormussun hergun hamıleleık boyunca.bunu dikkate al canım ve inşallah hayırlısıyla sende bizde hamıle kalırız ve saglıkla bebeklerımızı kucaklarımıza alırız Allah ın izniyle
nihalciim oğluna başarılar diliyorum inşallah güzel ve başarılı bir dönem geçirir..
ne tatlıdır şimdi o minik minik önlüğünün içindee. çok selamlarımı söleee
özlem öyle üzülmek falan yok, hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek bebişler bekliyoruz bakalım :1hug:
başakcım sen nerelerdesin, boşladın mı bizi yoksa. göeüşemedik ne zamandır a.s.
özlem o ne biçim iş ya ben anlamadım, elti eşinin erkek kardesinin eşi di mi?
neden içi öyle kötü bir insan o öyle, sen hiç ona uyma, yaptrıklarını görmemezlikten gel..
Allah görür canım, üzme kendini. :1hug:
Tosbaa8 selam canim, maalesef öyle insanlarda var. ama ne yapayim, inan esimin hatirina dayaniyorum bütün bunlara, benim hic sansim yok bu konuda. Allahtan iclerinde en iyi esim cikti. Rabbime cok sükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?