Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben burdayım tubişcim fundacık bir cee dedi şimdi sesi çıkmıyooo, fundacııık nerdesiiinn..
bugün site çok arızalıydı canım haklısın, bende bayağı zorlandım..

ceeeee
burdayım forumu dolanıyorum neler var diye. kısa bir süreliğine çgeldim .kıl tüğ operasyonu yapmam gerek te.malum çalışmalar var ya.))

ceeeee
burdayım forumu dolanıyorum neler var diye. kısa bir süreliğine çgeldim .kıl tüğ operasyonu yapmam gerek te.malum çalışmalar var ya.))

:roflol::roflol::roflol: süpersin hayatım calısmalar için özen lazım dimi.sonra kocişinın durumu cokacimcoook (catal kasıgı iptal edelım)durum budur :roflol:

arkadaslar ben 2 düşük yaptım we dr 3,arastırmalar yapılır dedi neyse dün gece nihat hatipoglunun sahur programını bi bayan aradı düşük yapmış we nihat hatipoglu bir dua werdi ve ben bunu tam alamadım ranızda bunu izleyen warmı nihat hatipoğlu aklımda kaldıgınca yarabbi dogacak cocugumu görünen görünmeyen her türlü musibetlerden nazardan kazadan koru yarabbi AMİN SÜREKLİ BUNU SÖYLEYİN DEDİ SİZİNLEDE PAYLASMAK İSTEDİM HAYIRLI İFTARLAR

osmakcım tesekkurler canım paylastıgın için ve cok gecmıs olsun.ayrıca doktorun 3.den sonra arastırma yapılır desede sen bence testlerını yaptır.sanırım üniversite hastanelerınde tam ayrıntılı yapılıyomus,cünkü belkıde sende kan pıhtılasması vardır eger öyleyse iğne yiyormussun hergun hamıleleık boyunca.bunu dikkate al canım ve inşallah hayırlısıyla sende bizde hamıle kalırız ve saglıkla bebeklerımızı kucaklarımıza alırız Allah ın izniyle

ee aylıncım nbr bugun yoktun galıba evde degılmıydın,gesiyomudun yoksaaa

evdeydim canım ama işler vardı, onları hallettim, yemeklerim bitmişti hafta sonu, yemek yaptım, markete gittim anca oldu yanii..
senn nasılsın?

nasıl hepinizin keyifler iyi mi

maşallahım var benim, sennasılsın canımcım?

kızlar iftar vakti geliyo, masada son hazırlıkları yapim, herkede hayırlı iftarlar. öptüm..
görüşürüüzz..

canım yaptırmayı bende düşünüyorum sigortamısın dolmasını bekliyorum ayrıca benimkiler kendiliginden düşüktü kürtaj olmadım ben üstüne gördüm ikisinde o yüzden fazla dikkat etmedim kendime halsilikler baslayınca anladım Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin

oğlum seni çok öpüyo teyzesi bu gün okula gittik ama öğretmeni bir hafta yokmuş oğlumunda işine geldi yani:jeyyar: oğlumu bi görseniz ne güzel oldu artık öyle mavi örnükler yok malesef forma giyiyo gri pantolon beyaz lakos veya pembe gömlek gri süveter ve hırka tam bi adam gibi oluyo çokta yakışıklı resmini size göstericem inşallah hepinizin böyle güzel yavrusu olur ve benimde oğlumun kardeşi

Tosbaa8 selam canim, maalesef öyle insanlarda var. ama ne yapayim, inan esimin hatirina dayaniyorum bütün bunlara, benim hic sansim yok bu konuda. Allahtan iclerinde en iyi esim cikti. Rabbime cok sükür.

kaydirigubbakcemile5 özlemcim bak buna sevindim en azından eşin seni anlıyoo, Allah mutluluğunuzu daim etsinn.

aylıncım ben geldım ama baya gec oldu.yatmadan bi bakıyım dedım,nihalcım kesın küçük bir adam olmustur,ne tatlıdır simdi.evet en kısa zamanda resmını görmek isteriz yakışıklının.buarada özlemcım tabıkıde moralını düzelticez,yarın bigün bizimde moral bozuk olursa sen kosarsın imdadımıza :) ee tabı inşallah hiçbirimizin moralı bozulmadan devam ederız hayatımıza.yarın daha ayrıntılı konusuruz kıslar.öpüyom hepinizi,herkeze ii geceler by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…