- Konu Sahibi minik_kelebek
-
bence uyumlu fazla konusmayan sessız yumusak yapılı gibi algılanıyon.pekı ben nası algılanıyom cok fazla çenesi düşükmü -tatlicadiarzu- birazcık düşüktür cenemkafamçokkarıştı
kızlar ben adet oldum galiba hafif pembe leke geldi devamı da gelir sanırım ama hiç ağrım falan yok lekede temiz geldi demekki içim tamamen temizlenmiş sizin düşükten sonraki ilk adetiniz nasıl olmuştu ağrınız olmuşmuydu ve nasıl başlamıştı
ay kıyamaaammm, bunu dedin ya canımsınn.. :sm_cool:
ben yapim sana yollim bir kavanozu bak bakalım güzel olmuş mu diye :roflol:
sende bana aferin çekirge olmuş dersin :teytey:
beğenmesen bile güzel olmuş de baride hevesim kırılmasın :roflol:
sende kelebkçim çok canayakın, çok içten ve samimisin.
ben hepinizi çok seviyoom kızlaaarrr.. kaydirigubbakcemile2
bi ben kaldım benide söleyin bariii
kelebkeçim birismini sölemedin hee 3. kez soruyoom.
sölemicen miii :sm_confused:
bence uyumlu fazla konusmayan sessız yumusak yapılı gibi algılanıyon.pekı ben nası algılanıyom cok fazla çenesi düşükmü -tatlicadiarzu- birazcık düşüktür cenemkafamçokkarıştı
ayy canımsın cok sağol Şeniz senın içinde düşündüklerim hiçde farklı degıl cok cana yakın tatlı samimi şekersiniz hepiniz.buarada adım tugba baslarda söylemiştim ama unuttunuz :çok üzgünüm:
arkadaşlar hepiniz gerçekten çok samimi ve içtensiniz.sizinle tanışdığıma çok seviniyorum.
sizinle yazışmaktanda sonsuz keyif alıyorum.iyiki varsınızŞeniz
arkadaşlar hepiniz gerçekten çok samimi ve içtensiniz.sizinle tanışdığıma çok seviniyorum.
sizinle yazışmaktanda sonsuz keyif alıyorum.iyiki varsınızŞeniz
bi ben ezberleyemedim isimlernizi galiba
aa çok yakın aile dostumuzun kızının ismi tuğba hep ona tubiş derimm.
inan hiç hatırlıyamadım tuğbacım, üzülme lütfeen. bundan sonra hiç unutmıcaaaaammm :1hug:
düşüncelerin için çok saol çok sevindiim. kaydirigubbakcemile3
bi ben ezberleyemedim isimlernizi galiba
yoo fazla çenesi düşük değil ılımlı sabırsız fedakar insancıl birazda sıkıntılıymışsın gibi hissediyoruma.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?