Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bence uyumlu fazla konusmayan sessız yumusak yapılı gibi algılanıyon.pekı ben nası algılanıyom cok fazla çenesi düşükmü -tatlicadiarzu- birazcık düşüktür cenemkafamçokkarıştı

sende kelebkçim çok canayakın, çok içten ve samimisin.
ben hepinizi çok seviyoom kızlaaarrr.. kaydirigubbakcemile2
bi ben kaldım benide söleyin bariii
kelebkeçim birismini sölemedin hee 3. kez soruyoom.
sölemicen miii :sm_confused:

slm canım benım ılk adetım cok fazla her hareketımde cesmeden akar gıbıydı
bu yasıma kadar hıc okadar adet olmamıstım

canım benim sen yaparsın da güzel olmaz mı
AFERİM ÇEKİRGEM ÇOOOK GÜZEL OLMUŞ.Şeniz

ayy canımsın cok sağol Şeniz senın içinde düşündüklerim hiçde farklı degıl cok cana yakın tatlı samimi şekersiniz hepiniz.buarada adım tugba baslarda söylemiştim ama unuttunuz :çok üzgünüm:

bence uyumlu fazla konusmayan sessız yumusak yapılı gibi algılanıyon.pekı ben nası algılanıyom cok fazla çenesi düşükmü -tatlicadiarzu- birazcık düşüktür cenemkafamçokkarıştı

yoo fazla çenesi düşük değil ılımlı sabırsız fedakar insancıl birazda sıkıntılıymışsın gibi hissediyoruma.sa.s

arkadaşlar hepiniz gerçekten çok samimi ve içtensiniz.sizinle tanışdığıma çok seviniyorum.
sizinle yazışmaktanda sonsuz keyif alıyorum.iyiki varsınızŞeniz

aa çok yakın aile dostumuzun kızının ismi tuğba hep ona tubiş derimm.
inan hiç hatırlıyamadım tuğbacım, üzülme lütfeen. bundan sonra hiç unutmıcaaaaammm :1hug:
düşüncelerin için çok saol çok sevindiim. kaydirigubbakcemile3

evet bana arkadaslar tuğbiş der,öylede diyebılırsınız.lolocum senın adın neydı?

kızlar ben çıkıyorum size iyi yazışmalar ve iyi akşamlar hepinizi öpüyorum

yoo fazla çenesi düşük değil ılımlı sabırsız fedakar insancıl birazda sıkıntılıymışsın gibi hissediyoruma.sa.s

yok canım Allah a şükür sıkıntım yok,cok neselıyımdır kendımı üzmeyi pek sevmem pozitif olmak cok hoşuma gider herkeze destek olmayı severım vs. sizinle tanıstıgım içinde cok memnunum canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…