• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar bende cıkıyorum artık.coook coook öpüyorum hepinizi.yarın görüşürüz inşallah ama ben bıraz gec gelebılkırım yegenıme bakıcam cunku ablamın doktorda randevusu varda,artık en erkn nezamn gelebılırsem.hepinizi öpüyom kooosskocaman

ıyıyım canım benım senınde keyfın yerındedır umarım
evet hıc sorma guzelım ya valla zor dayanıyorum
bır suru ıs yapmıssın ellerıne saglık fazla yorma kendını
bende hıc duramam yanlız basıma oldugum halde hergun tem. yaparım pek mısafırımde gelmez ama
duramam yınde gercı bu gunlerde oructan dolayı bıraz halsızlık var cok ayrıntılı yapamıyorum
canım sen calısmalara basladın dımı hadı bakalım hayırlı olsun aman ha aksatmaya gelmez

kızlar bende sızınle tanıstıgıma gercekten cok memnunum benım pek arkadasım yok burada
aılemde burada degıl tum gunum evde gecıyor bazen yuruyuse alısverıse falan cıkıyorum o kadar
hepınıze tsk ederım yanlızlıgımı unutturuyorsunuz bana bu aksam ne guzel hepınız burdaymıssınız yetısemedıgım ıcın cok uzuldum

iyi geceler tatlım.biraz geç kaldım sanırım..evet canım başladım çalışmalara.hayırlısı inşallah.güzel haberler vermekdileğiyle iyi geceler yelizcim

kızlar günaydın bu gün okullar açılıyor oğluşumun 3. sınıfta ilk günü bu gün okulda olurumanca öğleden sonra gelebilirim heralde sanki bende okula gidicekmişim gibi heyecanlıyım kızlar iyi şanslar dileyin bize sizi çooookkk çoookkkk öpüyorum kendinize iyi bakın mutlu kalın görüüşşüüürrrüüüzzzzzzz

niye ağlıyosun canım üzme kendini bende adet oldum ama üzülmüyorum inşallah bi dahaki ay hem üzülürsek bebeğimiz bizi daha çok bekletir üzülmeyelimki hemen gelsin

bence öyle görev gibi sınırlandırma ilişkini ben ilk çocuğumda 4 sene doktor doktor gezdim herkez farklı şeyler söyledi olmadı en son üsküdarda bi doktor vardı ablamda ona gitmişti hamile kaldı bende ona gittim ilk test istedi eşimden ve benden yaptırdık temiz çıktı iki tane ilaç verdi kullandım olmadı sonra o iki ilaca bi ilç daha ekledi bu ilaçları iki ay iç dedi olmazsa gel dedi ilk ay hamile kaldım şimdi oğlum 8 yaşında ikinciyi istiyorum olmuyo geçen ay hamile kaldım düşük oldu şimdi ilk adetimi görüyorum ve bu düşürdüğüm bebekte hiç hamile kalacağımı düşünmemiştim ummadığım anda hamile kaldım il oğlumada ilaç kullandım ama hiç gün belirlemedim zaten o ara iş arıyordum işe girdim yani aklımda bebek hiç yoktu olmadığını kabullenmiştim artık ilk testimi bile yaptırdığımda iki buçuk aylık hamileydim hiç takma kafana olur inşallaha haa bide bu düşürdüğüm bebek geç döllenme olmuş yani adet günümde hamile kalmışım

Selam kizlar, nasilsiniz? Kizlar adet oldum ya, cok kötü oldum. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.

ayyy canım ya aglama sakın:teselli:,üzme kendını daha önümüzde cooook zaman var hamiş olmak için bebegın en dogrun zamanı beklıyor bence,ama sen kendını üzersen bı okadar daha geçikir sonra.buarada herkeze günaydın kıslar,bugun yegenıme bakıyorum artık nekadar takılabılırsem size ugrıycam arada

iyi basakcım sende keyifler ne alemde?buarada ben şimdilik cıkmak zorundayım evı biraz temizliyim sonra tekrar yegenımden fırsat bulursam girerim.öpüyorum

Back