• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merak etmeyin kızlar ben 9 canlıyımdır. o iş için her zaman hazır ve nazır ayaktayım yıkılmadım.:jeyyar:

ayy bellı canım bellı maşşallah sen heryere yetersın bu hızla -tatlicadiarzu- kısaca senı tarif edeyım kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2hihoyyytcokacimcoookkaydirigubbakcemileŞeniz:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek: aynen bu sekıldesın sanırım

kızlar acilen çıkarsam merak etmeyin, her an eve gitmek için çıkabilirim netten.
evle bulunduğum yer yakın ordan yakalrım sizi.

ayy bellı canım bellı maşşallah sen heryere yetersın bu hızla -tatlicadiarzu- kısaca senı tarif edeyım kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2hihoyyytcokacimcoookkaydirigubbakcemileŞeniz:CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek: aynen bu sekıldesın sanırım

aynen doru yaptın kelebekçiimm.
kelebekçim senin ismimn neydi;?
böule kelebekçim falan yazmak hoşuma gitmiyoo a.s.

25 kavanoooozzzz kafamçokkarıştı yawrum sen bu işi ticarete dök barii...
valla bak, yap sahibinden.comda sat, iyi işyaparsın ben söyliim a.s.

ne güzel olur valla.ben zaten böyle yemek işi falan yapmayı düşünüyorum kendim gibi hiper aktif bi iki elemanda buldum mu tamamdır.köşe olurum valla.sositososito
size çok gelmiş olabilir kuzucuklar ben bunu her sene yaptığım için pek zor gelmiyo.
bi de bazı insanlar benim böyle şeyler yapabilceğime inanamıyolar.biraz süse püse de düşkün olduğum için.karşıdan beceriksiz gibi görünüyorum herhalde.hoş annemin bile gözleri doluyo hiç tahmin etmezdi benim böyle biri olacağımı sengözlerimebaksanab

ayy bellı canım bellı maşşallah sen heryere yetersın bu hızla kısaca senı tarif edeyım kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt cokacimcoook kaydirigubbakcemile (burda roller degısıyo) Şeniz :CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek: aynen bu sekıldesın sanırım sonuda bu olcak galıba kaydirigubbakcemile3

ne güzel olur valla.ben zaten böyle yemek işi falan yapmayı düşünüyorum kendim gibi hiper aktif bi iki elemanda buldum mu tamamdır.köşe olurum valla.sositososito
size çok gelmiş olabilir kuzucuklar ben bunu her sene yaptığım için pek zor gelmiyo.
bi de bazı insanlar benim böyle şeyler yapabilceğime inanamıyolar.biraz süse püse de düşkün olduğum için.karşıdan beceriksiz gibi görünüyorum herhalde.hoş annemin bile gözleri doluyo hiç tahmin etmezdi benim böyle biri olacağımı sengözlerimebaksanab

:nazar: senin gibi olanı makbul canım benimm, ellerine kollarına sağlık..
ben senden tarifi aldım hala yapcam domatesleri.
bakalım yapabilcem mi... yerimseniben

:roflol: çook güzel yaa çok beğendim.he valla resmen koştur koştur yapıyorum herşeyi.motor takmış gibiyimsırnaşık şey

kesın köşeyi dönersin hayatım,sen bi düşün bu işi,kızım 25 kavanoz ne demek bıde yanı sen domateslerın kabuklarını soyuyon kübik doğruyon ona vakıttmı yeter kız.ben hepten kolaya kactım rendeleyıp yaptım -tatlicadiarzu- benımkıde fazla tembel işi oldu kafamçokkarıştı ya şaka bı yana yarısını öle yaparım yarısını küp dograrım diye düşündüm

yaparsın canım benim.yapamazsan da ben sana kargoyla yollarım ciddiyim bak.Şeniz

ay kıyamaaammm, bunu dedin ya canımsınn.. :sm_cool:
ben yapim sana yollim bir kavanozu bak bakalım güzel olmuş mu diye :roflol:
sende bana aferin çekirge olmuş dersin :teytey:
beğenmesen bile güzel olmuş de baride hevesim kırılmasın :roflol:

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
kalimerom..............................16.09
Fındık kurdu...........................20.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Lolo......................................07.10
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela.................................
Lifeisgood...............................
FidanAzeri..............................
Zeyno.....................................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
sevvin.....................................
Gözek....................................
Tuanna...................................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................Beklemede

a.s. a.s. a.s. hepinizde çok iyisiniz siz olmasaydınız sıkıntılarımız nasıl hafiflerdi sizinle sohbet etmek inanın çok güzel:1hug: :1hug: :1hug: :teselli: :teselli: :teselli::

Back