- Konu Sahibi minik_kelebek
-
merak etmeyin kızlar ben 9 canlıyımdır. o iş için her zaman hazır ve nazır ayaktayım yıkılmadım.:jeyyar:
merak etmeyin kızlar ben 9 canlıyımdır. o iş için her zaman hazır ve nazır ayaktayım yıkılmadım.:jeyyar:
:roflol::roflol:
bak nasılda biliyo beni aylinim
:jeyyar:
ayy bellı canım bellı maşşallah sen heryere yetersın bu hızla -tatlicadiarzu- kısaca senı tarif edeyımkaydirigubbakcemile2hihoyyytcokacimcoookkaydirigubbakcemileŞeniz:CüvCüv::ecrin_bebek: aynen bu sekıldesın sanırım
25 kavanoooozzzz kafamçokkarıştı yawrum sen bu işi ticarete dök barii...
valla bak, yap sahibinden.comda sat, iyi işyaparsın ben söyliim a.s.
selam canım valla ben yeni katıldım size sürekli yazamasamda takipteyim.nasılsınız kızlar?
ne güzel olur valla.ben zaten böyle yemek işi falan yapmayı düşünüyorum kendim gibi hiper aktif bi iki elemanda buldum mu tamamdır.köşe olurum valla.sositososito
size çok gelmiş olabilir kuzucuklar ben bunu her sene yaptığım için pek zor gelmiyo.
bi de bazı insanlar benim böyle şeyler yapabilceğime inanamıyolar.biraz süse püse de düşkün olduğum için.karşıdan beceriksiz gibi görünüyorum herhalde.hoş annemin bile gözleri doluyo hiç tahmin etmezdi benim böyle biri olacağımı sengözlerimebaksanab
ayy bellı canım bellı maşşallah sen heryere yetersın bu hızla -tatlicadiarzu- kısaca senı tarif edeyımkaydirigubbakcemile2hihoyyytcokacimcoookkaydirigubbakcemileŞeniz:CüvCüv::ecrin_bebek: aynen bu sekıldesın sanırım
senin gibi olanı makbul canım benimm, ellerine kollarına sağlık..
ben senden tarifi aldım hala yapcam domatesleri.
bakalım yapabilcem mi... yerimseniben
çok merak ettim ordan nasıl biri gibi algılandığımı
ne güzel olur valla.ben zaten böyle yemek işi falan yapmayı düşünüyorum kendim gibi hiper aktif bi iki elemanda buldum mu tamamdır.köşe olurum valla.sositososito
size çok gelmiş olabilir kuzucuklar ben bunu her sene yaptığım için pek zor gelmiyo.
bi de bazı insanlar benim böyle şeyler yapabilceğime inanamıyolar.biraz süse püse de düşkün olduğum için.karşıdan beceriksiz gibi görünüyorum herhalde.hoş annemin bile gözleri doluyo hiç tahmin etmezdi benim böyle biri olacağımı sengözlerimebaksanab
yaparsın canım benim.yapamazsan da ben sana kargoyla yollarım ciddiyim bak.Şeniz
biraz sessiz ama canayakın, sakin ama içten.. bencee... a.s.
çok merak ettim ordan nasıl biri gibi algılandığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?