Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yelizcim sen sanırsam hamilessiiinn, lolocum senimnde ilk günüünn..
haydi vbakalım hayırlısı olsuunnn..
hahah ben böle son noktayı koydum iştee...

listeye ekleyin tarihimi bi zahmet göri yatıcam yarın çok yoğun bi gün geçiricem erken yatimki erken kalkim gerçi bundan sonra hep yoğun olucam bide 5. gün klomen kullanmaya başlıcam bakalım önümüzdeki eylarda nolucak

ayliiiin minikim kızlar nasılsınız.
kuzucum gezdin geldin ooohhhh.ben bütün gün çalıştım.az önce de camları sildi. gündüz niyetli zor oluyo diye.kışlıklarıda yaptım.ohh bitti işler

ay fundacım yanı massallah hııı aman nazar degmesın kız ben hayyatta yapamam aynı gun okadar seyı.bıde aksam aksam camları sildin pes yanı.tebrık edıyorum

ay fundacım yanı massallah hııı aman nazar degmesın kız ben hayyatta yapamam aynı gun okadar seyı.bıde aksam aksam camları sildin pes yanı.tebrık edıyorum

kaydirigubbakcemile5 kelebkçim al bendende o kadar mümkün deil yapamam valla, yaparsamda 3 gün kalkamam herhalde yerimden kafamçokkarıştı

çok yormayın kendinizi kızlar yavaş yavaş yapın işleri fazla yorulmayınki akşam dinç olun dimi

hay allah iyiliğini versinsırnaşık şey
teşekkür ederim canımcım.valla ben biraz hastayım sen bana bakma.ben silip süpürmeden duramam.takıntılıyım biraz:bbo:

kaydirigubbakcemile5 kelebkçim al bendende o kadar mümkün deil yapamam valla, yaparsamda 3 gün kalkamam herhalde yerimden kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile5 çak arkadasım bende kalkamam 2 3 gün.ayy zaten canım da pek kıymetlidir yoramam kendımı okadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama tekrar diyorum yanı fundacım massallahhım var olurda senın kızın benım oglum olursa kaçırmam haaa bastan yapıyım pazarlığımı kaydirigubbakcemile3 kertelım beşikten

hosgeldın fundacım nbr,yoktun bugun bı ara gıttın kayboldun

evet canım kociş neti ele geçirince bende mecburen işlere daldım.anca gelebildim tatlım.
sende baya işlenmişsin.ohh tertemiz yapmışsın kömürlüğü.domatesinde olmuş.afiyet olsun tatlı..bende yaptım 25 kavanoz.diğer sebzeler de cabası.bayılabilir miyim artık.çok yorulduuuum.-tatlicadiarzu-

canım beklenen adet tarihi yazılıyo şimdi bir daha ne zamn olcaksan onun tarhini ver canım

evet canım bızım kömürlük pırıl pırıl oldu.domateslerımde tuttu.neee 25 kavanozmu :1shok: :1shok: :1shok: kuzum aile boyumu yaptın domatesı :sm_confused: yarısını bana yolla bari sengözlerimebaksanab kız yorma kendını okadar

25 kavanoooozzzz kafamçokkarıştı yawrum sen bu işi ticarete dök barii...
valla bak, yap sahibinden.comda sat, iyi işyaparsın ben söyliim a.s.

benim adetlerim normalde düzensiz ama ben bu ay 7 sinde olduğuma göre önümüzdeki ayın 7 sini baz alırım 7 si yazarsan sevinirim gerçi tam olmadım daha ama bu gün sayılıyo dimi kızlar

selam canım valla ben yeni katıldım size sürekli yazamasamda takipteyim.nasılsınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…