- Konu Sahibi minik_kelebek
-
günaydın fıstıklar kadrıyecım hosgeldın canım ve gecmiş olsun.fundacım aylıncım massallah pek bı kaynatmıssınız kuzum sizin kocişler bişe demıyomu o saate kadar pc basında olmanıza,benimkı hemen pürüzlük yapar eger o evdeyse pek giremem nete.ama zaten dün akasam evde dedegıldık ondan gıremedım,gecede 2yi gecıyodu geldıgımızde hıc ugramadım hemen cumburlop yataga :) buarada aylıncım aynı bende sen gıbıyım gecelıkle üşürüm anca coook sıcak olması lazım giyebılmem için :) ama pijama giymeye bayılırım........
benım adetten bır haber yok ıkı gundur cok sancı oldu her an olacak gıbı ama hala tık yok
ne dersınız tıttumu sızce bu ay
aslında pek belırtıde yok ama belımde agrı var yaklasık bır haftadır bırde akıntı var 10 gundur falan
umıtlenmek ıstemıyorum ama ne bıleyım benım adet hıc gununde olmamıstır bu sefer gunude sancı oldu ama devamı gelmedı
o bıraz kafamı karıstırıyor acıkcası
ayyyyy kızlar hadı hayırlısı bakalım.ilk hamişlik haberini kımden alcaz.benım daha coook var ekımde bellı olcak.kızlar ya cok heycanlandım belırtılerınız baslamadan müjdelı haberı verırsınız inşallah.aylıncım benım kociş de aynı cok şaşırıyo bu kk ya.ben buaraya düük tehlıkem oldugunda üye olmustum herkezın böyle destek olması iyi şeyler söylemesi kocamında hosuna gıdıyodu ama eve zaten gec gelıyo bıde geldıgınde pc basına gecersem darılıyo :)) ama bılgısayarla televızyon aynı odada olsa gırebılırdım bıde ayrı odalarda oluyoz ya ondan bırazda :))) neyse aylıncım senın bekledıgın adet tarıhın neydı? benım taaa ekımın bası cok var daha
günaydın tatlışkom.yok hayatım bişi demiyo benim kociş.anlatıyorum buradaki arkadaşlıkları şaşırıyo ve hoşuna da gidiyo ben daha önce de ocak anneleri topiğinde yazışıyordum.orada bilgi aktarımlarımız gördükçe takdir ediyordu.bi de şimdi maçlar başlıyo ooohhh kendinden geçer iyice nette bana kalır.bazen oyuna dalıyo giremiyorum nete o zaman.kaydirigubbakcemile2
hamis kalirsak izine geldigimde bir bulusuruz, tabi o zamana kadar bebisler dogmus olur. Ben eskisehirde kaliyorum tr de.
funda o domatesleri buzdolabında mı muhafaza ediyosuun..
merhaba bende 30 haziranda düşük yaptım. Sadece kese görünüyodu ve onu kaybettim. Çok üzülmüştüm ama geçti işte! Regli tarihim 4 eylüldü test yaptım pozitif çıktı. Ama sevinemiyorum. Tekrar umutlanmaktan korkuyorum. Umarım herşey yolunda gider. Daha doktorada gitmedim. Aklım çok karışık.
Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum.
inşallah olmaz kendini fazla strese sokma allah kucağına almayıda nasib etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?