- Konu Sahibi minik_kelebek
-
yok bacım benim hep uykum gelir bu saatlere pek kalmam sabah erken kalktığım için.geneldede koltuk tepelerinde sızar kalırım zaten.dişlerimi fırçaladım yüzümü yıkadım geceliğimi giydim yatmaya hazırım koçişi bekliyorum spor prog.izliyo da
teşekkür ederim canım arkadaşım o senin güzelliğin.kaydirigubbakcemile3
bakma şimdi yaz diye her gece başka gecelik tadını çıkarıyorum.ama havalar soğumaya başlayınca lahana gibi kat kat olurum ben.tam bir titrek raziyeyimdira.s
kış gelene kadar bizdeki keyifsırnaşık şey
fundaa bu fotoğrafın çok güzelmiiş, ee hatun güzel olunca fotolarda böle oluyo tabii.
maşallah arkadaşşımaa.
bende çalışırken hemen uyuyordum ama, artık sabah çok erken kalkmadığım için uykum hemen gelmiyo..
ben hiç gecelikle uyuyamıyorum yaa, niyeyse rahat edemiyoruum
bana bölleee sıcak tutan pazen babaanne pijamaları lazım :roflol:
öncelikle gecm
iş olsun bak olaya guzel tarfindna bak snede cennet annesisin ne guzle bizm meleklerimz de cenette bekliyo canim biiz ne guzel dimi.biz 3yillik evliyiz 1yil korunduk10ay sonra ilk hamileğim oldu ama2.kontrolumzde bbeşiimzn kalp atişlarini duyamadik.kurtaj oldum kurtajdan sonra buyana kadr ilşki sirasinda kanmama oluyodu doktorlar bilemedielr sebbeini irenbeye gititm temmuz ayind aordaki doktorum yara var dedi dondurttum 25 temmuzda yarai.şimdi daha da umutluz inş.doktor olmamaisina sbebep buysa olur artik diyo 3 ay çind eolmazsa tekrar göruselim dedi. Buarada eşimde ameliyat oldu varikoel vardi aslind ailk bbeğimzi kaybetmmiz eşimin ameliyatina vesile oldu ekimde 1 yil oluck eşim ameliyat olali eşimin doktoru eger ameliyat olmasaydin bikaç yilsonra tupbbeğe bile sperm bulamzdik diyor herser de bi hatir vardir diyolar ya aslind abiz onu görduk işte.. Her serde bi hayir varmişş..
müsadenizi istesem kızlar ,istemeye istemeye gidiyorum ama sahura kalkacağım buğün.
ayliiiiiiinim yavrim öptüm seni canım yarın görüşürüz.Şeniz
kadriyecim tanıştığıma çok sevindim hemşehrim.yarın görüşürüz tatlıma.s.
allah rahatlık versin kızlar.bu kız kaçarkaydirigubbakcemile3
aaaa yavrim ben veririm şimdik startı, kaşla göz arası.kaçar mı:jeyyar:
kaydirigubbakcemile2 kuzzzuuu sen start veriyodun bugün nolddddduuu kaydirigubbakcemile
bak çaılışmaları aksatma sakın, bu ay hamiş olcaz hepimiz :CüvCüv:
öptüm canım iyi geceler, yarın görüşürüüzz.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?