• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

benım adetten bır haber yok ıkı gundur cok sancı oldu her an olacak gıbı ama hala tık yok
ne dersınız tıttumu sızce bu ay
aslında pek belırtıde yok ama belımde agrı var yaklasık bır haftadır bırde akıntı var 10 gundur falan
umıtlenmek ıstemıyorum ama ne bıleyım benım adet hıc gununde olmamıstır bu sefer gunude sancı oldu ama devamı gelmedı
o bıraz kafamı karıstırıyor acıkcası

benım adetten bır haber yok ıkı gundur cok sancı oldu her an olacak gıbı ama hala tık yok
ne dersınız tıttumu sızce bu ay
aslında pek belırtıde yok ama belımde agrı var yaklasık bır haftadır bırde akıntı var 10 gundur falan
umıtlenmek ıstemıyorum ama ne bıleyım benım adet hıc gununde olmamıstır bu sefer gunude sancı oldu ama devamı gelmedı
o bıraz kafamı karıstırıyor acıkcası
inşallah hamiş olursunda sıra bize gelir artıkkkkkkkkkkkkk

Selam karamelek, ben ilk bebegimi kaybettim ve simdi yine hamile kalmaya calisiyorum. Adet düzensizligim hic olmamisti ama gecen ay 30 günde gelecegine 26 günde geldi ve simdi 32 gün oldu hala tik yok. Test yapmistim negatif cikti. kasik agrilarim oluyor arada. Allahim bizide sevindirir insallah bu mübarek ayda.

mrh ne kadarlıktı bebişini kaybettiginde bende 7 haftalıkken düştü

selamün aleyküm kızlar inşallah bekleyen herkez hamiştir hakımızda hayırlısı olsun. benimde 5-6 gün kaldı içimden bi ses var diyo ama belirti yok tabi hayırlısı sadece 3 gün önce kasıklarım çok feci ağrıdı sonra geçti:uhm:

selamün aleyküm kızlar inşallah bekleyen herkez hamiştir hakımızda hayırlısı olsun. benimde 5-6 gün kaldı içimden bi ses var diyo ama belirti yok tabi hayırlısı sadece 3 gün önce kasıklarım çok feci ağrıdı sonra geçti:uhm:

inşallah hamişsindir kızzzzzzzzzzzzzzzzz

ayyyyy kızlar hadı hayırlısı bakalım.ilk hamişlik haberini kımden alcaz.benım daha coook var ekımde bellı olcak.kızlar ya cok heycanlandım belırtılerınız baslamadan müjdelı haberı verırsınız inşallah.aylıncım benım kociş de aynı cok şaşırıyo bu kk ya.ben buaraya düük tehlıkem oldugunda üye olmustum herkezın böyle destek olması iyi şeyler söylemesi kocamında hosuna gıdıyodu ama eve zaten gec gelıyo bıde geldıgınde pc basına gecersem darılıyo :)) ama bılgısayarla televızyon aynı odada olsa gırebılırdım bıde ayrı odalarda oluyoz ya ondan bırazda :))) neyse aylıncım senın bekledıgın adet tarıhın neydı? benım taaa ekımın bası cok var daha

Selam karamelek, ben ilk bebegimi kaybettim ve simdi yine hamile kalmaya calisiyorum. Adet düzensizligim hic olmamisti ama gecen ay 30 günde gelecegine 26 günde geldi ve simdi 32 gün oldu hala tik yok. Test yapmistim negatif cikti. kasik agrilarim oluyor arada. Allahim bizide sevindirir insallah bu mübarek ayda.

slm canım gecmış olsun allah hıcbırımıze bırdaha yasatmasın
senınle adet tarıhlerımız aynı ınsallah hayırlı haberı verırız
canım sen kendın mı yaptın testı erken degılmı ondan negatıf cıkmıs olabılır
valla ben bır kac gun daha test yapmayı dusunmuyorum benım ılkımde adetım 8 gun gecmıştı yaptıgımda o zaman bıle hemen cıkmamıstı 5 dakıka sonra falan 2. cızgı cıkmıstı oda cok sılıktı sımdı negatıf cıkarsa ve adet olmazsam bır kac gun sonra yıne yapmak gerekecek bosuna stres test yapacagım gece uyuyamıyorum-tatlicadiarzu-

Acem kiz benim bebegim 8 haftayi bitirmisti. karnimda ölmüs. O an hissettim ve hemen dr gittim. Maalesef hislerim dogru cikti. Allah a dua ediyorum, insallah rabbim isteyen herkese verir.

neyse üzmeyelım kendımızı herseyde vardır bı hayır.bu ramazanın hürmetıne hepimizin duaları kabul olsun inşalalh bebeklerımız saglıkla gelsınler bıze.:emir_bebek:

Insallah canim, karnim bazen sis oluyor ve kasik agrisi var, esimde bunu görünce ille test yap dedi. Yaptim ama dedigim gibi negativ. ilk hamileligimde adetimi 6 gün gecmisti ve 2. cizgi bende de silikti. bir hafta daha beklerim, hala gelmezse dr giderim. Ama icimde sanki var gibi. Allahim insallah...:Saruboceq:

canım ya inşallah hamilesindir de bizlerde bol bol alman cikolatası yedirirsin

Back