- Konu Sahibi minik_kelebek
-
inşallah hamiş olursunda sıra bize gelir artıkkkkkkkkkkkkkbenım adetten bır haber yok ıkı gundur cok sancı oldu her an olacak gıbı ama hala tık yok
ne dersınız tıttumu sızce bu ay
aslında pek belırtıde yok ama belımde agrı var yaklasık bır haftadır bırde akıntı var 10 gundur falan
umıtlenmek ıstemıyorum ama ne bıleyım benım adet hıc gununde olmamıstır bu sefer gunude sancı oldu ama devamı gelmedı
o bıraz kafamı karıstırıyor acıkcası
Selam karamelek, ben ilk bebegimi kaybettim ve simdi yine hamile kalmaya calisiyorum. Adet düzensizligim hic olmamisti ama gecen ay 30 günde gelecegine 26 günde geldi ve simdi 32 gün oldu hala tik yok. Test yapmistim negatif cikti. kasik agrilarim oluyor arada. Allahim bizide sevindirir insallah bu mübarek ayda.
selamün aleyküm kızlar inşallah bekleyen herkez hamiştir hakımızda hayırlısı olsun. benimde 5-6 gün kaldı içimden bi ses var diyo ama belirti yok tabi hayırlısı sadece 3 gün önce kasıklarım çok feci ağrıdı sonra geçti:uhm:
Acem kiz benim bebegim 8 haftayi bitirmisti. karnimda ölmüs. O an hissettim ve hemen dr gittim. Maalesef hislerim dogru cikti. Allah a dua ediyorum, insallah rabbim isteyen herkese verir.
Selam karamelek, ben ilk bebegimi kaybettim ve simdi yine hamile kalmaya calisiyorum. Adet düzensizligim hic olmamisti ama gecen ay 30 günde gelecegine 26 günde geldi ve simdi 32 gün oldu hala tik yok. Test yapmistim negatif cikti. kasik agrilarim oluyor arada. Allahim bizide sevindirir insallah bu mübarek ayda.
Acem kiz benim bebegim 8 haftayi bitirmisti. karnimda ölmüs. O an hissettim ve hemen dr gittim. Maalesef hislerim dogru cikti. Allah a dua ediyorum, insallah rabbim isteyen herkese verir.
Insallah canim, karnim bazen sis oluyor ve kasik agrisi var, esimde bunu görünce ille test yap dedi. Yaptim ama dedigim gibi negativ. ilk hamileligimde adetimi 6 gün gecmisti ve 2. cizgi bende de silikti. bir hafta daha beklerim, hala gelmezse dr giderim. Ama icimde sanki var gibi. Allahim insallah...:Saruboceq:
Ben birtek kendime olsun istemiyorum canim, insallah hepimiz hamisizdir. Caniniz sagolsun, istediginiz cikolata olsun. Hamis isem sana cargo ile göndereyim. ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?