- Konu Sahibi minik_kelebek
-
iyim canım nasıl olsun biraz yoruldum buğün.kışlık hazılıyorum bir kaç haftadır.buğün şişe domatesi yaptım.yarında fasülye ve barbunya yapıcam.hiç bitmiyo bu işler.gerçi kışında pek bi rahat oluyo hazır yemesi.
canım ya şu şişe domatesleri nasıl yapıyorsun?anlatırmısın?deniyim bende.
kızlar az önce kahverengi pembeye dönük hafif bi leklenmem oldu şimdi ilk günümmü oluyo bu zaten düşüğümün ilk günü 8 iydi normalmi bu sizce hiç ağrım falanda yok cevaplarınızı bekliyorum kızlar
fasulye ve barbunu dami şiselere yapiyosun canim ben onlari şoklayipta koyuyorum pek rahat oluyo dedğin gibi ben buyil patlicanida şokladim ilk kez denedim baalim patlican nasil olcek acep :)
Insallah canim, herkes belirti olarak gögüs agrisi diyor, ama bende o belirti yok gibi. Bütün belirtiler olmasi mi gerekiyor ki???
Insallah canim, herkes belirti olarak gögüs agrisi diyor, ama bende o belirti yok gibi. Bütün belirtiler olmasi mi gerekiyor ki???
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
tamam canım bencede en iyisi biraz daha bekle, ondan sonra testini yaparsın, inşallah güzel sonuçlar alırsın..Test yapmaktan korkuyorum, yine negatif cikar üzülürüm diye. Birkac gün daha bekleyip test yaparim herhalde. Allahim insallah hayirli haber alirim o zaman.
ayliiiiin kuzum nabersin
selam
ben geldım cıtırlar nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?