Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım ya şu şişe domatesleri nasıl yapıyorsun?anlatırmısın?deniyim bende.

canım ya şu şişe domatesleri nasıl yapıyorsun?anlatırmısın?deniyim bende.

domatesleri yıka kabuklarını soy.(uzun domates olacak )
enlemesine ortadan ikiye böl.çekirdeklerini çıkar(limon gibi elinle sıkınca çekirdekler çıkıyo)
yemeklik doğra.tuzunu ekle .tuzu bol olacak.
kaynamaya başladıktan sonra yarım saat tut ateşte.piştikten sonra kavanozlara koy.kavanoza koyarkende ateşin altını kapatma kısık kalsın.sıcsk sıcak koy kavanozlara.
ağzını iyice sık.ters çevir 1-2 gün öyle dursun.sonra düzelt ve kilerine kaldırabilirsin.ben yarım kiloluk kavanozlara yapıyorum .kullanımı daha kolay oluyo
kolay gelsin.

kızlar az önce kahverengi pembeye dönük hafif bi leklenmem oldu şimdi ilk günümmü oluyo bu zaten düşüğümün ilk günü 8 iydi normalmi bu sizce hiç ağrım falanda yok cevaplarınızı bekliyorum kızlar

merhaba özlemcim, nasılsın?
bende bir değişiklik yok çalışmalara devam ay sonunda belli olur benim değişiklikler:)
listeyede bakamadım, sende durumlar nasıldı?

lolocum bende tam 1 aysonra adet olmuştum belki bugün ilk günündür.. a.s.

evet biliyorum bende adet olmadığını ama 34 gün olduğunu bilmiyodum.
dr'un ne dedi?
olmadı birazdaha beklersin, sonra bir kontrole gidersin ve inşallah hamile çıkarsııııınn:)
listemizde ilk hamilesine kavuşmuş oluuuuuurrrr :))

Son düzenleme:
fasulye ve barbunu dami şiselere yapiyosun canim ben onlari şoklayipta koyuyorum pek rahat oluyo dedğin gibi ben buyil patlicanida şokladim ilk kez denedim baalim patlican nasil olcek acep :)

hayır canım fasülyeyi domatesle kavurup suyunu çektiriyorum.buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuya atıyorum.barbunuda ayıklayıp çiğden koyuyorum dondurucuya.
herkese selaaaam fıstıklar.

Insallah canim, herkes belirti olarak gögüs agrisi diyor, ama bende o belirti yok gibi. Bütün belirtiler olmasi mi gerekiyor ki???

:sm_confused: galiba herkesde farklı reaksiyonlar veriyo. ben ilk hamileliğimde adet günüm geçene kadar hiç bişey hissetmemiştim. ne zaman günüm geçti o zaman kasıklarım çok ağrımaya başladı, göğüslerim büyüdü.
burda bazı arkadaşlar adetten bir hafta öncesinde belirtileri hissediyolar. kişiden kişiye değişiyo.
sen tekrar evde test yapıcan mı?

Insallah canim, herkes belirti olarak gögüs agrisi diyor, ama bende o belirti yok gibi. Bütün belirtiler olmasi mi gerekiyor ki???

canım benim hayatımda ilk defa gögüslerim felaket acımıştı.tişörtüm dokununca bile canım yanıyodu.ve hamile olduğumu öğrenmiştim.genelde duyduklarım arasında gögüs ağrısı var.ama herkestede aynı şey olurmu bilemem tabi

kıslarrr biliyorum çok acı bi olayy rabbm bidaha yaştmasnn aynı duyguları bende yaşdmm mart ayında ama haziranda hamile kaldım şuan 11 haftalık hamileyim şükürlr olsnn bakın en azından hamile kalabiliyorzz inşş en kısa zamnda sizde hamilee kalırsnzz kendinize dikkat edin üşütmyinn kalırsnz ayrıca ben hamile kalmdn önce folbiol kullandmm

Test yapmaktan korkuyorum, yine negatif cikar üzülürüm diye. Birkac gün daha bekleyip test yaparim herhalde. Allahim insallah hayirli haber alirim o zaman.
tamam canım bencede en iyisi biraz daha bekle, ondan sonra testini yaparsın, inşallah güzel sonuçlar alırsın..

ayliiiiin kuzum nabersin

iyiiim canım benim hoşgeldiinnn, sen nasılsın?

selam
ben geldım cıtırlar nabersiniz?

hoşgeldin kelebekçim nasılsınn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…