• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba bende 30 haziranda düşük yaptım. Sadece kese görünüyodu ve onu kaybettim. Çok üzülmüştüm ama geçti işte! Regli tarihim 4 eylüldü test yaptım pozitif çıktı. Ama sevinemiyorum. Tekrar umutlanmaktan korkuyorum. Umarım herşey yolunda gider. Daha doktorada gitmedim. Aklım çok karışık.
Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum.

hayırlı olsun arkadaşım.inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.seb dr görünmeyi ihmal etme.umarım bundan sonra herşey yolunda gider.stres yooook.a.s.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
Lolo.......................................13.09
kalimerom..............................16.09
Fındık kurdu...........................20.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela.................................
Lifeisgood...............................
FidanAzeri..............................
Zeyno.....................................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
sevvin.....................................
Gözek....................................
Tuanna...................................
Özlem82T...............................

özlemcim seni de ekledim tatlım hayırlı ve uğurlu gelir inşallaha.s.

slm kızlar bende aynı dertden muzdarıbım benıde alın aranıza malesef 3 dusuk yaptım tahlıller cıksın calısmaya devam:) su mubarek gunde dılerımkı herkes nazlısına kavusur aminnnn

selamlaaarr..
meraliyicim gözün aydın canım, Allah bu hamileliğinde sana sağlık bebişine sağlık versin..
sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah, bak ben 6 aylık hamileyken kaybettim bebeğimi beterin beteri var, hiç üzülme..
nilaycım çok güzel bir mesaj yazmışsın içim huzurla doldu valla okuyunca..
inşallah hepimiz güzel haberler vericez burdaan.

inşallah tosbaacım.senin 6 aylıkken kalbimi durdu canım ne zaman kaybettin meleğini?

bütün kızlar toplanmış bende geldim.lolocum nasılsın canım.
nilay hoşgeldin canım güzel dileklerin içimde saol.umarım buradan hepimiş hamiş olarak yazıcaz bundan sonra.
kadriye selam canım nasılsın dünden beri

hoşbuldum canım.aranızdaki iletişim süper valla kızlar.benim hamile kalabilmem için bir ay daha geçmesi lazım.hadi bakalım önce sizin güzel haberlerinizi alayımda umutla dolsun içim.

slm kızlar bende aynı dertden muzdarıbım benıde alın aranıza malesef 3 dusuk yaptım tahlıller cıksın calısmaya devam:) su mubarek gunde dılerımkı herkes nazlısına kavusur aminnnn

hoşgeldin canım burada herkese yer var tatlım hepimiz aynı acıları yaşadık niheyetinde çook gçmiş olsun.offf 3 tane ha.allah yardımcın olsun canım.ben bir taneyle neler yaşadım.üst üste aynı acıyı yaşamak eminim çok zordur.allah sabır versin.bir daha yaşatmasın rabbim.

hoşbuldum canım.aranızdaki iletişim süper valla kızlar.benim hamile kalabilmem için bir ay daha geçmesi lazım.hadi bakalım önce sizin güzel haberlerinizi alayımda umutla dolsun içim.

selam tatlım.beklemedemisin canım.bende temmuzda kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu.dr korunmama gerek olmadığını söyledi.bende 17 ağustos ilk adetimi oldumaradan 5 gün sonra bir daha geldi kanamam .şimdi hazırım çalışmalara start verdim.
umudumuz solmasın inşallah

selam tatlım.beklemedemisin canım.bende temmuzda kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu.dr korunmama gerek olmadığını söyledi.bende 17 ağustos ilk adetimi oldumaradan 5 gün sonra bir daha geldi kanamam .şimdi hazırım çalışmalara start verdim.
umudumuz solmasın inşallah

malesef beklemedeyim beklemek çok zor.bende kürtaj oldum ama ilkinde rahimim açılmadığı için ikinci kürtajda alabildiler.biraz zor olduğu için ikinci adetten sonra hamile kalmama izin var.7 haftalıkta olsa annelik duygusunu yaşattı bana bebeğim ama biliyorum beni cennetin kapısında bekliyor.Allah hepimizin kucağını dolduracak kızlar ama herşeyin vakti zamanı var.sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin rabbim hepimize..

iyi şeyler olucak canım benim merak etme:)
6 aylıkken erken doğum yaptım aniden suyum geldi fakat yaşamadı bebişim maalesef..

canım benim senin için daha zor olmuştur 6 ay geçtikten sonra kaybetmek.herşeyin hayırlısı hayatım inşallah hepimiz hamiş kalıcaz ve alıcaz kucağımıza cennet kokulu bebişlerimizi..:Saruboceq:

malesef beklemedeyim beklemek çok zor.bende kürtaj oldum ama ilkinde rahimim açılmadığı için ikinci kürtajda alabildiler.biraz zor olduğu için ikinci adetten sonra hamile kalmama izin var.7 haftalıkta olsa annelik duygusunu yaşattı bana bebeğim ama biliyorum beni cennetin kapısında bekliyor.Allah hepimizin kucağını dolduracak kızlar ama herşeyin vakti zamanı var.sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı nasip etsin rabbim hepimize..

ah ahh çok güzel bir duygu bu.inşallah bundan sonra sonuna kadar yaşatır rabbim bize annelik duygusunu.bir an önce bebeğim gelsin istiyorum sağlıkla gel bebeğim:emir_bebek:

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
Lolo.......................................13.09
kalimerom..............................16.09
Fındık kurdu...........................20.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela.................................
Lifeisgood...............................
FidanAzeri..............................
Zeyno.....................................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
sevvin.....................................
Gözek....................................
Tuanna...................................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................Beklemede

Back