Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar ben geldim ya gündüz sinir oldum cevap yazamadım sizlere bir türlü data data bıktımçüstelik yazdıklarınız bile okuyamadım sayfa bile geçmiyodu.sinir oldum kapattım tam 1 saat uğraştım insaf ya

özlemcim kilo konusunu hiiç açmayalım, çook dertliyi çook.
iştahımda çok açık, maşallahım var cokacimcoook
senin adaşın varya tubiş o çok güzel rejim yapıyo bayağı kilo verdi maşallah.

yaa bende isterim puaannnn,bana yazık 10 puanım var sadece yaaa:çok üzgünüm:

hadi yaa,o halde tubişten tüyo alayım ben bari.neyse cnm ya can boğazdan gelir dimi,yaşasın yemek yemekkkcokacimcoook kaydirigubbakcemile2

hoş geldin fundişcim:)nedense oluyor arada dün gecede öyleydi.çok fazla kişi giriyor diye site sapıtıyor mu ne?

slm kızlar nasıldınız ay sınır oldum bugun valla kac kere geldım gıremedım bır turlu sıteye
sımdıde pek umıdım yoktu ama neyse bır sorun yok

kızlar gecmıs olsun ya sularla bogusmusunuz bu sabah burayada yagdı yagmur yarım saat falan yagdı bayagı sıddetlıydı ama guzel bır serınlık coktu bıraz rahatladık yanı benımde sadece mutfak ve kucuk odanın camı kırlenmıs sıldım dıger taraflar yagmur gormuyor balkona bakıyor cam yonunden rahatım yanı aslında pekte sevmem cam sılmeyı

hoşgeldin fundacım,bende pc başında kıvrandım valla.neyse çok şükür kavuştukkaydirigubbakcemile5

hoşgeldiin, kuzumm.
oluyo bazen öyle işte, bugün tuttu inadı sitenin.
şimdilik güzel ilerliyo a.s.

hoşgeldin canım.afiyet şeker olsun.gider kilolar yavaş yavaş ver almazsın o zaman. bende liseye giderken 55 kiloydum şimdi 46 kiloyum bu sefer kilo alamıyorum.almakta istemiyorum aslında hamişken alırım zatena.s

ah nilaycıım,ne güzel yaa kilon süperrr.bende ünv.ye başladığımda 43 kiloydum.şimdiyse 59senağlama 7 senede bunca kilo anormal yaaa ama yemek yemeyi çok seven bi kocişim olunca bende ona ayak uydurdum.kaydirigubbakcemile

benim kocamda pek bir sever yemek yemeyi ama benim miğde küçük herhalde almıyor çok hemen şişiyorum.olsun canım verirsin sıkma canını..:teselli:

cokacimcoook bende aynı dertten muzdaribimm...
kocişim mütemadiyen açtırrr cokacimcoook
özlem sen ne mezunusun canım?

kızlar ne bu kılo takıntısı allah askına bence hepınızın kılosu cok normal
ozlemcım boyun kackı 59 ıdeal bır kılo bence bende evlenmeden once 58 dım ama baya zayıf gorunuyordum boyum 1.70 evlendıgımde 60 tım sımdı 63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…