- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.621
eline sağlık, bizdede nohut, benim kociş pilav yemez makarna var -tatlicadiarzu-
nohut makarna süper di mi alem adam benimki.
yayla çorbası yapıcam, çoook severiiim cokacimcoook
tatlı ne yapsam onu düşünüyodum..
saol canım seninde ellerine sağlık.pilav yenmez mi be.ay bende çok severim yayla çrbasını.karnım acıktı yaw yemeklerden bahsedince.tatlıya bende karar veremedim.meyve soslu muhallebi mi yapsam acaba yoksa irmik helvası mı
kaydirigubbakcemile aayy benim evim pazara çook yakkıın, haberleşir beraber gideriz bazen pazara o zaman:))
bende seviyorum pazarımızı ama hafta içi olsa daha iyi olur, pazar günü geç uyanılıyo, beyler evde, kaçırdığım çok oluyo pazarı.. :1no2:
ne güzel canım,ayy inşallah gideriz bigün beraber.valla süper olur.seninde bu taraflara yolun düşerse beklerim cnm bi kahvemi içersin.ama ilk karşılaşmamız aylin hanımda olsun dimi hamiş hamiş,göbüşlerimizi tokuştururuzkaydirigubbakcemile2
burdaki hanımlar pek hamarat bakıyorum...ben çok severim yemek yapmayı ama bu kadar çeşit bilmem...daha kısa kolay yemekler tercih sebebim...malum akşamları anca 8 de geliyorum eve...hafta sonları ziyafet yapabiliyoruz...bu arada ismim burcu...ben isimlerinizi henüz ezberleyemedim...pretty woman : funda doğru mu? aklımda bu kalmış..bir süre idare ederseniz sevinirim
bende memnun oldum....çalışma temposundan sonra evde olmak zor geldimi aylin...hep merak etmişimdir....ben yapamazmışım gb geliyor....ama bebeğim olursa iş değişbilir...onunla uğraşmak başlı başına bir iş olur herhalde...
mrb kızlar bi sorum olucak ilgisiz bi dokdora düşdüm şuan korunun dedide bi folik asit duyuyorum nette burda onu nasıl kullanıcam siz kullanıyomusunuz lütfen yardımcı olurmusunuz
ne o? bakıyorum..kayboldu herkes...yemek yapıyorsunuz galiba hepiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?