Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

saol canım seninde ellerine sağlık.pilav yenmez mi be.ay bende çok severim yayla çrbasını.karnım acıktı yaw yemeklerden bahsedince.tatlıya bende karar veremedim.meyve soslu muhallebi mi yapsam acaba yoksa irmik helvası mı

bende muhallebi düşünüyorum fundaa cokacimcoook
damla sakızlı muhallebi yapayım ben, sonra borcama dökeyim üstüne bi kat muzlu bebe bisküvisi bi kat muhallebi (bisküvili pasta oluyo bu di mi)
markete gideyim o zaman, süt yok çünkü.. kafamçokkarıştı

ne güzel canım,ayy inşallah gideriz bigün beraber.valla süper olur.seninde bu taraflara yolun düşerse beklerim cnm bi kahvemi içersin.ama ilk karşılaşmamız aylin hanımda olsun dimi hamiş hamiş,göbüşlerimizi tokuştururuzkaydirigubbakcemile2

burdaki hanımlar pek hamarat bakıyorum...ben çok severim yemek yapmayı ama bu kadar çeşit bilmem...daha kısa kolay yemekler tercih sebebim...malum akşamları anca 8 de geliyorum eve...hafta sonları ziyafet yapabiliyoruz...bu arada ismim burcu...ben isimlerinizi henüz ezberleyemedim...pretty woman : funda doğru mu? aklımda bu kalmış..bir süre idare ederseniz sevinirim

tabii kii önce aylin hanıma gidelim ona bi sürpriz olsuun :sm_cool:
ama önce bi hamile kalalıım canım yaaa :1hug:

bende çalışırken senin gibiydim burcucum, ama şimdi evde olunca oooh rahat rahat yemek yapmaya vaktin oluıyo.
işten gel koştur koştur yemek hazırla, çok yorulmuşum şimdi anlıyorum. :1shok:
bu arada benim ismim aylin, memnun oldum..

bende memnun oldum....çalışma temposundan sonra evde olmak zor geldimi aylin...hep merak etmişimdir....ben yapamazmışım gb geliyor....ama bebeğim olursa iş değişbilir...onunla uğraşmak başlı başına bir iş olur herhalde...

mrb kızlar bi sorum olucak ilgisiz bi dokdora düşdüm şuan korunun dedide bi folik asit duyuyorum nette burda onu nasıl kullanıcam siz kullanıyomusunuz lütfen yardımcı olurmusunuz

yok canım bana hiç zor gelmedi, bayağı yoğun bir işim olmasına rağmen.
zaten 4 aydır evdeyim, tam yazın başına denk geldi işten ayrılmam, tatillere gittik, dışardaydık pek bi boşluk hissetmedim açıkçası.
fakat kışın ne olur onu bilmiyorumm.
inşallah hamile kalabilirizde kışın sıkılmayıız şakkıdı

mrb kızlar bi sorum olucak ilgisiz bi dokdora düşdüm şuan korunun dedide bi folik asit duyuyorum nette burda onu nasıl kullanıcam siz kullanıyomusunuz lütfen yardımcı olurmusunuz

ben folbiol kullanıyorum, hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyormuş.
günde birtane hüüüüp diye yutuyorsun, folik asit depolanıyor vucutta.
hamile kalınca depolanmış folik asitleri bebişin yiyor bi güzel. kaydirigubbakcemile2

kızlaaar ben bi markete gidiyorum sonra gelince yemeklerimi yapıyorum, pastamı yapıyorum sonrada yanınıza geliyoruumm..
öptüüm hepiniziii..

folik asit bebeğin zeka gelişimi için hamilelik döneminde dr unun önerdiği şekilde kullanman gereken bişey...ben hamile kalmadan 2 ay önce kullanmaya başlamıştım...dr um öyle demişti...ben günde 1 tane folbiol alıyodum...ama değişik markaları ve değişik kullanım şekilleri var sen bunu dr una sormalısın...hangi ilacı ne şekilde kullanacğını o bilir. sonuçta ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir.sakın kafana göre bişey kullanma...doktorunun ilgisiz olduğunu düşünüyosan başka bir dr a git bence...tavsiye..a.s

ay kızlar sonunda site açıldı,2 saattir data errorla savaşıyodumkafamçokkarıştı
neyse madem site açmıyo bende yemek yapayım dedim,karnıyarık yapmaya karar vermiştim,onu yaptım.şimdi çorba düşünüyorum.birzdan da pudingli biskivüli pasta yapcam. eee siz neler yapıyosunuz bakiim?

selam kızlar naber ben oğluşumu okuldan almaya gidiyorum kocişle gelince görüşürüz

sitede arıza vardı galiba ...hep hata veriyordu...oh be ne rahatmış ev işlerini geniş geniş yapmak..derli toplu evim..yemeğim hazır..çamaşırlarımı yıkadım...iyi oldu valla...iftar da yaklaşıyo..hazırlıklar başlamıştır...cokacimcoook

merhabalar ben geldiim.
uzun sürdü işlerim, sitede biraz yavaş galiba..
özlem bende çok severim karnıyarık ama eşim pek sevmez onun için yapamıyorum evde..
ikimizin sevdiği ortak yemekleri pişiriyorum.
bende bisküvili pasta yaptım muhallebili, yemek zevklerimiz aynı galiba..
burcu demedim mi ben sana çok rahat hallediyosun herşeyi diye, çalışırken bu işler beni çok yormuş onu anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…