Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aylincim itibar puanı ne canım?sen ve hülya bana puan vermişsiniz herhalde gülüm nasıl veriliyor..
bende bilmiyordum şimdi siz bahsederken öğrendim kızlar.aylincim bana puan vermiş .

offf tatlıya bak be .yarın kesin yapıyorum cokacimcoookbayılırım sütlü tatlılara.ellerine sağlık bi tanem.eminim süper olmuştur.bir parçada ben alabilirmiyim

memnun oldum burcucum.öğlen sitedeki arızadan dolayı yazılanları okuyamamıştım biraz geriden takip ediyorum o yüzden canım.evet tatlım ben funda nam-ı diğer pretty womensositososito

fundacııııııım bayramda gelcen ya sana yaparım o zaman tatlı:))
keşke yakın olsak görüşme imkanımız olsa, valla hepinize bi kanım kaynadı ki sormayın gitsin:))
ben zaten öyle pek mesafeli biri değilimdir ama çok seviyom hepinizi yaaa:)

sosyoloji cnm-tatlicadiarzu- bi işe yaramadı 4 sene okumak valla.yani iş bulma açısından,yoksa hayatımın aşkını buldum o bana yetti:asigim:

ooy kocişin okuldan yanii, Allah ayırmasın canım benimm.
iş bulamadım diyodun ya onun için merak ettim bende, hangi bölüm diye..
olsun süper işleri olup hayatının aşkını bulamayan insanlardan çok daha şanslısın bence :asigim:

bende turizm mezunuyum..
eşimide çalıştığım yerde tanıdım.
bir keresinde rezervasyon yaptım ona, bir daha bürodan çıkmadı :asigim:

ahh bitanem al bendende o kadar.kalp kalbe karşı derler(şarkı gibi oldu):))))hihoyyyt
bende çokkkk seviyorum hepinizi fıstıklarım..a.s.

hoş geldin fundişcim:)nedense oluyor arada dün gecede öyleydi.çok fazla kişi giriyor diye site sapıtıyor mu ne?
hoş bulduk canım.evet ciddi sapıtıyo eebu gidişle bende sapıtcam o olcak
hoşgeldin fundacım,bende pc başında kıvrandım valla.neyse çok şükür kavuştukkaydirigubbakcemile5
hoş bulduk özlemcim evet canım nihayet kavuştuk.
hoşgeldiin, kuzumm.
oluyo bazen öyle işte, bugün tuttu inadı sitenin.
şimdilik güzel ilerliyo a.s.
aman nazar değmesin kumrim.şöyle ağız tadıyla bi muhabbet edelim ya

özlem ciddimisin ya üniversiteye giderken 43 kiloydun ha.anam benim yiğen 11 yaşında 51 kilo.gerçi oda normal değil ama .kızım sende bir lokmalıkmışsın ya.:1shok:

problem boyum zaten cnnm,1.59 boyum.anlıcaan baya tombiş bi hanımımkafamçokkarıştı
sen çok normalsin arkadaşım,aman hamile kalınca inşalllaaaahhh,göbüşler büyüyecek zaten işte o zaman gerine gerine göbüşümü göstere göstere gezicem vallakaydirigubbakcemile2

Allah hiç ayırmasın canım.bulmuş senin gibi fıstığı bırakırmı?

yaa evet cnm baya mini mini bi kızdım ben,şimdi eski halimi bilenler beni görünce şaşırıyolar.bende valla kocişim bana çoook iyi bakıyo diyip geçiştiriyorumsırnaşık şey

inşallaaaaaah, canım beniiimm :CüvCüv: böyle gezersiin

bende verdim sana fundacım ama yorumun bir harfini yanlış yazdım idare et artık:))))))))
teşekkür edrim tatlım yoruma ne yuazıyoz normalde canım.istediğinmiz bişey mi
ay canım benim inşallah tatlım.aynen canım ya sanki kırk yıldır tanıyorum hepinizi.
bende yabancılık çekmem hiç hemen kaynaşırım.yılışığımdır yani:))

sağol cnm,allahım bütün sevenleri ayırmasın hiç.haklısın tabi o benim herşeyim artık pek takmıyorum işi gücü.şimdiki dileğim aşkıma hayatının en güzel hediyesini vermek.aşkımızın meyvesini ona verebilmek tek dileğim.allahım hepimize yaşatır bu mutluluğu en kısa zamnda inşallah.
senin kociş çok ii yapmış valla e bulmuş tabi fıstık kızı kaçırır mı anacım.allahım nazar değdirmesin bizlere kızlar

amiiin canım saolasıın, valla nazar değmesiin maşallah hepimizeee

funda kızzzz 11 yaşında yiğenin 51 kilo muu.
maşalllaah, o ne kııız tam yemeliik:)

sorma adı batuhan.kurban bayramına kescez seni diye kızdırıyorum.bahadırın tişörtleri ona oluyo düşün artık.yavrucuğu diyetisyene götürüyolar.1 -2 gün yapıyo sonra dayanamayıp gizli gizli götürüyo yemekleri.

kıyamam ben ona.benim kuzenimde küçükken öyleydi ama pek bir şirin oluyorlar ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…