- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.681
bende bilmiyordum şimdi siz bahsederken öğrendim kızlar.aylincim bana puan vermiş .aylincim itibar puanı ne canım?sen ve hülya bana puan vermişsiniz herhalde gülüm nasıl veriliyor..
offf tatlıya bak be .yarın kesin yapıyorum cokacimcoookbayılırım sütlü tatlılara.ellerine sağlık bi tanem.eminim süper olmuştur.bir parçada ben alabilirmiyimay site gitti yine.
ben yaptım canım muhallebisinide.
damla sakızlı muhallebi, muzlu bisküvili pasta yapıyorum ben, çok hoşuma gidiyo..
en üstünede çikolata sosu döküyodum unuttum evde madlen çikolatam vardı onu eritip sos yaptım üzerine.
tadına iftardan sonra bakılcak:))
hülyaaacıııııım sanada yaparım canım benim, iste yeter kii:)
memnun oldum burcucum.öğlen sitedeki arızadan dolayı yazılanları okuyamamıştım biraz geriden takip ediyorum o yüzden canım.evet tatlım ben funda nam-ı diğer pretty womensositosositoburdaki hanımlar pek hamarat bakıyorum...ben çok severim yemek yapmayı ama bu kadar çeşit bilmem...daha kısa kolay yemekler tercih sebebim...malum akşamları anca 8 de geliyorum eve...hafta sonları ziyafet yapabiliyoruz...bu arada ismim burcu...ben isimlerinizi henüz ezberleyemedim...pretty woman : funda doğru mu? aklımda bu kalmış..bir süre idare ederseniz sevinirim
cokacimcoook bende aynı dertten muzdaribimm...
kocişim mütemadiyen açtırrr cokacimcoook
özlem sen ne mezunusun canım?
sosyoloji cnm-tatlicadiarzu- bi işe yaramadı 4 sene okumak valla.yani iş bulma açısından,yoksa hayatımın aşkını buldum o bana yetti:asigim:
fundacııııııım bayramda gelcen ya sana yaparım o zaman tatlı:))
keşke yakın olsak görüşme imkanımız olsa, valla hepinize bi kanım kaynadı ki sormayın gitsin:))
ben zaten öyle pek mesafeli biri değilimdir ama çok seviyom hepinizi yaaa:)
hoş bulduk canım.evet ciddi sapıtıyo eebu gidişle bende sapıtcam o olcakhoş geldin fundişcim:)nedense oluyor arada dün gecede öyleydi.çok fazla kişi giriyor diye site sapıtıyor mu ne?
hoş bulduk özlemcim evet canım nihayet kavuştuk.hoşgeldin fundacım,bende pc başında kıvrandım valla.neyse çok şükür kavuştukkaydirigubbakcemile5
aman nazar değmesin kumrim.şöyle ağız tadıyla bi muhabbet edelim yahoşgeldiin, kuzumm.
oluyo bazen öyle işte, bugün tuttu inadı sitenin.
şimdilik güzel ilerliyo a.s.
özlem ciddimisin ya üniversiteye giderken 43 kiloydun ha.anam benim yiğen 11 yaşında 51 kilo.gerçi oda normal değil ama .kızım sende bir lokmalıkmışsın ya.:1shok:ah nilaycıım,ne güzel yaa kilon süperrr.bende ünv.ye başladığımda 43 kiloydum.şimdiyse 59senağlama 7 senede bunca kilo anormal yaaa ama yemek yemeyi çok seven bi kocişim olunca bende ona ayak uydurdum.kaydirigubbakcemile
kızlar ne bu kılo takıntısı allah askına bence hepınızın kılosu cok normal
ozlemcım boyun kackı 59 ıdeal bır kılo bence bende evlenmeden once 58 dım ama baya zayıf gorunuyordum boyum 1.70 evlendıgımde 60 tım sımdı 63
ooy kocişin okuldan yanii, Allah ayırmasın canım benimm.
iş bulamadım diyodun ya onun için merak ettim bende, hangi bölüm diye..
olsun süper işleri olup hayatının aşkını bulamayan insanlardan çok daha şanslısın bence :asigim:
bende turizm mezunuyum..
eşimide çalıştığım yerde tanıdım.
bir keresinde rezervasyon yaptım ona, bir daha bürodan çıkmadı :asigim:
problem boyum zaten cnnm,1.59 boyum.anlıcaan baya tombiş bi hanımımkafamçokkarıştı
sen çok normalsin arkadaşım,aman hamile kalınca inşalllaaaahhh,göbüşler büyüyecek zaten işte o zaman gerine gerine göbüşümü göstere göstere gezicem vallakaydirigubbakcemile2
teşekkür edrim tatlım yoruma ne yuazıyoz normalde canım.istediğinmiz bişey mibende verdim sana fundacım ama yorumun bir harfini yanlış yazdım idare et artık:))))))))
ay canım benim inşallah tatlım.aynen canım ya sanki kırk yıldır tanıyorum hepinizi.fundacııııııım bayramda gelcen ya sana yaparım o zaman tatlı:))
keşke yakın olsak görüşme imkanımız olsa, valla hepinize bi kanım kaynadı ki sormayın gitsin:))
ben zaten öyle pek mesafeli biri değilimdir ama çok seviyom hepinizi yaaa:)
ooy kocişin okuldan yanii, Allah ayırmasın canım benimm.
iş bulamadım diyodun ya onun için merak ettim bende, hangi bölüm diye..
olsun süper işleri olup hayatının aşkını bulamayan insanlardan çok daha şanslısın bence :asigim:
bende turizm mezunuyum..
eşimide çalıştığım yerde tanıdım.
bir keresinde rezervasyon yaptım ona, bir daha bürodan çıkmadı :asigim:
sağol cnm,allahım bütün sevenleri ayırmasın hiç.haklısın tabi o benim herşeyim artık pek takmıyorum işi gücü.şimdiki dileğim aşkıma hayatının en güzel hediyesini vermek.aşkımızın meyvesini ona verebilmek tek dileğim.allahım hepimize yaşatır bu mutluluğu en kısa zamnda inşallah.
senin kociş çok ii yapmış valla e bulmuş tabi fıstık kızı kaçırır mı anacım.allahım nazar değdirmesin bizlere kızlar
funda kızzzz 11 yaşında yiğenin 51 kilo muu.
maşalllaah, o ne kııız tam yemeliik:)
ozlem sende resmını koysana bır gorelım senı
sorma adı batuhan.kurban bayramına kescez seni diye kızdırıyorum.bahadırın tişörtleri ona oluyo düşün artık.yavrucuğu diyetisyene götürüyolar.1 -2 gün yapıyo sonra dayanamayıp gizli gizli götürüyo yemekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?