- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.641
kızlar naberrrrr ne konuştunuz bakalım
ay canım valla çok zor ben 2 haftalık evliyken mutfaktaki su tesisatı patlamış gece 4 de bir uyanmıştım bütün ev suda yüzüyordu.Allah kimsenin basına vermesin komple değiştirdik bizde tesisatı.bende çok ağlamıştım günlerce kendime gelememiştim.düşünsene ya yeni evliyim herşey gıcır gıcır bi bakıyosun halılar su içinde off kabus gibi hatırlayınca..hoşgeldin arkadaşım tanışmıyoruz sanırım.ben funda .geçmiş olsun .benim evide geçen kış su başmıştı ama yağmurdan değil ben 9. katta oturuyorum zaten mümkün değil.üst kattakinin su tesisatı yüzünden sabah uyandığımızda cım cım suyun içine basmıştık.sinirdedn çok ağlamıştım.kış vakti nasıl halledicem ben bunu diye.
benimde apartmanımda bir tane görüştüğüm kişi yok.hepsi birbirinden farklı.evlenmeden apartmanımızda süper komsuluk vardı akraba gibiydik.komsuluk çok önemli ama anlaşamayıncada olmuyor işte..ah aylincim sorma dün gece acayip fırtına koptu burda,valla tam yaprak dökümünün ortasında tvde görüntü gitti yarım saat.gitti canıım dizinin yarısı.
ohh ne güzel gez cnm,ben ev gezmesini çok severim ama pek tanıdık yok.hep eşimin arkadaşları var burda onlarlada çok sık görüşemiyoruz.valla apartmanımda bi tane anlaşabildiğim komşum olsa yeter ama herkes kendi havasında burda.:çok üzgünüm:
neyse öyle işte,akşama ne pişireceğimi bile bilmiyorum.bi nette gezineyim yemek sitelerini.
tabii kii önce aylin hanıma gidelim ona bi sürpriz olsuun :sm_cool:
ama önce bi hamile kalalıım canım yaaa :1hug:
ayy kızlar camlar çamur olmuştu valla balkonuda su basmıştı dün 6.katta oturmama,panjurları kapatmama rağmen.bütün gün temizlik yaptım cam sildim,panjur sildim pestilim çıktı-tatlicadiarzu- sonra yemek yaptım kağıt kebabı tariften bakarak yaptım süper olmuştu.yanına pilav,çorba.bide sütlaç yaptım.sonrada banyomu yaptım ağarlık çöktü şimdi.bide mesaim var bugün.kafamçokkarıştı
mesajının sağ üst tarafında terazi işareti var oraya tıklayarak itibar puanı verebiliyorsun arkadaşlarına.aylincim itibar puanı ne canım?sen ve hülya bana puan vermişsiniz herhalde gülüm nasıl veriliyor..
haydaa sende mi sularla uğraştıın. hay allah yaa, geçmiş oılsun şekercim.
ellerine sağlık yemeklerinde, temizliğinde süper olmuştur.. :1hug:
mesajının sağ üst tarafında terazi işareti var oraya tıklayarak itibar puanı verebiliyorsun arkadaşlarına.
senin sağ tarafta yazar puanın 18'di galiba yanlış hatırlamıyorsam.
alttaki kareye gelip üzerinde bekleyince kk'nın sana yaptığı yorumlar olıuyo.
puan toplayarak artırınca o yorumlar değişiyo.
benim 414 puanım olmuş mesela, birbirimizi değerlendirirsek puanımız artar :enbuyukkk:
yani canikom iyi bişeeeeey :roflol: :roflol:
aylincim ben korktum sizin hamiş karidesten...ama gerçekten fundanın dediği gibi pek bir süslü canım..
yaptım sana canım yeni öğrendim yaparım artık kızlara.ama benimde pek bir azmış üzüldüm şimdisenağlama
slm kızlar,ben geldim.ya gündüz siteye bi türlü giremedim,delirdim vall.eee neler yapıyosunuz canlarım? bende yemekten sonra çöktüm valla.tatlıya yer kalmadı.gece yicem onuda artık.ayyy kilolarda aldı başını gidiyo yaa:1shok: çok moralim bozuluyo:çok üzgünüm:bayram sonu rejime başlıcam diyorum ama o zamnda bebiş çalışmalarına başlıcaz.aman ya valla baya kilolu bi hanım olcam çıkcam valla.neyse inşallah hamile kaliimde kilolar önemli değil:CüvCüv:
bende aşk-ı memnuyu izleyeyim dedim bugün.az önce açtım,ilk izliyorum.güzel bişeye benziyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?