- Konu Sahibi minik_kelebek
- #2.681
bende bilmiyordum şimdi siz bahsederken öğrendim kızlar.aylincim bana puan vermiş .aylincim itibar puanı ne canım?sen ve hülya bana puan vermişsiniz herhalde gülüm nasıl veriliyor..
offf tatlıya bak be .yarın kesin yapıyorum cokacimcoookbayılırım sütlü tatlılara.ellerine sağlık bi tanem.eminim süper olmuştur.bir parçada ben alabilirmiyimay site gitti yine.
ben yaptım canım muhallebisinide.
damla sakızlı muhallebi, muzlu bisküvili pasta yapıyorum ben, çok hoşuma gidiyo..
en üstünede çikolata sosu döküyodum unuttum evde madlen çikolatam vardı onu eritip sos yaptım üzerine.
tadına iftardan sonra bakılcak:))
hülyaaacıııııım sanada yaparım canım benim, iste yeter kii:)

memnun oldum burcucum.öğlen sitedeki arızadan dolayı yazılanları okuyamamıştım biraz geriden takip ediyorum o yüzden canım.evet tatlım ben funda nam-ı diğer pretty womensositosositoburdaki hanımlar pek hamarat bakıyorum...ben çok severim yemek yapmayı ama bu kadar çeşit bilmem...daha kısa kolay yemekler tercih sebebim...malum akşamları anca 8 de geliyorum eve...hafta sonları ziyafet yapabiliyoruz...bu arada ismim burcu...ben isimlerinizi henüz ezberleyemedim...pretty woman : funda doğru mu? aklımda bu kalmış..bir süre idare ederseniz sevinirim![]()