• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ay site gitti yine.
ben yaptım canım muhallebisinide.
damla sakızlı muhallebi, muzlu bisküvili pasta yapıyorum ben, çok hoşuma gidiyo..
en üstünede çikolata sosu döküyodum unuttum evde madlen çikolatam vardı onu eritip sos yaptım üzerine.
tadına iftardan sonra bakılcak:))

hülyaaacıııııım sanada yaparım canım benim, iste yeter kii:)

evet güzel bir fıkraydı gerçekten...bende sofra hazırlamaya gidiyorum...kocam yola çıkmış...gelmek üzeredir...herkese afiyet olsun...hayırlı iftarlar

hoşgeldin arkadaşım tanışmıyoruz sanırım.ben funda .geçmiş olsun .benim evide geçen kış su başmıştı ama yağmurdan değil ben 9. katta oturuyorum zaten mümkün değil.üst kattakinin su tesisatı yüzünden sabah uyandığımızda cım cım suyun içine basmıştık.sinirdedn çok ağlamıştım.kış vakti nasıl halledicem ben bunu diye.
ay canım valla çok zor ben 2 haftalık evliyken mutfaktaki su tesisatı patlamış gece 4 de bir uyanmıştım bütün ev suda yüzüyordu.Allah kimsenin basına vermesin komple değiştirdik bizde tesisatı.bende çok ağlamıştım günlerce kendime gelememiştim.düşünsene ya yeni evliyim herşey gıcır gıcır bi bakıyosun halılar su içinde off kabus gibi hatırlayınca..
ah aylincim sorma dün gece acayip fırtına koptu burda,valla tam yaprak dökümünün ortasında tvde görüntü gitti yarım saat.gitti canıım dizinin yarısı.
ohh ne güzel gez cnm,ben ev gezmesini çok severim ama pek tanıdık yok.hep eşimin arkadaşları var burda onlarlada çok sık görüşemiyoruz.valla apartmanımda bi tane anlaşabildiğim komşum olsa yeter ama herkes kendi havasında burda.:çok üzgünüm:
neyse öyle işte,akşama ne pişireceğimi bile bilmiyorum.bi nette gezineyim yemek sitelerini.kaydirigubbakcemile4
benimde apartmanımda bir tane görüştüğüm kişi yok.hepsi birbirinden farklı.evlenmeden apartmanımızda süper komsuluk vardı akraba gibiydik.komsuluk çok önemli ama anlaşamayıncada olmuyor işte..
tabii kii önce aylin hanıma gidelim ona bi sürpriz olsuun :sm_cool:
ama önce bi hamile kalalıım canım yaaa :1hug:

inşallah canım hamile kalırsınız doktorunuza süper sürpriz olur..

nilooooş nerdeydin sen bugün yoktun di mi???
nabersin canımcım, bizde yemek yedik ağırlık çöktüü.
evet ya tesadüf özlemle dr'umuz aynı.. inşallah hamile kalırsak beraber gideriz dr'umuza:))

ayy kızlar camlar çamur olmuştu valla balkonuda su basmıştı dün 6.katta oturmama,panjurları kapatmama rağmen.bütün gün temizlik yaptım cam sildim,panjur sildim pestilim çıktı-tatlicadiarzu- sonra yemek yaptım kağıt kebabı tariften bakarak yaptım süper olmuştu.yanına pilav,çorba.bide sütlaç yaptım.sonrada banyomu yaptım ağarlık çöktü şimdi.bide mesaim var bugün.kafamçokkarıştı

canım işlerden giremedim öğlen özledim sizi fıstıklarıma.s.
şimdide aşk-ı memnuyu izliyorum.
sen nasılsın canımcım.keyifler nasıl:1hug:

ayy kızlar camlar çamur olmuştu valla balkonuda su basmıştı dün 6.katta oturmama,panjurları kapatmama rağmen.bütün gün temizlik yaptım cam sildim,panjur sildim pestilim çıktı-tatlicadiarzu- sonra yemek yaptım kağıt kebabı tariften bakarak yaptım süper olmuştu.yanına pilav,çorba.bide sütlaç yaptım.sonrada banyomu yaptım ağarlık çöktü şimdi.bide mesaim var bugün.kafamçokkarıştı

haydaa sende mi sularla uğraştıın. hay allah yaa, geçmiş oılsun şekercim.
ellerine sağlık yemeklerinde, temizliğinde süper olmuştur.. :1hug:

aylincim itibar puanı ne canım?sen ve hülya bana puan vermişsiniz herhalde gülüm nasıl veriliyor..
mesajının sağ üst tarafında terazi işareti var oraya tıklayarak itibar puanı verebiliyorsun arkadaşlarına.
senin sağ tarafta yazar puanın 18'di galiba yanlış hatırlamıyorsam.
alttaki kareye gelip üzerinde bekleyince kk'nın sana yaptığı yorumlar olıuyo.
puan toplayarak artırınca o yorumlar değişiyo.
benim 414 puanım olmuş mesela, birbirimizi değerlendirirsek puanımız artar :enbuyukkk:
yani canikom iyi bişeeeeey :roflol: :roflol:

haydaa sende mi sularla uğraştıın. hay allah yaa, geçmiş oılsun şekercim.
ellerine sağlık yemeklerinde, temizliğinde süper olmuştur.. :1hug:

mesajının sağ üst tarafında terazi işareti var oraya tıklayarak itibar puanı verebiliyorsun arkadaşlarına.
senin sağ tarafta yazar puanın 18'di galiba yanlış hatırlamıyorsam.
alttaki kareye gelip üzerinde bekleyince kk'nın sana yaptığı yorumlar olıuyo.
puan toplayarak artırınca o yorumlar değişiyo.
benim 414 puanım olmuş mesela, birbirimizi değerlendirirsek puanımız artar :enbuyukkk:
yani canikom iyi bişeeeeey :roflol: :roflol:

yaptım sana canım yeni öğrendim yaparım artık kızlara.ama benimde pek bir azmış üzüldüm şimdisenağlama

slm kızlar,ben geldim.ya gündüz siteye bi türlü giremedim,delirdim vall.eee neler yapıyosunuz canlarım? bende yemekten sonra çöktüm valla.tatlıya yer kalmadı.gece yicem onuda artık.ayyy kilolarda aldı başını gidiyo yaa:1shok: çok moralim bozuluyo:çok üzgünüm:bayram sonu rejime başlıcam diyorum ama o zamnda bebiş çalışmalarına başlıcaz.aman ya valla baya kilolu bi hanım olcam çıkcam valla.neyse inşallah hamile kaliimde kilolar önemli değil:CüvCüv:
bende aşk-ı memnuyu izleyeyim dedim bugün.az önce açtım,ilk izliyorum.güzel bişeye benziyo.

aylincim ben korktum sizin hamiş karidesten...ama gerçekten fundanın dediği gibi pek bir süslü canım..

:roflol: çok süslüdür benim kızııım :roflol:
itiraf ediyorum alper'in onları alıp geldiği ilk gün bende istememiştim, bunlar korkunç falan demiştim.
hatta bakamıyodum bile..
sonradan alıştımda, şimdi hamile olunca daha bir sevdim antenliyi :roflol:

yaptım sana canım yeni öğrendim yaparım artık kızlara.ama benimde pek bir azmış üzüldüm şimdisenağlama

kaydirigubbakcemile2 gördüm canım 415 olmuşum kaydirigubbakcemile3
birbirimize çalışcaz artık yükselsin puanlar diye.
belli bir puandan sonra özel üye oluyosuun :utangac:
ama biz hamiş üye olmak istiyoruz onun için bunlar bizi ilgilendirmiyoo :CüvCüv: :CüvCüv:
:roflol:

slm kızlar,ben geldim.ya gündüz siteye bi türlü giremedim,delirdim vall.eee neler yapıyosunuz canlarım? bende yemekten sonra çöktüm valla.tatlıya yer kalmadı.gece yicem onuda artık.ayyy kilolarda aldı başını gidiyo yaa:1shok: çok moralim bozuluyo:çok üzgünüm:bayram sonu rejime başlıcam diyorum ama o zamnda bebiş çalışmalarına başlıcaz.aman ya valla baya kilolu bi hanım olcam çıkcam valla.neyse inşallah hamile kaliimde kilolar önemli değil:CüvCüv:
bende aşk-ı memnuyu izleyeyim dedim bugün.az önce açtım,ilk izliyorum.güzel bişeye benziyo.

hoşgeldin canım.afiyet şeker olsun.gider kilolar yavaş yavaş ver almazsın o zaman. bende liseye giderken 55 kiloydum şimdi 46 kiloyum bu sefer kilo alamıyorum.almakta istemiyorum aslında hamişken alırım zatena.s

Back
X