Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

çok ugraşamasaydın funda yagmurlu geçecek bugün maşallahın varya bende dün yaptın hastaydım biraz yarında misafirlerim var iftara dolma filan saracam bugün

özlemcim sorma gezmelerden bile bırakmadım sizi, bende dün akşam başakşehir tarafındaydım o kadar şimşek ve gökgürültüsüne hiç yağmadı diyoduk. demek ki bizim tarafa yağmış yağmur.. gece geldik o zamanda durmuştu..

nasıl olmuş kızlarrr? :)
çok güzel canım güle güle kullan :asigim:

öyle denir mi yelizcim yaa emir eder gibi kaydirigubbakcemile3
Allah'ım ben istiyorum sen hayırlı zamanda göster yarabbim diye dua ederim ben fisfisfis
dooru mu acaba?
amaaan içimizden nasıl geçiyosa öyle dua edelim bence, ben sohbet bile ediyorum valla :Saruboceq:

ayyyy kızlaarr evlilik çizelgem nasıl olmuşş
çok güzel olmuş nihalcim, güle güle kullan :asigim:

evet sanırım oldu evlilik takvimim...nasıl sizce?
çok güzel güle güle kullan :asigim:

ooy tubişim geçmiş olsun ve kolay gelsin.
bak yakın olsaydık gelmiştim şimdi yardıma..
tüüh ya, üzüldüm şimdi..

ah aylincim sorma dün gece acayip fırtına koptu burda,valla tam yaprak dökümünün ortasında tvde görüntü gitti yarım saat.gitti canıım dizinin yarısı.
ohh ne güzel gez cnm,ben ev gezmesini çok severim ama pek tanıdık yok.hep eşimin arkadaşları var burda onlarlada çok sık görüşemiyoruz.valla apartmanımda bi tane anlaşabildiğim komşum olsa yeter ama herkes kendi havasında burda.:çok üzgünüm:
neyse öyle işte,akşama ne pişireceğimi bile bilmiyorum.bi nette gezineyim yemek sitelerini.

direk fotoğrafı ekleyemedim ama yukardaki link hamile kar,idesimin fotoğrafı:))
karnı yeşil ya onlar yumurtaları, inşallaah yavrular onlarında fotolarını koyarım.
bende bunlarla uğraşıyorum işte:))

ah canım nik adaşıım,çok geçmiş olsun yaa.daha önce hiç yaşamadım ama çok zordur eminim.kolay gelsin arkadaşım. yakınlarda kimsen yokmu yrdıma gelseler,tek başına altından kalkamazsın.aman dikkat et kendine cnm,belki hamişsindir.ayyy inşallah.:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile5 sen nerde oturuyodun özlemcim beylikdüzünde tam olarak ben adakentteyim, yakınmıyız acaba..
ben akşamdannohut ıslatmıştım, onu pişircem bugün..

silma aylin şurda bayrama ne kaldı havlar biraz bozuk buarlar ya silmeyin biraz havada çok sogudu birden
evet hülyacım hava bayağı serinledi, çorap giydim valla
çok kirlenmiş ama bayrama kadar bekleyememde yarın bir silerim, benim calarım minik uğraştırmıyor çok fazla..

direk fotoğrafı ekleyemedim ama yukardaki link hamile kar,idesimin fotoğrafı:))
karnı yeşil ya onlar yumurtaları, inşallaah yavrular onlarında fotolarını koyarım.
bende bunlarla uğraşıyorum işte:))

aylincim çok güzel yaa,valla bayıldım.ben çok severim akvaryum falan ama sadece izlemek içinkaydirigubbakcemile3bakımını yapamam yani,gerçi senin eşin ilgileniyo dimi,ne güzel.benimkide tutturdu muhabbet kuşu diye,anacım ben çok korkuyorum o pır pır uçarken evin içinde ondan vazgeçtik yani.ama bende şimdi kıskandım seni:jeyyar:
minik,bana göre küçük bi fanus alıp japon balığımı yetiştirsem acaba?kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

saol canım, bizde çok şaşırdık aslında hiç böyle bişey beklemiyodum, kızımız bizi hazırlıksız yakaladı kaydirigubbakcemile2
akvaryumda işi pişirmişler haberimiz yok Şeniz
fanusta japon balığı çok çabuk ölüyo diye biliyorum ben ama bir dene istersen biraz büyük alırsan fanusu balıkın daha rahat eder a.s.

ben b.çekmecedeyim cnm,arkadaşlara anlatırken beylikdüzü diyorum.çünkü burası onlara istanbul dışı geliyo,beylikdüzü daha bilindik yaa.s gerçi öyle sayılır burası istanbul dışı gibi.
ben tam olarak bilemiyorum buraları hala,adakaent migrosa yakınmı,genelde beylikdüzünde migrosa filan gidiyorum.e bide acıbadem tabi,bide hastane yakınlarında bi tanıdık var ona gideriz arada sırada.ayyyy bu arada pazarınızıda unutmamak lazım.ben kendimi kaybediyorum o pazarda,bayılıyorum oraya yaaa.ama yalnız gidersem tabi saatlerce geziyorum,e benim kociş pek hoşlanmıyo dakaydirigubbakcemile hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile aayy benim evim pazara çook yakkıın, haberleşir beraber gideriz bazen pazara o zaman:))
bende seviyorum pazarımızı ama hafta içi olsa daha iyi olur, pazar günü geç uyanılıyo, beyler evde, kaçırdığım çok oluyo pazarı.. :1no2:

ondaki süs kimsede yok valla, maşallahı var..
sol canım..
bende şimdi seni sorcaktım nerde bu hatun diye.
yemeğine mi baktın?
bende şu nohutları koyim düdüklüye geliyorum.

evet canım yemeğe baktım barbunya koydum düdüklüye pişti sayılır.yanına arpa şehriyeli pilav bide yuvalama çorbası ve nar ekşili salata.ohhh misss.
aslında buğün nohut pişireyim diyodum ama akşamdan ıslatmayı unutmuşum:)bende barbunyaya kaldım.

eline sağlık, bizdede nohut, benim kociş pilav yemez makarna var -tatlicadiarzu-
nohut makarna süper di mi alem adam benimki.
yayla çorbası yapıcam, çoook severiiim cokacimcoook
tatlı ne yapsam onu düşünüyodum..

yalnız değilim...kayınvalidem yanımda hep...bugün biraz daha iyiyim...zaman herşeyin ilacı diye boşuna dememişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…