- Konu Sahibi minik_kelebek
- #2.661
kızlar ben geldim ya gündüz sinir oldum cevap yazamadım sizlere bir türlü data data bıktımçüstelik yazdıklarınız bile okuyamadım sayfa bile geçmiyodu.sinir oldum kapattım tam 1 saat uğraştım insaf ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar,ben geldim.ya gündüz siteye bi türlü giremedim,delirdim vall.eee neler yapıyosunuz canlarım? bende yemekten sonra çöktüm valla.tatlıya yer kalmadı.gece yicem onuda artık.ayyy kilolarda aldı başını gidiyo yaa:1shok: çok moralim bozuluyo:çok üzgünüm:bayram sonu rejime başlıcam diyorum ama o zamnda bebiş çalışmalarına başlıcaz.aman ya valla baya kilolu bi hanım olcam çıkcam valla.neyse inşallah hamile kaliimde kilolar önemli değil:CüvCüv:
bende aşk-ı memnuyu izleyeyim dedim bugün.az önce açtım,ilk izliyorum.güzel bişeye benziyo.
haydaa sende mi sularla uğraştıın. hay allah yaa, geçmiş oılsun şekercim.
ellerine sağlık yemeklerinde, temizliğinde süper olmuştur.. :1hug:
mesajının sağ üst tarafında terazi işareti var oraya tıklayarak itibar puanı verebiliyorsun arkadaşlarına.
senin sağ tarafta yazar puanın 18'di galiba yanlış hatırlamıyorsam.
alttaki kareye gelip üzerinde bekleyince kk'nın sana yaptığı yorumlar olıuyo.
puan toplayarak artırınca o yorumlar değişiyo.
benim 414 puanım olmuş mesela, birbirimizi değerlendirirsek puanımız artar :enbuyukkk:
yani canikom iyi bişeeeeey :roflol: :roflol:
özlemcim kilo konusunu hiiç açmayalım, çook dertliyi çook.
iştahımda çok açık, maşallahım var cokacimcoook
senin adaşın varya tubiş o çok güzel rejim yapıyo bayağı kilo verdi maşallah.![]()
kızlar ben geldim ya gündüz sinir oldum cevap yazamadım sizlere bir türlü data data bıktımçüstelik yazdıklarınız bile okuyamadım sayfa bile geçmiyodu.sinir oldum kapattım tam 1 saat uğraştım insaf ya
yaa bende isterim puaannnn,bana yazık 10 puanım var sadece yaaa:çok üzgünüm:
hoşgeldin canım.afiyet şeker olsun.gider kilolar yavaş yavaş ver almazsın o zaman. bende liseye giderken 55 kiloydum şimdi 46 kiloyum bu sefer kilo alamıyorum.almakta istemiyorum aslında hamişken alırım zatena.s
ekledim özlemcim sana puan :)))
ekledim özlemcim sana puan :)))
amanında amanın kımler gelmıs herkesle burda
ah nilaycıım,ne güzel yaa kilon süperrr.bende ünv.ye başladığımda 43 kiloydum.şimdiyse 59senağlama 7 senede bunca kilo anormal yaaa ama yemek yemeyi çok seven bi kocişim olunca bende ona ayak uydurdum.kaydirigubbakcemile
bende ekledim özlemcim:)
ah nilaycıım,ne güzel yaa kilon süperrr.bende ünv.ye başladığımda 43 kiloydum.şimdiyse 59senağlama 7 senede bunca kilo anormal yaaa ama yemek yemeyi çok seven bi kocişim olunca bende ona ayak uydurdum.kaydirigubbakcemile
teşekkürler cnm,bende tek tek herkese puan veriyorum vallahihoyyyt site hakkında daha bilmediğim pek çok şey var aslında,yavaş yavaş öğrencem artık.