Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

çok geçmiş olsun... benimde yatak odamı kalorifer den sızan su yüzünden su basmıştı...hemde daha yeni evliyken...kabus gibiydi..ne kadar zor olduğunu bilirim yani...kolay gelsin...neyseki balkon galiba...daha kolay olur temizlik...

aaaa tuğbiş çok üzüldüm ya nasıl basar 3. katı su ya aklım almıyo.hay allah geçmiş olsun .bak yakın olsaydım gelirdim temizliğe yardıma canım yaa.çok yorma kendini yavaş yavaş yap .beli hamişsindir dikkat et.

ya bişiy sorucam...bu isimlerin altındaki turuncu ve yeşil çizgiler ne anlama geliyor...siteyi keşfetmeye çalışıyorum da...bilmem gereken şeyler varsa bana da öğretin lütfen...

evet bende acıyorum çocukların o haline.sırtlarında bir ton yük iki büklüm oluyo yavrucuklar.
geçmiş olsun nihalcim.nasıl bir kaza geçirdi oğluşun.bence öğretmeninle konuş sen bu konuyu en azından göz kulak olur .okul çıkışlarında çocuklar nerdeyse biribirini üzerine çıkıyo.en azından öğretmeni oğluşunu 1-2 dak önce gönderebilir.tekrar geçmiş olsun canım

çoktan uyandık nihalciiiiiiim.ama temizlik çamaşır yemek derken bu saat oldu canım be

evet sanırım oldu evlilik takvimim...nasıl sizce?

çok güzel olmuş cnm,bende dün gece uğraştım,yaptım,sağolsunlar fundacımla nilaycım yardım ettiler.kaydirigubbakcemile5
sen bugün nasılsın?daha iyisindir umarım,yanında biri varmı,yoksa yalnızmısın?ben ilk günlerimde yalnızdımda çok ağır gelmişti,ondan soruyorum.

kızlar biz okula gidiyoruz oluşumla umarım öğretmen bu gün gelmiştir ben akşama bi kaç saat yokum gelince görüşürüz artık bayyy

hoşgeldin arkadaşım tanışmıyoruz sanırım.ben funda .geçmiş olsun .benim evide geçen kış su başmıştı ama yağmurdan değil ben 9. katta oturuyorum zaten mümkün değil.üst kattakinin su tesisatı yüzünden sabah uyandığımızda cım cım suyun içine basmıştık.sinirdedn çok ağlamıştım.kış vakti nasıl halledicem ben bunu diye.

h.b iyiyim sen nasılsın hihoyyyt

iyim hülyacım buğün erken kalktım 8.30 da ama işleri halledip öyle geleyim dedim anca bu saati buldu..dün baya yağmur yağınca balkonlar, camlar çamur olmuş hep.onlarla uğraştım sabahtan beri.şimdide yemek yapıyorum.ama hava yine kararmaya başladı şimdi.tüh benim camlar gittiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…