Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ben de nisanda düşük yaptım. İki ay geçtikten sonraki kontrolümde doktorum tekrar deneyebileceğimizi söyledi. İki ay da öyle boş geçti. Hayırlısı

Kızlar merhaba.

6 haftalık sebepsiz düşükten sonra 2. adetimi oldum 3. adete hamile olduğumu öğrendim

Allahım buraya yazan, gönlünden geçen, isteyen herkese hayırla sağlıkla güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah

1 ay oldu neredeyse düşük sonrası kürtaja...kanamam hala geçmiyor . ultrasonda da bi şey görmüyorlar panik yapacak bi şey yok diyor doktor ama ben çok korkuyorum.

merhabalar bende haziran ayında hamile olduğumu ögrendım ne yazıkkı temmuz ayında gelişimi durduğu için doktorum ilaçlarımı kesmem gerektiğini söyledi ve vicut atacak gebeliği dedi dediği gibide oldu 6gün sonra düşük yaşadık hem ruhen hemde bedenen çok acıydı benim için ilk adetimi bu ay gördüm yalnız çok az ve farklıydı iki ay konunmam gerektiğini söylemişti doktorum şuan korunmuyoruz. inşallah bebeğim olmasını çok istiyorum bu arada kuyruk sokumumda iyi huylu bir tümör olduğu saptandı bunun düşükle gelişmemesi ile alakalı olmadığını düşünğyorum ama birbirimize destek olalım lütfen düşük kaybı çok acı toparlanması zor yeniden umut etmek umut ederken acaba yeniden aynısını yaşarmıyım diye düşünmek çaresizlikkkkkk

Merhaba arkadaşlar bende 7 haftalıkken kalbi durmuş bebeğimin 25 gün önce aldılar bir sorum olcak kürtaj sonrasında durup durup başlayan kanamalarınız oldumu

Evet canım benim bir aya kadar kanama oldu doktora gittim bi sorun yok deri.bence sende git inşallah bi sorun yoktur
benim de 1 ayı geçeli 2 gün oldu. adet gibi yoğun kanama başladı. tam adet oldum galiba dedim ama kesiliyor. yeniden başlıyor...bitiyor başlıyor sende de böyle bi şey oldu mu

benim de 1 ayı geçeli 2 gün oldu. adet gibi yoğun kanama başladı. tam adet oldum galiba dedim ama kesiliyor. yeniden başlıyor...bitiyor başlıyor sende de böyle bi şey oldu mu
Evet canım benimle aynı durumu yaşamışsın doktora gitmeni tavsiye ederim her ihtimale karşı git derim .çok geçmiş olsun

Bende 1 senelik evliyim ve 2 kere düşük yaptım 6 ay arayla.. Doktorum hgs ve kromozom testleri istedi hgs ve kromozom testlerimiz normal cıktı. Sadece ben de kan pıhtılaşması oldugu gözlemlendi. Başka bir dr.gittiğimde bana kromozom testinin ve hgsnin gerek olmadıgı. Senin cocugun oluyor tüplerin acık o yüzden gerek yok. Kromozom içinde genetik bi hastalığınız olsa cocuk yapmıycakmısınız dedi. Bana sadece ecopirin ve folik asit kullanmamı istedi. Ve cevremde o kadar insan var ki kimyasal gebelik yaşayan. Hepsinin sadece cözümü aspirin. İnşallah faydam olmuştur

Canım içim ferahladı.yazdıklarını okudum çok iyi geldi.şuan bende ecopirin ve folikasit kullanıyorum .inşallah faydasını görürüz.

Pazar günü düşük yaptım sebebini doktorlar sağlıksız gebelik deri 5 haftalık hamile olmama rağmen beta 20.78 çıktı eve geldiğimde minicik bebeğimi pedde gördüm dün kanda yine betaya bakıldı 18.50 çıkmış özellikle bugün sarhoş gibiyim başım dönüyor gibi başına böyle bir durum gelen var mı kan değerlerim ne zaman normale döner bu halim beni daha çok üzüyor sanki hamile gibiyim

Cnm güzel yazmışsın Vala... Gercekten aspirin çözüm olabiliyor. Bende corasprin ve folk kullanıyorum. Gecen ay basladım 9 ay önce kürtaj oldum. Şimdi de kimyasal gebelik yasıyorum. Ama corasprin kullanmaya basladım da gun de iki tane kullansam nasıl olur Dr kullanmaya basla dedi ama kaçlıkk kullanacağımı söylemedi. Pıhtılaşma cıktı bende ama daha tam ayrıntılı baktıramadım.

100mg verdi ama günde 1 tane daha iyi oldugunu düşünüyorum. Ve reglm başladığında ben kullanmayı kesiyorum. Kanı sulandırdıgı için fazlası zarar diye düşünüyorum. Yinede doktoruna danışmanı tavsiye edebilirim

Canım bende coraspin kullanıyorum adet zamanı fazla gelme falan yok aynı ara vermemek lazım diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…